Sadako Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Πες ότι έχω ένα αρχείο βίντεο, και θέλω να κάνω upload κάποια screenshots του στο internet. Αυτό που έκανα ως τώρα, είναι να τα ανοίγω με το BSplayer, να τραβάω "manually" screenshots σε διάφορα σημεία, μετά να τα κάνω αυτά τα jpg ένα-ένα upload imageshack, και να ποστάρω τα links. Αυτό όμως όπως καταλαβαίνει ο καθένας, είναι μια αρκετά χρονοβόρα (και βαρετή) διαδικασία, ειδικά αν έχεις αρκετά βίντεο για τα οποία πρέπει να το κάνεις αυτό. Οπότε αναρωτιόμουν μήπως υπάρχει πιο γρήγορος τρόπος να το κάνω αυτό.. Καταλαβαίνω ότι αυτό που ζητάω απαιτεί μάλλον τη χρήση 2 προγραμμάτων, αλλά θα εκτιμούσα οποιαδήποτε βοήθεια. Δηλαδή, έστω ένα πρόγραμμα που να παίρνει αυτόματα screenshots απο ένα βίντεο (ίσως βάζοντας του σε πόσα τακτικά χρονικά διαστήματα να τραβάει screenshot), και ένα 2ο πρόγραμμα που να κάνει όλα μαζί upload σε κάποιο image server, και να μου δίνει τα links..
themis Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 katevase to media player classic(google it)...sto menou file epilegeis save thumbnails ke ise ok!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.