Προς το περιεχόμενο

Ατάκες που έγραψαν ιστορία παντού

kammenos23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 239
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

mert τελικα ποιος το χει πει?

Ώπα, ώπα, ο γερο-νυμους την είχε πει την ατάκα? Εγώ περίμενα κάτι σε ιμπέηλντ νάζαρην.

θα μπορουσε να ναι και ο φενριζ.

Δημοσ.

μπα, αυτός δεν κάνει τέτοιου είδους δηλώσεις. γενικά δλδ δν κάνει δηλώσεις, μια φορά του 'χα πάρει συνέντευξη κ μόνο που δν με έβρισε.

Δημοσ.

Παντως λογικα πρεπει να ηταν καποιος απο το δισκαδικο του γερονυμου. Λες να παιζει να ναι κανεις σατυρος ή και καλο το παιζει πιο ιντελεκτουελ?

edit:Πιο πιθανο ειναι οντως να ναι απο τους ναζαριν.

Δημοσ.

"Hiya kids. Here is an important message from your Uncle Bill. Don't buy drugs. Become a pop star, and they give you them for free." -Billy Nighy στο "Love actually"

"Real stupidity beats artificial intelligence any time" -Terry Pratchett

"God is dead" -Nietzsche

"Nietzsche is dead" -God

-graffiti on a NY building

"They have killed me so many times. They kill me every day. The day that I really die, nobody will believe me" -θείος Φιντέλ για τις συχνές δηλώσεις των Αμερικάνων

Δημοσ.

Έχει πει κάτι παρεμφερές ο Nietzsche πάντως, αν και αναφορικά με την Χριστιανική μορφή της αγάπης. Στο λυκόφως των ειδώλων αν θυμάμαι καλά.

Δημοσ.

νομίζω ο γερόνυμφους την είχε πει αλλα με προδίδει η μνήμη μου.

μην πιάσουμε Νίτσε γιατι θα ποστάρω όλο το σπραχεν.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Απο το ''Τυχη βουνο'' .

Συζητανε οι γονεις για το παιδι τους , ποσο εξυπνο κλπ ειναι .

Κ λεει η μανα ''Τον ρωτησε η δασκαλα προχτες ποσα ειναι τα θαυματα του κοσμου κ αυτος απαντησε ''Ενα , η Μονικα Μπελλουτσι'' '' .

Δημοσ.

η καλύτερη ατάκα που έχω ακούσει είναι απο τον γκουσγκούνη. Λογικά θα την ξέρετε. Ξυπνάει η γκόμενα και βλέπει τον Γκουσγκούνη να έχει βάλει το "οργανό" του πάνω στο καλοριφέρ.

Γκομενα: Γκουσγκουνη τι κάνεις?

Γκουσγκούνης: Ζεσταίνω το πρωικό σου!

Και ένα άλλο καλό σε ένα τοίχο:

Στης βουλής τα έδρανα αχ! εγώ να έκλανα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...