ntsili Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Όλο το μήνυμα έχει ως εξής: "the floppy disk controller reported an error that it is not recognized by the floppy disk driver" Ξέρει κανείς τί συμβαίνει?? Το floppy και ο controller φαίνονται κανονικά στο device manager. To drive το άλλαξα δεύτερη φορά για αυτό το λόγο. Πάντα δούλευε για λίγες μέρες και μετά μου εμφανίζει αυτό το μήνυμα.
capthookb Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Παλιότερα που είχα κι εγώ floppy μου το είχε εμφανίσει αυτό το μήνυμα. Απ' ότι θυμάμαι πρέπει να είχε χαλάσει το drive και το έβγαλα τελείως και δεν ασχολήθηκα πάλι. Σου είναι απαραίτητη η χρήση δισκέτας ε;
ntsili Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 ναι ρε γαμώτο, θέλω να δημιουργήσω rescue disk
capthookb Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Τι εννοείς rescue disk; Με CD δε σε βολεύει;
capthookb Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Πιστεύω θα σε ενδιαφέρει: http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=89987 Φτιάχνεις ένα εικονικό floppy drive, γράφεις εκεί κανονικά τα αρχεία που θες, και μετά καις το image αυτό σε κάποιο CD, DVD (RW αν δεν το θες μονιμα)
poulinos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Όλο το μήνυμα έχει ως εξής: "the floppy disk controller reported an error that it is not recognized by the floppy disk driver" Ξέρει κανείς τί συμβαίνει?? Το floppy και ο controller φαίνονται κανονικά στο device manager. To drive το άλλαξα δεύτερη φορά για αυτό το λόγο. Πάντα δούλευε για λίγες μέρες και μετά μου εμφανίζει αυτό το μήνυμα. leo ego mipos provlima stin kalodiotenia kai kanei kena?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.