Προς το περιεχόμενο

rapid-apla kai katanoita

gtr4460

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

pedakia i erotisi mou ine apli agklika tora xekinisa kapos arga vevea ala ti na kanoume gia fto thelo tin voithia sas

ta pragmata ine apla den me endiaferi to upload kai i dorean mines/sindromes/kai ta points

me endiaferi to download mias kai to 9euro den to theoro to tromero poso

apla roto mi mia sindromi ginete na exo kai de kai com kai an ne ti prepi na kano afto an thelete ligo analitika min kano kana lathos

thnks

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Βασικά ήθελε να πει :

Εισαγωγή : Έχω αρχίσει τώρα Αγγλικά, λίγο αργά αλλά τι να κάνουμε, και γι' αυτό δυσκολεύομαι στις πληροφορίες που δίνει το ίδιο το Rapidshare για τον εαυτό του...

Κύριο Μέρος : Δεν με ενδιαφέρει το upload καθόλου... Με ενδιαφέρει το download [ και σιγά, τα 9 euros δεν είναι τπτ μπροστά σε αυτά που κατεβάζεις ]

Κύριο Μερος 2 : Μπορώ με μια συνδρομή να κατεβάζω και από .de και από .com ... ?

Επίλογος : Ευχαριστώ...

Υ/Γ : Αναλύστε μου το λίγο αυτό γιατί είμαι noob :oops:

Και απαντάω :

Δεν χρειάζεσαι 2 λογαριασμούς [ έναν για .de και άλλον έναν για .com ]... Και συμφέρει να κάνεις έναν Εξάμηνο με 44 €

Δημοσ.

x_vagos_x,πραγματικα μπραβο που καταφερες να καταλαβεις τι εννοει ο ποιητης. κανονικα δεν θα ποσταρα, αλλα αυτο που καταφερες, ειναι απλα RESPECT.

Δημοσ.

[ Μόλις πριν διαβάσω το μήνυμα, διάβαζα Νεοελληνική Λογοτεχνία Γ' Γυμνασίου... ( Κείμενα ) και έπρεπε να χωρίσω σε ενότητες το κείμενο... Είχα έμπνευση ... ! ]

Δημοσ.

Ε, μην παραλείπουμε και τα ΚΟΚΚΙΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ !!!

!!! εμ ετσώιεγσορπ ,ιλάπ ακητσίνωΨ [διαβάστε το από το τέλος προς την αρχή... ]

Δημοσ.

kala ,e sinxorite re mpampiniotides ama eina na mou dinete kai adia na mpeno sto forum min sas xalasa kai tin parea giati den lete stous admin tou forum na lene stous kanonismous oti epitrepete i isodos sta megala miala pnevmata ti krima omos pou to forum tha emene mono me sas

-----------------------------------------------------------------------

ego apla rotisa an xriazete na kano kati gia na energopiithi o logariasmos sto site kai sto ena kai sto alo afto kati ida gia promo

Δημοσ.
Βασικά ήθελε να πει :

Και απαντάω :

Δεν χρειάζεσαι 2 λογαριασμούς [ έναν για .de και άλλον έναν για .com ]... Και συμφέρει να κάνεις έναν Εξάμηνο με 44 ?

Εγω ομως που εκανα premium account στο com γιατι δεν μπορω να κατεβασω απο το de?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...