Lucifer Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Ώπα, ώπα, ο γερο-νυμους την είχε πει την ατάκα? Εγώ περίμενα κάτι σε ιμπέηλντ νάζαρην.
Forensick Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 mert τελικα ποιος το χει πει? Ώπα, ώπα, ο γερο-νυμους την είχε πει την ατάκα? Εγώ περίμενα κάτι σε ιμπέηλντ νάζαρην. θα μπορουσε να ναι και ο φενριζ.
Lucifer Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 μπα, αυτός δεν κάνει τέτοιου είδους δηλώσεις. γενικά δλδ δν κάνει δηλώσεις, μια φορά του 'χα πάρει συνέντευξη κ μόνο που δν με έβρισε.
Forensick Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Παντως λογικα πρεπει να ηταν καποιος απο το δισκαδικο του γερονυμου. Λες να παιζει να ναι κανεις σατυρος ή και καλο το παιζει πιο ιντελεκτουελ? edit:Πιο πιθανο ειναι οντως να ναι απο τους ναζαριν.
Lucifer Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 ο σάτυρος είναι καλλιτέχνης με πόρσε στη σόνυ ρε. δν ασχολείται με ποταπά ζητήματα όπως το σεξ.
the_end Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 λίγα για το σάτυρο μη γίνει του helvete(καλά το'γραψα?), ντάξει?
Parasight Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Σε τοίχο: ΜΠΑΤΣΕ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΚΡΑΤΑ ΜΟΥ ΜΙΑ ΧΟΙΡΙΝΗ :roll:
Shade Of Purple Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 "Hiya kids. Here is an important message from your Uncle Bill. Don't buy drugs. Become a pop star, and they give you them for free." -Billy Nighy στο "Love actually" "Real stupidity beats artificial intelligence any time" -Terry Pratchett "God is dead" -Nietzsche "Nietzsche is dead" -God -graffiti on a NY building "They have killed me so many times. They kill me every day. The day that I really die, nobody will believe me" -θείος Φιντέλ για τις συχνές δηλώσεις των Αμερικάνων
Sellers Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2007 Αυτός που τους αγαπάει όλους, αγαπάει κανέναν??? Όποιος ξέρει ποιος το είπε αυτό, p.m please...
Lucifer Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2007 Έχει πει κάτι παρεμφερές ο Nietzsche πάντως, αν και αναφορικά με την Χριστιανική μορφή της αγάπης. Στο λυκόφως των ειδώλων αν θυμάμαι καλά.
mert Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2007 νομίζω ο γερόνυμφους την είχε πει αλλα με προδίδει η μνήμη μου. μην πιάσουμε Νίτσε γιατι θα ποστάρω όλο το σπραχεν.
paschalia Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Απο το ''Τυχη βουνο'' . Συζητανε οι γονεις για το παιδι τους , ποσο εξυπνο κλπ ειναι . Κ λεει η μανα ''Τον ρωτησε η δασκαλα προχτες ποσα ειναι τα θαυματα του κοσμου κ αυτος απαντησε ''Ενα , η Μονικα Μπελλουτσι'' '' .
sdakos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 η καλύτερη ατάκα που έχω ακούσει είναι απο τον γκουσγκούνη. Λογικά θα την ξέρετε. Ξυπνάει η γκόμενα και βλέπει τον Γκουσγκούνη να έχει βάλει το "οργανό" του πάνω στο καλοριφέρ. Γκομενα: Γκουσγκουνη τι κάνεις? Γκουσγκούνης: Ζεσταίνω το πρωικό σου! Και ένα άλλο καλό σε ένα τοίχο: Στης βουλής τα έδρανα αχ! εγώ να έκλανα
Zderg Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Borat: "Ποτέ μην αφήσεις μια γυναίκα να σε κάνει αυτό που είσαι..."
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.