deus Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 έχω κατεβάσει το newshunter αλλά δε βγαίνει και πολύ άκρη.... υπάρχει άλλο για να κατεβάζω files απο newsgroups? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Super Moderators Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δεν έχω δοκιμάσει κάτι αλλά έχει εδώ πράγμα: http://www.pure-mac.com/usenet.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deus Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 ευχαριστώ, κατέβασα μερικά αλλά δε βγάζω άκρη για download αρχείων... έχω και το βρωμοPC και κατεβάζω αλλά το Mini είναι αθόρυβο! ενώ το PC κανει σαν κομπρεσσερ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zazaza Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 rss reader ennoeis? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Super Moderators Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 ευχαριστώ, κατέβασα μερικά αλλά δε βγάζω άκρη για download αρχείων...έχω και το βρωμοPC και κατεβάζω αλλά το Mini είναι αθόρυβο! ενώ το PC κανει σαν κομπρεσσερ. Δυστυχώς δεν έχω ασχοληθεί σχεδόν καθόλου με newsgroups - ελάχιστα πράγματα όταν (φτου, φτου) είχα Windoze, καθόλου τώρα με τον Mac. Δεν μπορώ να σε βοηθήσω παραπέρα... rss reader ennoeis? Μάλλον όχι, προφανώς εννοεί κατέβασμα αρχείων από το Usenet. http://en.wikipedia.org/wiki/Usenet Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
argi73 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Εγώ έχω βάλει το Unison.. πολύ καλό και με υποστήριξη για NZB αρχεία Δοκίμασε το... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deus Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 thanks θα το δοκιμάσω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.