Προς το περιεχόμενο

Υπάρχει λύση?

tnick

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον έχω ένα PC με Athlon 64bit dual core 4200+ , 1GB RAM , σκληρός 250GB και 120GB, μητρική msi (δε μπορω να θυμηθώ ακριβως μοντέλο πάντως είναι αρκετα καλη ήταν ακριβή δηλαδη :)).

το προβλημά μου είναι οτι απο τότε που έβαλα dsl 768 ondsl student pack δε κλείνω το PC καθόλου μερα νυχτα ούτε restart και έχω ανοιχτο συνεχεια το emule το οποιο κατεβαζει κανονικα με 65KB/s και οταν παιζω wow το μειώνω με το netlimiter στα 50kb/s.Aλλα την πρωτη φορα που το κανα αυτο(πριν περασει μια μερα με το pC ανοιχτο συνέχεια) αφου επαιξα ενα 4ωρο και μετα απο συνεχη alt+tab για να μπαινω καθως παιζω wow και mozilla μετα έκλεισα το wow και αφησα το PC κανονικα στην επιφανεια εργασιας να κατεβαζει με τη μεγiστη ταχυτητα μονο με το emule ανοιχτο. ομως την επόμενη μέρα μεχρι και σήμερα δλδ το PC εχει κατι κολλήματα χωρις βέβαια να με εμποδίζουν να το χρησιμοποιώ αλλά ώρες ώρες είναι αρκετά σπαστικά.καταλαβαίνεται τι εννοώ , τώρα πάλι μπορω να κάνω τα πάντα αλλά υπάρχουν αυτά το κολλήματα.

Ξέρει κανείς μήπως τι μπορει να φταίει?

Ευχαριστω για την υπομονή σας :)

Δημοσ.

Οχι restart δεν εκανα αλλα ξερω οτι αν κανω θα γινει μια χαρα το θέμα είναι να μη κανω restart και να πηγαινει κανονικα.αν κανω restart θα χάσω και τη σειρά στο μουλαρι οποτε για αυτο δε θέλω να κανω.

Που οφείλετε αυτό λέτε να φταιει η RAM?

Δημοσ.

Τελικα παρατηρησα πως μόνο όταν παιζω wow και το κλεινω μετα απο κανα 5ωρο τοτε μου ψιλοκολλαει.θα μου πει κανεις τι γνώμη του?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...