Προς το περιεχόμενο

rapid-apla kai katanoita

gtr4460

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατί έχεις κάνει sign in ως premium στο com και θέλεις να κατεβάσεις από το de... Ίσως...

kala ,e sinxorite re mpampiniotides ama eina na mou dinete kai adia na mpeno sto forum min sas xalasa kai tin parea giati den lete stous admin tou forum na lene stous kanonismous oti epitrepete i isodos sta megala miala pnevmata ti krima omos pou to forum tha emene mono me sas

-----------------------------------------------------------------------

ego apla rotisa an xriazete na kano kati gia na energopiithi o logariasmos sto site kai sto ena kai sto alo afto kati ida gia promo

ΟΚ Χαλάρωσε... Πάρε μια βαθιά ανάσα και μέτρα από μέσα σου μέχρι το 10...

Τώρα το ''afto kati ida gia promo'' δεν το κατάλαβα πάλι... :???:

Υ/Γ : Και όπως όλοι θα αρχίσεις να λες πάλι ότι λέω εξυπνάδες και πρέπει να το κόψουμε όλοι οι ''μεγάλοι'' [ δεν το λέω εγώ, οι άλλοι... ] κτλ κτλ... :mrgreen:

Εγώ προειδοποίησα πιο πάνω [ 1η σελίδα ] να με προσγειώσετε, κανείς δεν μ' άκουσε... :-D

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Βαγγέλη,

είσαι φοβερός.

gtr4460,

χαλάρωσε, δε χρειάζεται να γίνεσαι επιθετικός. Στο έχω ξαναπεί και στο έχουν πει και άλλοι: όταν ζητάς βοήθεια είναι προς το συμφέρον σου να είσαι σαφής. Αν εσύ δεν κάνεις τον κόπο, γιατί κάποιος άλλος να κάνει τον κόπο να ασχοληθεί; Σκέψου από πριν τι θές να πεις, μίκρυνε λίγο τις προτάσεις σου και βάλε καμμιά τελεία. Θα μπορούν έτσι όλοι να σε παρακολουθήσουν και να σου απαντήσουν.

Δημοσ.

Περιμενω κι εγω μια απαντηση στο προβλημα μου (δεν ξερω ποιο ειναι το προβλημα μου να το βρει ο Βαγγελης και να μου απαντησει)

Δημοσ.
kala ,e sinxorite re mpampiniotides ama eina na mou dinete kai adia na mpeno sto forum min sas xalasa kai tin parea giati den lete stous admin tou forum na lene stous kanonismous oti epitrepete i isodos sta megala miala pnevmata ti krima omos pou to forum tha emene mono me sas

---------------------------------------------------------------------

psixremia.....ta paidia na se voithisoun theloun....den nomizo na iparxei kamia kaki prothesi apo kanenan na se koroidepsi.....apla itan ligo perierga sintagmeno to erotima sou...afto einai olo!

filika...!

Δημοσ.

gtr4460 φιλικα στο λεω το rapidshare.com ειναι ΑΠΑΤΗ. Εκμεταλλευεται το ονομα του rapidshare.de και το κανει .com αλλα δε εχει καμια σχεση με το rapidshare.de. Το λεει και το site του στην ενοτητα

Warning of Phishing!

• Do NEVER buy RapidShare-accounts from other pages than the original RapidShare.de-page. Unfortunately there are already many criminal pages out there selling accounts mostly purchased with stolen credit-cards! This means those accounts will be valid for a few days only and the police really likes to prosecute bank-fraud.
  • Never enter your account data on websites other than http://rapidshare.de or https://ssl.rapidshare.de. You should always enter those domains manually in your browser. You should never follow links given in e-mails.

Οτι downloads βρισκεις για το rapidshare ειναι για το rapidshare.de και μονο, οποτε μην γινεσαι θυμα κανενος...

Δημοσ.

Και εγω μπορω να βαλω μια τεραστια εικονα

logojr5.jpg

και να το πω rapidshare.gr ωσπου να με κλεισουν. Τι παει να πει αυτο?

Απο την στιγμη που το επισημο Rapidshare σου λεει οτι δεν εχει αλλα mirror sites και εχεις δει αυτη την προειδοποιηση, απλα πας γυρευοντας για μπελαδες με την πιστωτικη σου. Παντως αρχεια που θελουν rapidshare δε θα κατεβασεις απο το .com αλλα απο το .de οποτε και να ειναι νομιμο (που κατα πασα πιθανοτητα δεν ειναι) το site παλι τα λεφτα σου θα κλαις...

Δημοσ.

Τωρα το προσεξα που το επισημανες φιλε Eusebius :-?:-? Δε ξερω, δεν ειχα ακουσει κατι επισημο και δε μπορω να καταλαβω γιατι δε εχουν ενημερωσει την αρχικη σελιδα τους οτι υπαρχει σε .com αντιστοιχο...

Ας ελπισουμε να ειναι κατι επισημο και οχι διαφημισεις οπως προσφατα του Wii σε σελιδα για PS3. Γιατι ομως να πληρωσει το rapidshare.de το etology.com για να του διαφημισει την σελιδα, στην ιδια του την σελιδα? Περιεργο δεν ειναι?

Δημοσ.

Διαβασα αυτο το τοπικ και ξεστραβωθηκα:

Rapidshare - Γέμισαν οι δίσκοι!!!

Οποτε το .com ειναι επισημο απλα δε το εχει τονισει οσο θα επρεπε για να ειναι σιγουροι οι χρηστες τι παιζει... Για χρηστες απο .de σε .com ισχυει αυτη η δωρεαν πρσοφορα οποτε ολα οκ:

http://rapidshare.com/cgi-bin/promo.cgi

Δημοσ.

-----------------------------------------------------------------------

ego apla rotisa an xriazete na kano kati gia na energopiithi o logariasmos sto site kai sto ena kai sto alo afto kati ida gia promo

δεν ειναι ομως δυσκολο να προσπαθησεις να γραφεις πιο κατανοητα. γραφεις που γραφεις greeklish, μπορεις τουλαχιστον να βαλεις και καμια τελεια για βγαινει νοημα. μου αρεσει παντως που εβαλες , στην αρχη του κειμενου.:-P

Δημοσ.
Μήπως δεν έχεις λογαριασμό συνωνόματε...;

Το προβλημα μου ειναι στην χοληδόχο κύστη και στο αριστερο μετατάρσιο.

Δεν εισαι σε φορμα σημερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...