Επισκέπτης Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Ατακα αυθορμητη: Περναει μια κοπελα ΠΟΛΥ καλοφτιαγμενη... απο πισω.Οποτε ειναι 2 παλικαρρια απο πισω και λενε: -Πωπω! απο τον παραδεισο επεσες; Γυρναει αυτη και χαμογελαει, αλλα στο προσωπο ειναι ΧΑΛΙΑ! και συμπληρωνει ο αλλος: -Με τα μουτρα προσγειωθηκες;;; Να συμπληρώσω και τον αντίστοιχο (ίδιο στην ουσία) στίχο του ανθρώπου που έχεις για avatar (Weird Al Yankovic), σε τραγούδι με καμάκια (Wanna B Ur Lovr) : "You must have fallen from heaven -- that would explain how you messed up your face" Ας μην γράψω και το υπόλοιπο τραγούδι, ε;
Gantalf_4 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Manuel στο ορκιζομαι, οτι ουτε εχω ακουσει το τραγουδι, ουτε το ηξερα. Μου το ειπαν ατομα πολυ καφροι και το πιστευω οτι το εκαναν... Λολ παντως, και για στιχος και σαν ατακα ειναι γαματη...
MariaTs. Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Κούλα, μ'ακούς;;;; Πολύ κωλόπαιδο ο Κυριάκος!!! Χα! Χα! Χα! Εγώ θυμήθηκα τις άλλες 2 αλησμόνιτες ατάκες: Κούλα... Χαράλαμπε Κούλααα... Χαράλαμπεεε... Αχ! Κούλα, Κούλα, Κούλα, Κούλα.... Χαράλαμπε, Χαράλαμπε, Χαράλαμπε, Χαράλαμπε...
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Manuel στο ορκιζομαι, οτι ουτε εχω ακουσει το τραγουδι, ουτε το ηξερα. Μου το ειπαν ατομα πολυ καφροι και το πιστευω οτι το εκαναν...Λολ παντως, και για στιχος και σαν ατακα ειναι γαματη... Ε, καλά ντε. Δε σε κατηγόρησε κανείς για τίποτα. Μην ορκίζεσαι κιόλας Σίγουρα έχει (χαλαρά) πιο πολύ γέλιο η δική σου εκδοχή έτσι κι αλλιώς. ΥΓ. Άκου το τραγούδι! Και γενικά όλον τον δίσκο poodle hat.
PATRINOS06 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Παιδί μου όταν βλέπεις μια μο**άρα,ποτέ μην ξεχνάς ότι κάποιος έχει βαρεθεί να την πηδάει...(Alfie,the remake)
Panahs Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Θα σε σκοτώνω μέχρι να πεθάνεις! Στραβοί πιλότοι 2
DIMITRISG Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 "Ειναι πολυ ευκολο για καποιον να προσποιηθεί οτι ειναι σοβαρός αλλα ειναι αδυνατον να προσποιηθεί οτι ειναι εξυπνος" [Δεν θυμάμαι]
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 "Ειναι πολυ ευκολο για καποιον να προσποιηθεί οτι ειναι σοβαρός αλλα ειναι αδυνατον να προσποιηθεί οτι ειναι εξυπνος"[Δεν θυμάμαι] Διαφωνώ πάντως με την ατάκα. Όχι και αδύνατον να προσποιηθείς τον έξυπνο. βλέπε blueviper.
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 lol ρε μανουελ τα θελει και σενα ο πωπος σου Μπα... ούτως ή άλλως δε βλέπω τι γράφει. Η αλήθεια είναι πως είναι ανήθικο που σχολιάζω κάποιον που δε μπορεί να μου απαντήσει. Αλλά δεν έχω άλλο αντίστοιχο παράδειγμα που να το ξέρει το φόρουμ. Ο Παπακαλιάτης ίσως...
Netuser Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Στις αίθουσες της πλήξης, η ζωή κάνει κοπάνα.
phaedra-samos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 δε μπορω στη ζωη μου να απαγορεψω να ερχονται πρωην και ην!!! μαντεψτε ποια το ειπε, ειναι και προσφατο...ελληνιδα τραγουδιστρια..!
Akujin Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 2 δρόμοι μπροστά μου κι εγώ πήρα τον λιγότερο ταξιδεμένο. (μου φένεται whitman, μου φένεται και dead poets society)
Lucifer Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Robert Frost είναι βασικά, από το The Road Not Taken.
N1ghtW0lf Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 By Bruce Willis...Die Hard Yipee Ki Ya Mo......cker
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.