Προς το περιεχόμενο

Windows Vista και εντυπώσεις

PeTr2oS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

file mou 21century min perimeneis na ta doume ola stin Ellada.

Apo oti katalava stin europi tha einai diaforetika ta pragmata (ligo alla tha einai)

Oso anafora tin pr2 egw den eida tipota emfaneis diafores me tis proigoumenes, nomizw kati bugs diorthosane, kai se kati metriseis pou kaname stin douleia sto ergastirio peira apotelesmata (se pexnidia) xeirotera apo ta XP (i karta grafikwn itan 128)

128 ithela na grapsw oxi 12

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Χαίρετε και από μένα!

Δεν τα διάβασα όλα τα posts εδώ αλλά πήρα μια καλή δόση για τις εντυπώσεις σας!

Εγώ προσωπικά δεν τα έχω δοκιμάσει αλλά με όσα έχω διαβάσει μέχρι στιγμής και με όσα μου έχουν πει για τα Vista φιλαράκια που τα έβαλαν, δεν αξίζει τόσο! Είναι σαν τα ΧΡ μόνο που έχουν πάνω τους το aero το οποίο πέρα από την εξαιρετική αλλαγή του interface και την κατανάλωση πόρων δεν κάνει τίποτα άλλο (μακάρι να μην είναι έτσι)! Φυσικά όπως διάβασα εδώ και όπως μου είπαν υπάρχει και το πρόβλημα του ... "Είστε σίγουρος ότι θέλετε να το κάνετε αυτό..."!!! Για να σου δίνω την εντολή ότι θέλω νομίζω ότι ειμαι 1000% σίγουρος, μην με ρωτάς τα αυτονόητα!!! Είπατε ότι αυτό λύνετε πηγαίνοντας στο Users Accounts κλπ, κλπ! Τι μου την βάζεις τότε αυτή την βλακεία να πετιέτε σαν να μην πω τι!!!

Και αφήστε την αντιγραφή που έχει πέσει από Mac, Linux, Unix! Σε παρουσίαση των Vista έβαλαν να τρέξουν Mac Os X( αν θυμάμαι καλά) για να δείξουν τις λειτουργίες των Vista!

Η Microsoft αρχίζει και χάνει αισθητά το έδαφος κάτω από τα πόδια της και δεν ξέρει από που να πιαστεί!!

Ας βγει η κανονική έκδοση στην αγορά, να ακολουθήσουν και πέντε έξι SrvPacks και μετά θα δούμε!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...