BaLsAmoMenos Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Οχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Soulseeker Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Ρε σεις στο Play το έχει κοντά 30Ε . Τι μπλέκετε με ebay Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bad_freddy Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Ρε σεις στο Play το έχει κοντά 30Ε . Τι μπλέκετε με ebay Μακράν η καλύτερη αγορά μου αυτό το παιχνίδι πριν 2 εβδομάδες απο blahdvd.com στα 15 ευρώ περίπου (12,99 λίρες) για την enhanced edition! Κρίμα που εξαντλήθηκε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freedubus Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Κανένα τιπ για το αν και πού μπορώ να βρώ την Collector's Edition; Αναφέρομαι στην τούμπανο (κουτάρα με της παναγιας τα μάτια μέσα: medallion, μπλουζάκι, χάρτες κλπ. ) collector's editon. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 [ame=http://www.amazon.co.uk/THE-WITCHER-ENHANCED-EDITION/dp/B001AJQ79I/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1251146749&sr=8-3]http://www.amazon.co.uk/THE-WITCHER-ENHANCED-EDITION/dp/B001AJQ79I/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1251146749&sr=8-3[/ame] Λογικά αυτή είναι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john2gr Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Η Πολωνική κι η Τσεχική Collector's Edition είχαν τα μπλουζάκια και τα μενταγιόν. Οι υπόλοιπες είχαν τα DVDs, το soundtrack, τον χάρτη και το manual. Αναλυτικότερα => http://en.wikipedia.org/wiki/The_Witcher_(video_game) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freedubus Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Πολύ ωραία. Θένκ γιου. Καιρός να εκμεταλλευτώ αυτούς τους γνωστούς στην Πολωνία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) Παιδια εχει κανεις με 5850 - 70 προβλημα στο Witcher με patch 1.5? Το παιχνιδι διχνει να τρεχει αψογα ως να αρχισουν να εμφανιζονται περισσοτεροι απο 7 χαρακτηρες επι σκηνης οπου εκει γινεται πολυ jerky με αυξομειωσεις στο framerate. Εχω τους νεους 9.12 catalyst και win XP SP3. Εχω force μεσα απο ATI TRAY TOOLS 8xAA και 16χAF και εχω το ingame ΑΑ και AF τερμα κατω. Ετσι οπως φενεται διχνει σαν εξαντλει την μνημη που εχω διαθεσιμη και στην καρτα αλλα και στο συστημα (4GB). Αν καποιος ειχε το ιδιο προβλημα και το εχει λυσει ας μου πει και εμενα τι παιζει. Edit: Παιδια σαν να βρηκα το προβλημα. Ειναι τα ATT. Εχουν χρονισμους της καρτας στα 175Mhz πυρηνα και 300Mhz μνημη. Δεν ξερω γιατι το κανουν αυτο. Μαλλον φταιει το οτι ειναι beta ακομα. Πωωω ρε γαμωτο και δεν θελω να βαλω CCC στο μηχανημα αλλα μαλλον δεν γινεται διαφορετικα μεχρι να βγει το κανονκο ATT. Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2009 από ikaruga24 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 έχουν βγει και final 9.12... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Που πας και συ με 5850 και windows xp......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Δεν ειναι τελικα ουτε το παιχνιδι ουτε οι drivers ουτε η καρτα. Καποιο κωλοπρογραμμα hoggaρει την CPU στο 100% χρηση σε καθε εφαρμογη. Ακυρο τελικα το ποστ μου εδω. Το εγραψα στο witcher γιατι εκει το ειδα πρωτο και νομισα πως υπηρχε προβλημα με τους drivers και το Ati Tray Tools. Ψαχνω τωρα να βρω λυση στο προβλημα της 100% CPU usage. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
activex Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Παίδες ξεθάβω το θέμα για να κατατοπιστώ λίγο. Ξεκίνησα πρόσφατα την Enhanced Edition με το patch 1.5 και με μπέρδεψαν οι διάφορες εκδόσεις, καταρχήν αυτό είναι το τελευταίο patch σωστά ; και δεύτερο αυτό το patch "The Witcher Director's Cut Patch" πρέπει να το βάλω έξτρα ή περιέχεται ; υποθέτω ότι κάτι hotfix και blood patch είναι προγενέστερα και δε χρειάζονται, αν όχι με διορθώνεται! και τέλος κάτι γενικό, το ότι αφαίρεσαν το DRM σημαίνει ότι δεν έχει καθόλου προστασία ; Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2010 από activex Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bad_freddy Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Καλησπέρα, μόλις τελείωσα την παιχνιδάρα αυτή και περιμένω το δεύτερο πως και πως! Καμμιά ιδέα για κάτι αντίστοιχο μέχρι το επόμενο στο ιδιο στύλ? Απο όσο έψαξα, πάω για Risen ή να κοιτάξω κάποιο άλλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Θα σου πρότεινα να δεις το Dragon Age (έχει επίσης άφθονα DLC) ή για κάτι λίγο πιο "παραδοσιακό", το Drakensang. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Καλησπέρα, μόλις τελείωσα την παιχνιδάρα αυτή και περιμένω το δεύτερο πως και πως! Καμμιά ιδέα για κάτι αντίστοιχο μέχρι το επόμενο στο ιδιο στύλ? Απο όσο έψαξα, πάω για Risen ή να κοιτάξω κάποιο άλλο? Risen φιλε μου ,το παιζω τωρα και ειναι φοβερο πραγματικα ,μπαινεις μεσα στο παιχνιδι και χανεσαι με τις ωρες.Καψιμοοο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα