polonos1313 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 τιποτα απο τα δυο δεν βοηθησε.Το εχω και original αρα ουτε αυτο φταιει Δεν ξέρω τι άλλο να σου πω να κάνεις.... Περίεργο όμως.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Galis Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 thanks οπως και να χει.Α, ρε ζωα προγραμματιστες!Μια σωστη δουλεια δεν μπορουν να κανουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EKTELESTES Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Χαλάρωσε λίγο ρε. Εδώ το τερμάτισα χωρίς Patch και μονο 2-3 crash έφαγε. Για δες στο επίσημο φόρουμ γιατί δε θυμάμαι τι παίζει στη σπηλιά, μόνο 1 bug που δεν υπήρχε ο Alvin μέσα θυμάμαι αλλά προ-patch εποχή και μόνο αν έκανες κάποια συγκεκριμένα πράγματα (broken quest δηλ). Είσαι σίγουρος ότι δεν έχει άλλο δρόμο στη σπηλιά;; Επίσης δοκίμασε να πας λίγο πιο πίσω σε άλλο save και ξαναμπές να δεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Galis Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 το κανα.τιποτα.Το βρηκα και σε walkthrough.Αυτο πρεπει να κανεις.Την 1.2 εκδοση εχω.Να βαλω την 1.3? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EKTELESTES Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Απ' όσο θυμάμαι, για να λειτουργούν τα Patch πρέπει να ξεκινάς το παιχνίδι απο την αρχή.. Εάν βαριέσαι ζήτα στο επίσημο φόρουμ να σου δώσουν 1 save πριν τη σπηλιά, νωρίς είναι ^^ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polonos1313 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Δοκίμασε την και την 1.3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ogami Itto Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Mήπως εκεί κοντά έχει ένα μενίρ που σου αυξάνει την δύναμη του Aard; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polonos1313 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Mήπως εκεί κοντά έχει ένα μενίρ που σου αυξάνει την δύναμη του Aard; Αυτό πρέπει να είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Galis Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 οχι το Medal το εχω στο magic,θα το εβλεπα.Ειναι εκει που μολις μπαινεις σε ενα σπιτι σου την πεφτουν 4 μαζι σαλαμαντριανοι και αφου τους πελεκησεις εχει μια καταπακτη που σε βγαζει σε μια cave.Η τοποθεσια λεγεται the hideout Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 http://www.gamefaqs.com έχει walkthrough...κάτσε και ψάξε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ogami Itto Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Eδώ είσαι, έτσι; Σε εμένα έχει αρκέσει ένα απλό Aard στον τοίχο...Τι να πω, είσαι άτυχος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Galis Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 εκει ακριβως ειμαι.Εκανα και reinstall.Τιποτα.Ενα save λιγο ποιο μετα καποιος?thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ogami Itto Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Θα σου έδινα το δικό μου αλλά το πρώτο κεφάλαιο το είχα βγάλει βιαστικά και έχω χάσει τις δυο κάρτες και ποιος ξέρει τι άλλο. Αν το θες πάντως έτσι κι αλλιώς πες μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλά ήδη έχει κυκλοφορήσει το patch και ο editor http://www.thewitcher.com/index.php Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Moderators Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Αλλά το full enhanced version δεν έχει βγει ακόμα, νομίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα