Προς το περιεχόμενο

The Witcher

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλό το νέο, δε λέω...

Αλλά εννοεί ότι θα κατεβάζουμε μόνο το υπόλοιπο υλικό (μουσική, βίντεο, βιβλίο κλπ) ή ΚΑΙ το patch για τη μετατροπή του κώδικα του παιγνιδιού (και βασικότερη αλλαγή)?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 566
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αφού το εξηγεί στην ανακοίνωση:

You may be wondering – “What do they mean by ʽallʼ of the content”? This is what we mean:

- Patch 1.4 (which turns the standard edition into The Witcher: Enhanced Edition)

Ότι και να είδες φίλος Σάντμαν δεν είναι scene release. οποτε αστο. περίμενε λίγο ακόμα.

Μόλις είδα κάτι video και φαίνετα να έχουν βάλει walk toggle in OTS cam...γιατί εάν όχι τότε να πάνε να ....

{TDi}Dj2k..infc

Ρε μανία με αυτό το περπάτημα ρε... :lol:

Τι κόλλημα έχεις φάει ... :lol:

1,5 φορά το έπαιξα και σταμάτησα γιατί περίμενα την βελτιωμένη και δε πρέπει να περπάτησα παρα μόνο όταν μεθούσε ο Geralt :lol

Μου χαλάει όλο το immersion να τρέχω σαν χαζός όλη την ώρα...ειδικά μέσα σε κλειστούς χωρούς...αλλα το βασικότερο που μου την σπάει είναι τα NPCs να έχουν ένα option που δεν είναι διαθέσιμο σε μένα.

• Moderators
Μου χαλάει όλο το immersion να τρέχω σαν χαζός όλη την ώρα...ειδικά μέσα σε κλειστούς χωρούς...αλλα το βασικότερο που μου την σπάει είναι τα NPCs να έχουν ένα option που δεν είναι διαθέσιμο σε μένα.

Σε βλέπω στο προσεχές μέλλον με signature: "Where is my OTS walk in The Witcher you bastards ?!" :P

Το αναφέρεις τόσο συχνά όσο εγώ την Ubisoft για το κακό PC (sup)port της. ;)

Λοιπόν, ύστερα από μόνο μισή ώρα δοκιμή (το αφήνω για το βράδυ...): Δεν είναι κι άσχημο, δεν είναι κι αριστούργημα (σε σχέση με το αρχικό).

Κάποιες βελτιώσεις έχει σίγουρα, τα saves μου τα είδε αυτόματα, παράπονο δεν έχω.

Απόψεις και κριτικές μετά από εκτενέστερη "μελέτη"!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...