Προς το περιεχόμενο

Ατάκες που έγραψαν ιστορία παντού

kammenos23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπα, ο Frank Miller δεν πρέπει να είναι τόσο γέρος.

Νομίζω ότι το είχε πει ο Λεωνίδας.

Αυτός με τις ψησταριές στην Ιερά Οδό που παλιά είχε και το κανάλι Η8.

• Απαντ. 239
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Stand up comedy με Pablo Francisco,o οποίος σε ένα θεϊκό σκετς κοροϊδεύει τις psycho-γκόμενες

και με ψυχωτικό βλέμμα τύπισσας που την έχουν παρατήσει μετά από one night stand

πετάει την ατάκα :"Remember me???Remember me???You were inside meeeeeeeeeeeeee!!"

Δημοσ.
Stand up comedy με Pablo Francisco,o οποίος σε ένα θεϊκό σκετς κοροϊδεύει τις psycho-γκόμενες

και με ψυχωτικό βλέμμα τύπισσας που την έχουν παρατήσει μετά από one night stand

πετάει την ατάκα :"Remember me???Remember me???You were inside meeeeeeeeeeeeee!!"

...PABLO! HOLD MY BABY!

hahahahahahahaha ΦΟΒΕΡΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ!

Εγώ ξέρω ότι το παρακάτω ισχύει:

Αν δεν έχεις χρόνο να κάνεις κάτι σωστά, πρέπει να έχεις το χρόνο να το κάνεις ξανά.

Δημοσ.
Αυτό ειπώθηκε όντως ή είναι του Frank Miller?

Εγώ θυμάμαι πάντως το είχε αναφέρει η Κυρία Κυρία όταν ήμουν στο Δημοτικό. 20 χρόνια πριν.

Δημοσ.

Και ένα άλλο που είχε πει ο Ηράκλειτος αλλά δεν το θυμάμαι στα αρχαία, σε ελεύθερη μετάφραση είναι

"Τα ζώα μόνο με το ράπισμα (δηλαδή με ξύλο) πείθονται."

Πολύ επίκαιρο για ορισμένα άτομα. Εάν μπορεί κάποιος να το βρεί σε αρχαία ελληνικά ας το γράψει.

Δημοσ.

"I'm surprised that your knuckles don't bleed when you walk..."

Ατακα απο Married with children εξαιρετικα ευφανταστη κατα την γνωμη μου, για να αποκαλεσεις καποιον ζωο-πρωτογονο....

Δημοσ.

Μερικά από τα insults και comebacks από το εκπληκτικό Monkey Island (video game-adventure με πειρατές. Ενημέρωση για τους ΠΟΛΥ άσχετους) :

Insult:You make me want to puke.

Comeback:You make me think somebody already did.

Insult:Nobody's ever drawn blood from me and nobody ever will.

Comeback:You run THAT fast?

Insult:I got this scar on my face during a mighty struggle!

Comeback:I hope now you've learned to stop picking your nose.

και έχει ο θεός...

Δημοσ.
Υπάρχει ζωή πριν το θάνατο;

(δεν ξερω ποιος το ειπε! αν θυμαμαι καλα το ειδα γραμμενο σ'ενα τοιχο..)

Καλό !!

Αυτο αναρωτιεμαι κι εγω !

Δημοσ.

Μια ατάκα που έχω δει γραμμένη σε τοίχο κοντά στον Πανελλήνιο και περιέγραφε τα συναίσθηματα μου όταν πήγαινα στο ΤΕΙ, αφότου είχα ξυπνήσει από τις 6.30.

"Το πρωινό ξύπνημα μας εξαγριώνει !"

Δημοσ.
From last boy scout...

-Hey ur nobody!

-Shhh dont tell anyone...!

η καλυτερη ταινεια οσον αφορα ατακες που εχω δει.

-i will need a light if u touch me again ill kill u

- (παει να του αναψει το τσιγαρο και του ριχνει γροθια,οπωτε σηκωνεται ο Μπρους και του βαζει την μυτη μεσα και τον σκοτωνει)

- ΧΧ he killed him

- I NEEDED A LIGHT!

Δημοσ.

(σε τοίχο τουαλέτας στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο)

"Μη σκοτώνεται τα κουνούπια, άλλοι σας πίνουν το αίμα."

:-)

Δημοσ.

ατακα που ακουσα πριν καιρο...

3 καμμενοι παοκτσηδες αραζουν σε ενα παγκακι καπου σαλονικα. Σε καποια φαση βλεπουν τον Καφε (που τοτε επαιζε στον παοκ) να παρκερνει λιγα μετρα παραπερα με το νεο του κιτρινο Fiat Punto. Μπαινει ο Καφες στα Goodies και απο πισω του τρεχουν και οι παοκτσηδες. Εκει που ειναι ετοιμος να παραγγειλει τον ακουμπαει απο πισω ο παοκτσης. Γυρναει ο Καφες και του λεει ο παοκτσης μεσα σε αγανακτηση και οργη:

Καλααααα ρε πλαααακα μας κανεις??? Εδω μουσταρδα δεν τρωμε και πας και περνεις κιτρινο αμαξι!?!?!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...