nikos_thes Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Θα ηθελα να ρωτησω το εξης: Πριν 2 μερες ενεργοποιηθηκε η γραμμη μου απο τον ΟΤΕ για ADSL Student 1024 μεσω της Altetelecoms (ΔΙΟΔΟΣ). Το προβλημα μου ειναι οτι ενω ζητησα στην αιτηση μου προσβαση 1024 Kbs εμφανιζεται στο εικονιδιο της συνδεσης ταχύτητα 768 Kbs με κατεβαζω με αντιστοιχες ταχυτητες της 768 αρχεια απο το Internet. Επικοινωνησα με την τεχνικη υποστηριξη της Altec, για να επιβεβαιωσω οτι η προσβαση που ζητησα ειναι 1024 Kbs και μου απαντησαν οτι πραγματι η συνδεση μου είναι 1024 αλλα λογω αναβαθμισης του ΟΤΕ μπορει να εμφανιζεται ταχυτητα 768 Kbs και οτι αυτο θα διορθωθει μεχρι τελος Νοεμβριου Ειναι δυνατον να γινεται αυτο δηλ. να εχω ζητησει συνδεση 1024 και να μου εμφανιζεται στο εικονιδιο συνδεσης ταχυτητα 768 (οπως μου ειπαν λογω ΟΤΕ) η κατι αλλο παιζει? Εχει συμβει και σε αλλους?
giannisk1 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 E apo to OTE ola na ta perimeneis.An mporeis pare kai ston ote tilefwno kai rwta na sou poune ti taxitita einai i grammi sou.
x_vagos_x Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Ο ΟΤΕ φταίει που δεν είναι η γραμμή 1024, άρα πάρε και ρώτα... περιμένουμε...
schumacher_ Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Πώς γίνεται σε 2 απαντήσεις να υπάρχουν 2 απαντήσεις "ο οτε φταίει"? Η Altec δεν παίζει να έχει κάνει μ@λ@κία δηλαδή? Γιατί από την απάντηση που πήρε ο φίλος μας εγώ δεν θα είχα μείνει και πολύ καλυμμένος...
x_vagos_x Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Εμ, γίνεται και συνεπακόλουθα είναι : 1) είτε να κάνουν λάθος και οι δύο :???: 2) είτε να έχουν απόλυτο δίκιο και οι δυο 3) είτε για να ρωτάς... Και ποτέ δεν καλύτπεται κάποιος από απαντήσεις από ΟΤΕ, ISPs και καταστήματα PC :twisted: [ σόρρυ αν φαίνεται επιθετικό, είναι βιαστικό... ]
schumacher_ Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Βασικά το κουλό της υπόθεσης είναι η εμφάνιση του 768 (αντί του 1024), λόγω αναβάθμισης του οτε... ούτε για δικαιολογία δε στέκει δηλαδή... όπως και να έχει, ένα τηλέφωνο στο 134 θα λύσει την απορία σχετικά με το τι ταχύτητα έχει η ενεργοποιημένη γραμμή από τον οτε... μετά βλέπουμε και κρίνουμε!
Melinbonian Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Μην πάρεις τηλ το 134,δε θα βοηθήσει.Μέχρι πριν μια εβδομάδα δούλευα εκεί.Θα σου πουν κατά 99% τη ταχύτητα που χρεώνεσαι που παίζει και να μην ειναι ι ίδια με αυτη πο εχεις.Πάρε 1242 και δήλωσε βλάβη.Μάλλον θα συνχρονίζει λάθος το modem.Προσωπική άποψη πάντα.
schumacher_ Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Melinbonian, τι εννοείς να του πουν την ταχύτητα που χρεώνεται? Υπάρχει πιθανότητα να χρεώνεται άλλη ταχύτητα από αυτή που του παρέχουν? Γιατί στη συγκεκριμένη περίπτωση μιλάμε για πακέτο της Altec και αν συμβαίνει κάτι τέτοιο φέρει ευθύνη σαφώς ο οτε, αλλά και η altec και ουσιαστικά τον κοροϊδεύουν... Είναι σα να πάρεις π.χ ένα adsl-in-a-box, να σου λέει η forthnet ότι "ναι, σου έχουμε ενεργοποιημένο το 1bill 2048" και να έχουν πάρει γραμμή 768 από τον οτε... Κοινώς: απάτη!
Melinbonian Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Να στο πω με ένα παράδειγμα.Εγώ πήρα connx 512 τον Απρίλη και to modem έγραφε 384.Πήρα 1242 και ΠΡΟΦΑΝΩΣ ο άμοιρος έπεσα σε άσχετη!Μου λέει ότι δε παίζει ρόλο τη γράφει το modem.Ξαναπαίρνω και πάνω κάτω τα ίδια,ώσπου πριν 1 μήνα ενημερώθηκα από φίλο οτι παίζει ρόλο,και έτσι δήλωσα βλάβη και αποχρέωση.Αυτά.Επίσης,όταν λέω ότι βλέπουν τη ταχύτητα που χρεώνεσαι,εννοώ ότι το πρόγραμμα που έχουν ενημερώνεται από αυτούς που περνάνε τα στοιχεία της συνδρομής και όχι απο τις ρυθμίσεις του dslam όπου και έγινε το λάθος.Αν μπορέσω να βοηθήσω κι άλλο ευχαριστως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.