Προς το περιεχόμενο

The Witcher

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εννοώ κwλό Vista αλλα 'ηθελα να είμαι ευγενικός:P

Όσων αφορά για το hotfix, επειδή θέλει validation:X το βρήκα αλλιώς και το έβαλα και πάλι crasharει πού και που... υπάρχει τρόπος να δω ποια hotfixes είναι εγκατεστημένα μήπως και αυτό που έβαλα ήταν κάτι άλλο...γιατί το μόνο που μένει τελικά είναι καινούριο patchaki για το παιχνίδι...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 566
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

αφου δεν ξερω τι να πρωτοπαιξω!Παντως με την καμερα πανω απο τον ωμο το παιχνιδι φυσαει.Και τα γραφικα(ειδικα τα προσωπα) αψογα.Πολυ αρχοντα μου θυμιζει

• Moderators

Εμένα το άλλο που μου έκανε εντύπωση και εντάξει, ίσως να μην το θεωρείτε κάτι τρελό αλλά...

Σχεδόν 8 λεπτά CGI εισαγωγή!

Δεν έχει το τέλειο animation αλλά πολύ καιρό είχα να δω τόσο μεγάλη εισαγωγή που δεν είναι in-game gfx.

Παιδιά αν έχετε την καλοσύνη όποτε βγει το νέο patch για το walk πείτε το ok?Πάντως παιδιά αν και δεν παιζω παιχνίδια, έχω πάθει την πλάκα μου με αυτό. Είχα κάνει απόπειρα με το oblivion(μου το είχαν προτείνει) αλλά το βαρέθηκα σύντομα(δεν είμαι και πολύ των παιχνιδιών - το ξαναλέω για να μην τσαντιστούν oi fan του oblivion), απλώς μου φαινόταν πολύ απρόσωπο, χωρίς κανα ενδιάμεσο βιντεάκι να μας φτιάξει λίγο - χωρίς πολλές εναλλαγές και εκπλήξεις στο story, ενώ βαριόμουν πολύ τις μάχες... κι επίσης οι κατακόμβες ήταν όλες οι ίδιες. Δεν παύει όμως να ναι φοβερό παιχνίδι. Όσο για το the witcher, γουστάρω πολύ τις μάχες και τρελένομαι πολύ με τις εναλλαγές του σεναρίου και με την φαντασία στο περιβάλλον. Τέλος, με την 8800 gt θα μπορώ να φουλάρω το παιχνίδι; Έχω την ati extreme ax850 και μου "ψιλοκολλάει"(ένα ελάχιστο κολιματάκι όταν ανανεώνεται το τοπίο - όταν τραίχει ο ήρωας) στο full, οπότε αναγκάζομαι και το βάζω στο medium. Έχω και 2πλο-πύρινο και 2G ram.Ευχαριστώ πολύ και sorry αν σας κούρασα.

Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Κατά πάσα πιθανότητα θα αγοράσω την 8800 gt τον άλλο μήνα(στην ουσία για το the witcher θα την πάρω). Έχετε καιρό να πείτε κανά σχόλιο για το παιχνίδι.Ok και πάλι ευχαριστώ - θα μπαίνω συχνά για ό,τι νέα.

Mόλις το εγκατέστησα και με εντυπωσίασε το δεκάλεπτο και βάλε της εισαγωγής.Λες και έβλεπες ταινία.Δεν θα πρόλαβα να παίξω όμως λόγο του κολήματος που έχω φάει με το tabula rasa :P

Πάντως λίγο που το δοκίμασα χωρίς να έχω διαβάσει το manual με παραξενεύει το σύστημα μάχης του.Πιστεύω να την βρώ την άκρη.

Είναι πολύ έυκολο αν παίζεις με την κάμερα πίσω απο τον ώμο.

Για την μάχη κάνεις 1 ΜΟΝΟ φορά κλικ σε εχθρό και μετά κάνεις κλικ ξανά όταν δείχνει φλεγόμενο σπαθί για να συνεχίσει το combo.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...