parashos_ Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Μια ερωτηση εχω και θελω μια απαντηση(μαλλον χαζη αλλα παραμενει ερωτηση).Μπορω να διμιουργησω δυκτιο με ενα υπολογιστη σε ασυρματη συνδεση και ενα ακομα με ενσυρματη?δηλ.(ενας ασυρματα και ενας ενσυρματα,ο router εχει και απο τα δυο αλλα στην πραξη δεν μου βγαινει.
asmilon Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Ποιο router εχεις φιλε μου? Μπορεις κανονικοτατα να το κανεις δεν υπαρχει καποιο προβλημα, εγω με το Linksys του ADSLin-a-box-plus της Forthnet εχω 2 υπολογιστες ενσυρματα και 1 ασυματα και παιζουν μια χαρα... Εχεις πολλα εμποδια μεταξυ ρουτερ του υπολογιστη που θες να συνδεσεις ασυρματα?
Lemuria Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 μπορεις φιλε μου και γω χρησιμοποιω ετσι 4 pc σπιτι ενα ενσυρματο και 3 ασυρματα κι ολα οκ. Εχω το sagem wireless που δινει η otenet.
poulinos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 pezei kanonika.idi spiti to kano.apla isxuoun oi klasikoi kanones.prosoxi me ta firewall b.ola stin idia omada ergasias.3.na mporeis na ta kaneis ping gia arxi.4.sharing tous diskous.
parashos_ Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Ποιο router εχεις φιλε μου? Μπορεις κανονικοτατα να το κανεις δεν υπαρχει καποιο προβλημα, εγω με το Linksys του ADSLin-a-box-plus της Forthnet εχω 2 υπολογιστες ενσυρματα και 1 ασυματα και παιζουν μια χαρα... Εχεις πολλα εμποδια μεταξυ ρουτερ του υπολογιστη που θες να συνδεσεις ασυρματα? to idio modem exoume file(wag54g)alla syndeomai kai me tous dyo kanonika sthn adsl grammh alla o enas den vlepei ton allon ypologisth
asmilon Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Για να μην βλεπει ο ενας τον αλλο κοιταξε αυτα που σου προτεινε ο poulinos. Το πιο πιθανο θα ειναι η ομαδα εργασιας κοιταξε το...
poulinos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 ego pantos me linksys wag354 to ena pc ensirmato to allo asirmato bleponte.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.