Προς το περιεχόμενο

The Witcher

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Όντος το oblivion είναι προσβολή στην κληρονομιά των elder scrolls.

Αντε να το εγκαταστήσω και εγώ να το δω το παιχνιδάκι μιας και μου έλειψαν πολύ τα κλασσικά rpg's..

Φίλε Cenobite έχεις δίκιο σε αυτά που λες.Δεν παίζω ένα rpg για να έχει χειρισμό shoot em up,το παίζω για την ιστορία του γιατί αυτό σημαίνει rpg.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 566
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

apo ta liga atoma se ayto to site pou grafoun kati tis prokopis,oloi oi alloi lene blakeies gi ayto kai stamatisa na mpaino.

Οι βλακείες είχαν σταματήσει όσο έλειπες αλλά όλως περιέργως με το που ξαναμπήκες ξανάρχισαν ;)

...Το σκατό τραβάει τις μύγες ένα πράμα...

alla gia mena toulaxiston to walk einai polu simantiko...ta alla sta @@ mou stin teliki...auto vasika pou exo na po oti me exei ekpliksei einai oti exei sxedon zero bugs...

το walk οντως γινεται καπως ενοχλητικο σε μικρους χωρους,μιας και με το που πατας μπροστα βρισκεσαι στην αλλη ακρη του δωματιου. Αλλα δεν καιγεται ενα παιχνιδι απο κατι τετοιο.

Ευτυχως το παιχνιδι βγηκε στην ωρα του παντως, και δε το φαγαν τα bugs οπως το gothic 3(κριμα και θα ηταν masterpiece).

Οι βλακείες είχαν σταματήσει όσο έλειπες αλλά όλως περιέργως με το που ξαναμπήκες ξανάρχισαν ;)

...Το σκατό τραβάει τις μύγες ένα πράμα...

Δε ξέρεις ότι όποιος δε παίζει rpg με ζάρια, δε ξέρει τι πάει να πει Rpg?? LoL.

Τελείωσε, rpg = ζάρια, κατάλαβετε το!!

Εδώ δεν έχει παίξει καν το Witcher και βγήκε πάλι να εκφράσει γνώμη.

:lol:

den paizo kan d&d,to bariemai apisteyta.Alla rpg=senario kai bathos.Kai pio poly mou tin dinei to oti pisteyte oti to oblivion einai paixnidi tis prokopis.Exei kai sto gamespot kakogoustous alla edo exei mono tetoious.Paikste ekei oblivion kai ok meinete stis xazomares sas.

Cenobite, κάνε μας το κόπο να μιλήσεις επι του θέματος, γιατί γεμίσαμε 1 σελίδα τζάμπα για τις δικές σου χαζομάρες ( γιατί όλους χαζούς και βλάκες μας ανεβοκατεβάζεις )

----------------

ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.

{TDi}Dj2k..infc - Πρέπει στο επόμενο patch να αφαιρέσουν επιτέλους και αυτό το autosave, σε κάποιες περιπτώσεις όντως σε σώζει απο επικίνδυνες καταστάσεις και απρόοπτα, αλλά συνήθως απλά σου σπάει τα νεύρα...

• Moderators

Πράγματι έχει διάφορες ελλείψεις και πράγματα που θα μπορούσαν να είναι πιο εύχρηστα, αλλά έχω κολλήσει με το παιχνίδι κι εγώ... :P

Μόλις το έβαλα ίσα ίσα για να το δω.

Αν μη τι άλλο φαίνεται πρωτότυπο και έχει και ωραία γραφικά.

Στο gamerankings παίρνει 82%, άρα δε μπορεί να είναι πολύ άσχημο. Βέβαια περί ορέξεως...

Ο κεντρικός χαρακτήρας είναι ένας ασπρομάλλης αντιήρωας, κυνικός, χωρίς συναισθήματα, μπλεγμένος σε μία εσωτερική διαμάχη. Χμμ, είπε κανείς "Έλρικ του Μελνιμπονέ";

ΥΓ: Κι εγώ προτιμώ τα story driven από τα open ended games (μιλάμε πάντα όσον αφορά την εξέλιξη του χαρακτήρα, όχι το gameplay). Περιέργως, βρίσκω πιο εύκολο να ταυτιστώ με "στρωμένους" χαρακτήρες παρά με "παρθένους". Γι' αυτό και βαριέμαι τα mmorpgs. Θέλω να ξέρω ότι κάνω ό,τι κάνω για έναν απώτερο σκοπό. Δε μου φτάνει να σκοτώνω τέρατα για να λεβελιάζω ώστε να μπορώ μετά να σκοτώνω κι άλλα, πιο δυνατά τέρατα. Βέβαια, δεν με χαλάει όταν στα story driven rpgs το όποιο grinding είναι διασκεδαστικό και visceral. Ίσα ίσα που το απαιτώ. Στο witcher, οι μάχες φαίνονται απολαυστικές (μου άρεσε η ιδέα "πάτα το σωστό κουμπί στο σωστό χρόνο για να εκτελέσεις το combo"). Τουλάχιστον έτσι φαίνονται από τα βίντεο. Είδωμεν...

ΥΓ: Το ΥΓ ήταν μεγαλύτερο από το κυρίως post.

• Moderators
Ο κεντρικός χαρακτήρας είναι ένας ασπρομάλλης αντιήρωας, κυνικός, χωρίς συναισθήματα, μπλεγμένος σε μία εσωτερική διαμάχη. Χμμ, είπε κανείς "Έλρικ του Μελνιμπονέ";

Πάλι καλά που δεν έχει το Stormbringer. :lol:

Νομίζω πάντως ότι έχουν αρκετές διαφορές.

Θέλω να διαβάσω (στα αγγλικά βέβαια, δεν έχω όρεξη να εξασκίσω τα πολωνικά μου) και τα βιβλία που είχε γράψει ο creator του Geralt.

Είχε βγει και μια πολωνική σειρά (την οποία την έκοψαν και την έκαναν ταινία μετά, αλλά μάλλον δεν καταλάβαινε κανείς τίποτα :P).

Vasika gia na kserete milisa me enan Dev 1st modding assistant tis Cdproject kai mou eipe oti se kana 2 vdomades vgainei to patch me walk mode, auto save epilogi ktl ktl...opote isos einai kalutera na perimenete to patch...ego pantos stamatisa na pezo kai apla perimeno...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...