wgibson Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 <αμα ζησω θα τους γαμησω, αμα πεθανω θα μου κλασουν τον μπουτζο> γεωργιος καραισκακης
Trixwto-arkoudi Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 <αμα ζησω θα τους γαμησω,αμα πεθανω θα μου κλασουν τον μπουτζο> γεωργιος καραισκακης το ειπε αυτο ο Καραισκακης? μωρε μπραβο... χρονια μπροστα ο ατιμος!
Sellers Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Υπάρχουν 3 είδη ανθρώπων: Αυτοί που ξέρουν να μετράνε και αυτοί που δεν ξέρουν... (Δεν ξέρω ποιος το είπε...)
loula Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 υπάρχουν 10 είδη ατομων, όσοι καταλαβαίνουν το δυαδικο και όσοι όχι. Μήπως αυτο ήθελες να πεις?
Sellers Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 υπάρχουν 10 είδη ατομων, όσοι καταλαβαίνουν το δυαδικο και όσοι όχι.Μήπως αυτο ήθελες να πεις? Όχι... Αυτό που ήθελα να πω είπα... Αλλά και αυτό που έγραψες, καλό είναι.
Herculess Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Τα λεφτα ειναι σαν το νερο. Αλλοι ψαχνουν μια σταγόνα για να ξεδιψασουν και αλλοι γεφυρα για να περασουν. Αριστοτελης Ωνασης
Geokon Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 "Walk steady and carry a big gun!" Warhammer 40,000 Κορυφαία ατάκα... Και άλλη μία που δεν ξέρω ποιός την είπε.."You can never have too much money and too much ammo..."
pablo_esobar Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 ατιμη κοινωνια αλλους τους αναιβαζεις και αλλους τους κατεβάζεις ;p
ts00ts00 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Αν το πουλί μου είχε νύχι θα ήταν δάχτυλο . Γιώργος Γεωργίου . Έκτοτε την χρησιμοποιώ όταν θέλω να προσβάλω κάποιον
NiTroGen Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Κούλα, μ'ακούς;;;; Πολύ κωλόπαιδο ο Κυριάκος!!!
alipkok Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Σερ 'Αλεξ Φέργκιουσον ,συνέντευξη τύπου ,πριν απο αγώνα ch.league Μάντσεστερ - Ρεάλ (με επιφύλαξη αν ήταν η Ρεάλ,πάντως ήταν μεγάλο όνομα) Δημοσιογράφος:Coach θα κατεβεί η ομάδα με άλλη τακτικη/σύνθεση σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα; Φεργκιουσον:Ακουστε να δείτε κ βαλτε το καλά στο μυαλό σας!Η Μάντσεστερ ,είτε παίζει με την Ρεάλ ,είτε ακόμη και με τον Ολυμπιακό, παίζει το ίδιο παθιασμένα για να κερδίσει... !!! Αμοιρο Ελληνικό ποδόσφαιρο...
N1ghtW0lf Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 - Man, I just had the craziest dream. - About what? - I don't remember. Απο την ιδια ταινια - Dude, where's my car? - Where's your car dude? - Dude, where's my car? - Where's your car dude? - Dude, where's my car? - Where's your car dude? Και απο τις κορυφαιες ατακες... - I'm too old for this shit... (Lethal Weapon) - Red sun rises, blood has been spilled this night...(Legolas,LOTR) - Strength and honor. - At my signal, Unleash Hell!
Vagos_46 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 are you talking to me??? :mrgreen: all time classic de niro.... και κανεις δεν ειναι ασφαλτος....
Gantalf_4 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Ατακα αυθορμητη: Περναει μια κοπελα ΠΟΛΥ καλοφτιαγμενη... απο πισω. Οποτε ειναι 2 παλικαρρια απο πισω και λενε: -Πωπω! απο τον παραδεισο επεσες; Γυρναει αυτη και χαμογελαει, αλλα στο προσωπο ειναι ΧΑΛΙΑ! και συμπληρωνει ο αλλος: -Με τα μουτρα προσγειωθηκες;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.