Προς το περιεχόμενο

Ασυρματο-Ενσυρματο δυκτιο

parashos_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια ερωτηση εχω και θελω μια απαντηση(μαλλον χαζη αλλα παραμενει ερωτηση).Μπορω να διμιουργησω δυκτιο με ενα υπολογιστη σε ασυρματη συνδεση και ενα ακομα με ενσυρματη?δηλ.(ενας ασυρματα και ενας ενσυρματα,ο router εχει και απο τα δυο αλλα στην πραξη δεν μου βγαινει.

Δημοσ.

Ποιο router εχεις φιλε μου? Μπορεις κανονικοτατα να το κανεις δεν υπαρχει καποιο προβλημα, εγω με το Linksys του ADSLin-a-box-plus της Forthnet εχω 2 υπολογιστες ενσυρματα και 1 ασυματα και παιζουν μια χαρα...

Εχεις πολλα εμποδια μεταξυ ρουτερ του υπολογιστη που θες να συνδεσεις ασυρματα?

Δημοσ.

μπορεις φιλε μου και γω χρησιμοποιω ετσι 4 pc σπιτι ενα ενσυρματο και 3 ασυρματα κι ολα οκ. Εχω το sagem wireless που δινει η otenet.

Δημοσ.
Ποιο router εχεις φιλε μου? Μπορεις κανονικοτατα να το κανεις δεν υπαρχει καποιο προβλημα, εγω με το Linksys του ADSLin-a-box-plus της Forthnet εχω 2 υπολογιστες ενσυρματα και 1 ασυματα και παιζουν μια χαρα...

Εχεις πολλα εμποδια μεταξυ ρουτερ του υπολογιστη που θες να συνδεσεις ασυρματα?

to idio modem exoume file(wag54g)alla syndeomai kai me tous dyo kanonika sthn adsl grammh alla o enas den vlepei ton allon ypologisth

Δημοσ.

Για να μην βλεπει ο ενας τον αλλο κοιταξε αυτα που σου προτεινε ο poulinos. Το πιο πιθανο θα ειναι η ομαδα εργασιας κοιταξε το...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...