Προς το περιεχόμενο

The Witcher

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 566
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Παιδιά σήμερα έβαλα το παιχνίδι , αρκετά καλό. Κάθε εικοσάλεπτο όμως περίπου με πετάει έξω . Έβαλα και το καινούργιο πατσάκι αλλά τα ίδια. Έχει να προτείνει κανείς κάτι για να βελτιωθεί η κατάσταση? Το πρόβλημα είναι το ίδιο έντονο και στα xp όσο στα vista?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Super Moderators

να υποθέσω πως ΔΕΝ το έχεις original? :P

γιατί και μένα με πετάει ενώ πχ στον ξαδερφό μου που το έχει αυθεντικό είναι μια χαρά

Δεν ἐχει σχέση αυτό παιδιά (αν είναι αυθεντικό η όχι). Εγώ το τερμάτισα 1 φορά και το έφτασα στη μέση μία ακόμα. Με την αρχική έκδοση τερματισμό και ως τη μέση με το 1ο patch, και είχα μόλις 2 crash. Βέβαια, είχα clone έκδοση, όχι κρακ -εκεί μπορεί να παίζει πρόβλημα, ειδικά αν ήταν reloaded :lol:

Είναι και θέμα συστήματος, drivers κλπ.

Πάντως με τα Loading times είχε γίνει κάτι που δε περίμενα. Όταν είχα πάει απο χ1900xt 512 σε 8800gt 512mb οι χρόνοι είχαν μειωθεί στο μισό + !!

Πιστεύω κι εγώ ότι είναι καθαρά θέμα συστήματος. Το έχω γνήσιο, το τερμάτισα χωρίς προβλήματα, και ως συνήθως κάποια στιγμή έβαλα crack για να μην 'τρώω' το δισκάκι. Πάλι χωρίς πρόβλημα.

Αρκετοί φίλοι μου όμως, δεν έχουν το γνήσιο και το έχουν τερματίσει όλοι χωρίς κανένα πρόβλημα.

Πάντως με τα Loading times είχε γίνει κάτι που δε περίμενα. Όταν είχα πάει απο χ1900xt 512 σε 8800gt 512mb οι χρόνοι είχαν μειωθεί στο μισό + !!

Τα loadings εχουν σχεση με την ram

• 3 εβδομάδες αργότερα...
ειμαι στη σπηλια στο Salamander's hideout και ο Alvin με παει σε ενα τοιχο και μου λεει να τον ριξω αλλα με το Aard sign δεν πεφτει.Τι πρεπει να κανω?

Δοκίμασε να κλείσεις το παιχνίδι και να το ξανα ανοίξεις μπας και έφαγε κάποιο κόλλημα

ή μήπως χρειάζεται να ανεβάσεις Level στο Aard Sign και μετά να κάνεις την αποστολή,αν και δεν νομίζω να είναι αυτό.

Δοκίμασε τα και πές μας

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...