Προς το περιεχόμενο

Ατάκες που έγραψαν ιστορία παντού

kammenos23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο μια ταινια (δεν θυμαμε πια....) "αυτος που ξερει να το κανει, το κανει αυτος που δεν ξερει το διδασκει...."

• Απαντ. 239
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Προσφατα ακουσα τον παρακατω διαλογο απο ζευγαρι που τσακωνοταν

λεει η κοπελα σε μια στιγμη. τι κανεις τωρα?

και απανταει το παλικαρι. σου την πετω και την πιανεις...

τα σχολια ειναι περιττα απο μενα..

Δημοσ.

το συγκεκριμενο λεει και ενας φιλος μου οταν τον περνω τηλ, και τον ρωταω τι 8α κανουμε, απανταει

θα την πεταμε και 8α την πιανουμε...

Δημοσ.
Βρήκαμε τελικά το δωμάτιο, αλλά δεν έκανε το κλειδί.

-Φήαρ εν λόαδιν ιν Λας Βέγκας.

Χαχαχαχ.. Τι λιωσιμο εχω ριξει με την ταινια..

Aλλη μια απο την ταινια..

Raoul Duke: Look, there's two women fucking a polar bear!

Dr. Gonzo: Don't tell me these things. Not now man.

Μερικες ακομα ατακες ετσι προχειρα απο ταινιες..

Frankie απο It's all gone Pete Tong..

Maybe I should write a book. That might take years though, perhaps a pamphlet or brochure.

Brick Top απο Snatch

Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.

Hubert απο La Haine

Heard about the guy who fell off a skyscraper? On his way down past each floor, he kept saying to reassure himself: So far so good... so far so good... so far so good. How you fall doesn't matter. It's how you land!

Butch απο Pulp Fiction

You feel that sting, big boy, huh? That's pride FUCKIN' with you! You gotta fight through that shit!

Διαλογος απο το Reservoir Dogs

Nice Guy Eddie: The chick got tired of him beatin' her so one night she walks in the guys bedroom and super glues his dick to his belly. Ambulance came and had to cut the prick loose.

Mr. Pink: That ain't all that bad.

Nice Guy Eddie: Oh yeah? How would you feel if every time you had to take a piss you had to do a hand stand?

Δημοσ.

ενω οι επιστημονες προσπαθουσαν να τετραγωνισουν τον κυκλο, οι μπατσοι κυκλωνα το τετράγωνο:-D

οι γυναικες ειναι σαν το καρπουζι ενας το ανοιγει πολλοι το τρωνε:-D

Δημοσ.

Μερικά από την TV. (Μου ήρθαν με mail , δεν γνωρίζω τι αληθεύει και τι οχι)

ΤΑΤΙΑΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ: "Δύο χρόνια κυνηγάω τη Βάσω Καζαντζίδη να της πάρω συνέντευξη και εκείνη αρνείται. Αυτό σημαίνει ότι είναι μια αξιοπρεπής κυρία". (οπότε όσοι πάνε στην εκπομπή της δεν έχουν αξιοπρέπεια)

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΓΚΑΣ - απευθυνόμενος στην κόρη του εκλιπόντος Γιάννη Γκιωνάκη: "Να ζήσετε να τον χαίρεστε". (άντε και του χρόνου)

ΒΕΦΑ ΑΛΕΞΙΑΔΟΥ: "Σήμερα θα φτιάξουμε μια ελληνική παραδοσιακή συνταγή με λουκάνικα Φρανκφούρτης". (αύριο θα φτιάξει ελληνική παραδοσιακή συνταγή με σολομό από την Σκοτία)

ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΡΣΙΩΤΗΣ: "Βρισκόμαστε μπροστά σε μια γιάφκα κομπλέ". (χωρίς σχόλια)

ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΕΦΤΕΛΗΣ: "Και η ομάδα της Ολλανδίας κερδίζει κόρνερ σε πολύ καλή θέση".

ΡΟΥΛΑ ΚΟΡΟΜΗΛΑ: "Και τώρα ο ζωντανός μας καλεσμένος". (μόλις τελείωσε η σύνδεση με τον κάτω κόσμο προφανώς)

ΙΩΑΝΝΑ ΣΟΥΛΙΩΤΗ: "Το λεμόνι λαχανικό δεν είναι;" (ναι όπως και το πορτοκάλι)

ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΤΟΥ ΑΛΦΑ: "Υπήρξε μια συγκινητική συγκίνηση".

ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΤΟΥ MEGA: "Και μόλις οι αστυνομικές δυνάμεις έφθασαν στον τόπο του εγκλήματος, ο νεκρός ήταν ήδη πεθαμένος". (Τραγωδία)

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΤ1: "Και τώρα ακολουθεί η επετειακή εκπομπή "Το πέος του '40"". (και οι όρχεις του 21 συμπληρώνω εγώ)

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ MEGA: "Κάτω από τα συντρίμμια βρίσκονται δύο γυναίκες και μια Φιλιππινέζα". (έχω δύο παιδιά & ένα κορίτσι)

ΕΛΕΝΗ MEN----------------

- Χριστούγεννα κι ευτυχισμένος ο νέος έτος.

- ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ: Πρέπει κάποια στιγμή να βάλουμε το μαχαίρι στο κόκαλο.

- ΕΛΕΝΗ: Τώρα που είπατε κόκαλο, ας υποδεχθούμε την αγαπημένη μας Βέφα, που θα μαγειρέψει μια υπέροχη σούπα από κόκαλο! (και ξάφνου η συζήτηση για το ναυάγιο του Εξπρές Σάμινα πήρε άλλη ν-τροπή)

- Παίρνω και αντιβιοτικά που είναι συναχοκτόνα.

- Πάρτε μας τηλέφωνο για να κερδίσετε μια έγχρωμη κουζίνα. (πιάνει και Filmnet;)

Και ένα που άκουσα με τα αυτιά μου στο ράδιο : Οι εκπτώσεις θα φτάσουν μέχρι και στο 100%

Δημοσ.
υπαρχουν και 2 παραλαγες ενος φιλου μου πανω σ'αυτο

1)

-τι κανεις?

-απ'ολα,εσυ γιατι ενδιαφέρεσαι???

2)

-τι κανεις?

-Αμαρτίες...

αλλη μια παραλλαγη:

-τι κανεις;

-εντύπωση....

Δημοσ.
Σε αγωνα , εξαλλος οπαδος στον διαιτητη:

Χαιρετισματα στη γυναικα ΣΟΥ και στα παιδια ΜΟΥ ρε!

Αυτό το άκουσα και σχετικώς πρόσφατα στο Αλκαζάρ (πριν κανένα δίμηνο). Ξέρεις από πού είναι; Δε φαντάζομαι να το άκουσες και εσύ από εκεί, ε;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...