Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με DivX στο Pioneer DV-490V-s

Parasight

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ελπίζω να βρω άκρη με ένα πρόβλημα στο DVD player μου:

Χθες αγόρασα το DVD player Pioneer DV-490V-s. Συμβατό με DVD+R/-R, DVD +RW/-RW, DivX, με υποδοχή HDMI, γενικά μου φάνηκε καλό μηχάνημα. Όλα καλά μέχρι που πήγα να παίξω κάποια DivX που είχα σε DVD+R. Το aspect ratio της TV αλλάζει και τα παίζει ασπρόμαυρα:-? Δοκίμασα να ψήσω τα ίδια αρχεία σε DVD άλλης μάρκας, ακόμα και σε DVD άλλου τύπου (-R), δοκίμασα να τα ψήσω σε άλλη ταχύτητα (8x αντί 16x), αλλά δεν είναι τίποτα απ'αυτά. Το πρόβλημα είναι με συγκεκριμένα αρχεία DivX (συγκεκριμένη κωδικοποίηση; ), εφ'όσον μάλιστα μέσα στο ίδιο DVD τα μισά τα δείχνει έγχρωμα και τα άλλα ασπρόμαυρα.

Έχει κανείς καμιά ιδέα για το τι μπορώ να κάνω; Firmware ίσως;; Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Δημοσ.

Εχεις παλια τηλεοραση? Πολυ πιθανο να ειναι σε NTSC φορματ οι ταινιες που εχεις και οχι σε PAL, οποτε αν ειναι σχετικα παλια η τηλεοραση σου δε μπορει να κανει την μετατροπη του σηματος οποτε τα βλεπεις ασπρομαυρα...

Δημοσ.

Ψιλοπαλιά είναι η τηλεόραση, αλλά δεν πρέπει να είναι αυτό το θέμα γιατί στην ίδια τηλεόραση αλλά με άλλο DVD player (United 6068, το οποίο κατά τα άλλα μου βγήκε σκάρτο και το'στειλα από κει που ήρθε) έβλεπα κάθε είδους DivX χωρίς κανένα πρόβλημα. Άρα η TV πρέπει να'ναι οκ, σωστά;

Δημοσ.

To united σου επαιζε divx ή μονο dvd? Αν επαιζε dvd μονο τοτε πιθανο να επαιζε region 2 οποτε δε θα αντιμετοπιζες προβλημα με τα format...

Δημοσ.

DivX έπαιζε τα πάντα (όποτε η δούλευε η κεφαλή σωστά, αυτό είναι άλλη ιστορία). Στο καινούριο δεν έχω πρόβλημα με καμία ταινία σε μορφή DVD movie, σε ό,τι δισκάκι και να είναι γραμμένη. Το πρόβλημα είναι μόνο με ορισμένα DivX video files.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...