binary_dreamer Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Καλησπέρα. Έχω ένα DVD και θέλω να αλλάξω το μενού που έχει. Δεν υπάρχουν προβλήματα με προστασία γιατί είναι κάτι που δημιούργησα εγώ ο ίδιος. Πως μπορώ να το αλλάξω? το dvd δημιουργείθηκε από avi μα το vso convertx to dvd.
N_Pellas Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Αν έχεις ακόμη το αρχικό avi, το ξανακάνεις με το vso convertxtodvd όπως και την πρώτη φορά.... φτιάχνοντας άλλο μενού..
N_Pellas Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Αν έχεις ακόμη το αρχικό avi, το ξανακάνεις με το vso convertxtodvd όπως και την πρώτη φορά.... φτιάχνοντας άλλο μενού..
binary_dreamer Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δυστυχώς δεν το έχω το αρχικό avi. Ξέρει κάποιος να μου πει πως θα το κάνω από το υπάρχον dvd?
kastel Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Θα περάσεις την ταινία από το DVD Shrink θα κάνεις Re-Author και θα κρατήσεις μόνο την ταινία. Μετά θα χρησιμοποιήσεις το TMEGEnc DVD Author για να φτιάξεις το καινούργιο menu σου (το menu που φτιάχνει είναι 1000 φορές καλύτερο από αυτό που φτιάχνει το VSO). Δες εδώ τον ΟΔΗΓΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ MENU ΣΕ DVD ΜΕ ΤΟ TMPEGEnc DVD Author: http://kastel71.googlepages.com/home2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.