Πέτρος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν δοκίμασα με OST cam, οπότε θα σε γελάσω. Λίαν συντόμως πάντως! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Moderators Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Οκ. *κλείνεται σε ηχομονωτικό θάλαμο* Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Πέτρο πρόσεχε καλά τι θα απαντήσεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Moderators Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Don't shoot the messenger! Αν δεν έχει, δεν φταίει εκείνος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Don't shoot the messenger! Αν δεν έχει, δεν φταίει εκείνος. This Is SpartAAA! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Κάποιος να κάνει confirm άμα παίζει walk σε OTS cam please? Μην το αγοράζουμε τζάμπα...thanx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Κάποιος να κάνει confirm άμα παίζει walk σε OTS cam please? Μην το αγοράζουμε τζάμπα...thanx αν έχεις το παλιό απλά βάζεις τα patches και τα άλλα νέα πράγματα και είσαι οκ νομίζω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasillis17 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 μπρειτε να μου πειτε αν το παιχνιδι θα πεζει χωρισ να κολαει στο πσ μου με αυτα εδω που εχω!! πεντιουμ 4 ατι ραντιον χ300 128 και 1024 ραμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LuxJaja Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στα low settings ίσως και να μπορείς να το παίξεις. αν και το βρίσκω λίγο δύσκολο για να είμαι ειλικρινής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasillis17 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 σε ευχαριστω φιλε μου γιατι φενεται καλο!!και κατι αλλο μιπωσ θα μπορουσες να με βοηθισεισ στιν αγορα καποιασ καρτασ αν αξιζει βεβαια!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tuko Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Κάποιος να κάνει confirm άμα παίζει walk σε OTS cam please? Μην το αγοράζουμε τζάμπα...thanx Δεν είδα να έχει Walk με κάποιο τρόπο. Οπότε Κε κολλημένε, ατύχησες @ vasillis17 - Βάλε κανα "ς" ρε Μπίλαρε και τσέκαρε αν μπορείς λίγο την ορθογραφία, είναι δύσκολο να διαβαστούν όσα γράφεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasillis17 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 συγνωμη παιδια!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Thanx Thresh και go αυτό έλεγα να κάνω...αλλα χωρίς walk μάλλον ούτε αυτό θα κάνω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tomzaribo21 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Thanx Thresh και go αυτό έλεγα να κάνω...αλλα χωρίς walk μάλλον ούτε αυτό θα κάνω... Κράτα πατημένο το shift και κλικαρε σε ένα σημείο.....!!!!!! Τι αποτέλεσμα λες να έχουμε φίλε {TDi}Dj2k..infc ??????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gust Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Αντε τυχερακια θα τους κανεις την χαρη να το παιξεις το παιχνιδι τελικα!! Παιδια βγηκε λυση για να βαλουν την enhanced εκδοση οσοι εχουν το παιχνιδι κατεβασμενο απο το νετ! No validation required! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα