personGR Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 πρέπει να αγοράσουμε την enhanced edition ή και η παλιά μπορεί να αναβαθμιστεί με τα νέα πράμματα; Θα αναβαθμιστούν τα περισσότερα, αλλά δε θα μπορείς να έχεις πράγματα, όπως το soundtrack και το artbook Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Αυτα τα έχουμε από τον κολέκτορα στην προηγούμενη έκδοση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostacurtas Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 The Witcher: Enhanced Edition - New Video, Screens [gt]38958[/gt] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 http://www.thewitcher.com/community/ Μια βδομαδούλα για να το ξαναβγάλω!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LuxJaja Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 έρχεται, έρχεται, έρχεται... το έβαλε ο αδελφός μου ξανά και πραγματικά δεν αντέχω να περιμένω να βγει η enhanced version. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LuxJaja Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 αμαρτωλέ!!!! θα καείς στην φωτιά...ου ου 666 ... ου ου 666 :p:p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 δεν τρελένομαι για το game... το game τα σπάει...τέλος τώρα για το αν αξίζει να το ξανατερματίσουμε είναι άλλο θέμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Ας ελπίσουμε ότι βάλαν walk mode στην OTS cam...αν όχι αρνούμαι να το αγοράσω το game. No shit. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Το καλύτερο rpg της προηγούμενης χρονιάς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vfragos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Έχω αγοράσει original την ψηφιακή έκδοση (μέσω download) του παιχνιδιού απο το gamesplanet. Λόγω αναβάθμισης του λειτουργικού μου απο vista x32 σε χ64 και λόγω κάποιον προβλήματων σεταρίσματος που είχα, το παιχνίδι εγκαταστάθηκε και απεγαταστάθηκε 3 φορές, την 4 φόρες που πήγα να το ξαναβάλω μου έβγαλε μύνημα ότι δεν έχω δικαίωμα για παραπάνω εγκαταστάσεις. Έχω επικοινωνήσει με το support του gamesplanet απο το προηγούμενο Σαββάτο, όπως με παρέμπεμψε με μήνυμα, και ακόμα ούτε φωνή ούτε ακρόαση... Μετά παραπονιούνται για την πειρατεία... Στο τσάκ είμαι να το βάλω πειρατικό... Τι λέτε να κάνω να στείλω κανένα email στην atari ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LuxJaja Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 δεν νομίζω ότι είναι θέμα της Atari αλλά καθαρά του site που το αγόρασες. δυστυχώς θα πρέπει να το πιέσεις με αυτούς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LuxJaja Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 σήμερα βγήκε το Enhanced edition αλλά στο επίσημο φόρουμ δεν βλέπω patch για το παλιό The Witcher. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sstav Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Πιστεύω να παίζουν τα saved games...Το είχα σταματησει περιμένοντας την enhanced εκδοση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LuxJaja Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 το ζήτημα είναι αν θα μπορείς να βάλεις patch στο παλιό witcher που θα το φέρνει στο ίδιο σημείο με την Enhanced Version. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nske Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Ουδέν κρυπτόν υπό το Google: Wipe away your tears, little one, because weʼve got a nice treat for you. If you bought the original version of The Witcher and registered it at thewitcher.com, youʼll be able to download all of the great content from the Enhanced Edition for free starting September 19! http://www.thewitcher.com/community/en/news/631.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα