sam sam Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 -και εσενα τι σε βαλαμε τροχονομο στο μουνι της γυναικας μου? -η ιστορια θα ειναι καλη μαζι μου γιατι σκοπευω να την γραψω... -οσοι εχουν παιδια τα χαιρονται και οσοι δεν εχουν χαιρονται !
Evgenios1 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 ΤΑΤΙΑΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ: "Δύο χρόνια κυνηγάω τη Βάσω Καζαντζίδη να της πάρω συνέντευξη και εκείνη αρνείται. Αυτό σημαίνει ότι είναι μια αξιοπρεπής κυρία". (οπότε όσοι πάνε στην εκπομπή της δεν έχουν αξιοπρέπεια) Τελικα πηρε την συνεντευξη;
ikaruga24 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 αλλη μια παραλλαγη: -τι κανεις; -εντύπωση και καλό σέξ.... Τωρα ειναι σωστο.
htps Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Αφησε ιστορια! "Frankly, my dear, I don't give a damn"
hashashin Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 "Με την βοηθεια του Χριστου θα σας @@σουμε την Παναγια" Δεν ξερω απο που εχει βγει αλλα οταν το πρωτοακουσα σκαλωσα πολυ ασχημα και το ελεγα συνεχεια.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 "Με την βοηθεια του Χριστου θα σας @@σουμε την Παναγια" Δεν ξερω απο που εχει βγει αλλα οταν το πρωτοακουσα σκαλωσα πολυ ασχημα και το ελεγα συνεχεια. Κλασσικό γηπεδικό αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι. Το σωστό είναι: ΠΡΟΣΟΧΗ, ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΜΕΛΗ Με του Χριστού την πίστη την αγία θα σας γ...σουμε την Παναγία Κάνει ομοιοκαταληξία το αγία με το Παναγία.
tolis_01 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 "Με την βοηθεια του Χριστου θα σας @@σουμε την Παναγια" Δεν ξερω απο που εχει βγει αλλα οταν το πρωτοακουσα σκαλωσα πολυ ασχημα και το ελεγα συνεχεια.
frenzy Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Εμένα μου αρέσει το γ...ώ το μωρό της Παναγίας. χριστοπαναγία που προσβάλλει και τα μωρά.
ikaruga24 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Say hello to my liiiiiiiitle friend! DEAD!!! Μαντεψτε...
JERONIMO888 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Πω ειστε πολυ μαγκες ολοι που βριζετε χριστοπαναγιες ρε δηλαδη τωρα ανεβηκατε στα ματια μου και ολων που σας ακουνε η που σας βλεπουνε ειστε φοβεροι. Απο την στιγμη που δεν πιστευετε στον θεο,χριστο παναγια κτλπ γιατι τους βριζετε γιατι βριζετε κατι που δεν υπαρχει? αυτο που καταλαβαινω εγω ειναι οτι τους βριζετε επειδη πχ εγω το πιστευω αρα δεν με σεβεστε σαν μελος αυτου του φορουμ και γενικα οταν το λετε εξω σε παρεες δεν σεβεστε τους γυρω σας ενα πραγμα σαν το τσιγαρο
BaLsAmoMenos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Σ'εμενα ανεβηκαν στα ματια μου παρα πολυ. Ειναι φοβεροι.
Str Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 εγώ σκέφτομαι να τους ζητήσω φώτο για να τους κάνω πόστερ στον τοίχο μου...
guido Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 "Με την βοηθεια του Χριστου θα σας @@σουμε την Παναγια" Δεν ξερω απο που εχει βγει αλλα οταν το πρωτοακουσα σκαλωσα πολυ ασχημα και το ελεγα συνεχεια.
nmtray2 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Αυτο το ειχε πει ο Καραισκακης πριν απο μαχη. Οπως και το "αν πεθανω, θα μου κλασετε τον μπόϊτζον".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.