PeTr2oS Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 A ksexasa kai auto giati i Microsoft History mexri to 2006 paizei simantiko rolo stis entipwseis pou exoume mexri twra kai pou fisika epireazoun ta pisteuw mas gia ta epomena http://www.youtube.com/watch?v=9aK16ZTp4-o&mode=related&search=
Sorath Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Πρώτες εντυπώσεις σε Η/Υ 3.06GHz, 512 RAm, 120Gb HD: 2 1/2 ώρες για καθαρή εγκατάσταση και αρκετά restart κατά την διαδικασία. Κοινώς, μου έσπασε τα νεύρα. Όταν επιτέλους ξεκίνησε, και "έπαιξα" λίγο με το νέο περιβάλλον κατέληξα στα εξείς: Πολλά φρου φρου και αρώματα (ωραία δεν λέω) αλλά ουσία μηδέν. Οι περισσότερες επιλογές, έχουν απλώς αλλάξει ονομασία και μπορεί και να έχουν μεταφερθεί σε άλλες τοποθεσίες. Έπειτα έλεος με αυτό το security. Πας να κάνεις κάτι, σε ρωτάει "Σίγουρα;" Πας να κάνεις κάτι άλλο... "Σίγουρα;" Ε αμαν πια..... Κοινώς, θα ακολουθήσω την ίδια τακτική που είχα κάνει με τα XP. Χρήση του παρόντος λειτουργικού μέχρι να είναι αναγκαστική η αναβάθμιση στα νέα Windows.
LEFteriz Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 2,30 ώρες είναι πάρα πολυ!! στο συστημα της υπογραφής μπήκαν σε 20 λεπτά (έκδοση RC2 και mount το ISO και καθαρή εγκατάσταση μέσα από τα XP σε διαφορετικό partition) αυτο που σε ρωτάει το απενεργοποιέίς στο χαλαρό απο το control panel -> user accounts καπου αριστερά στις επιλογές
Sorath Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Μωρέ εκεί πήγα κι εγώ (user accounts) αλλά δεν το βρήκα. [EDIT] OK το βρήκα Καλά απο οτι βλέπω, άλλο ένας IDE 120GB και άλλο RAID 0 με RAPTORS & 512Μb Ram παραπάνω, αλλά και πάλι τόσο μεγάλη διαφορα; [EDIT 2] Επίσης, που είναι το μενού (File, View ect) σε κάθε παράθυρο;;;
LEFteriz Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 ναι γι αυτό μου προκαλεί εντύπωση, αν και μη ξεχνάς ομως οτι οπως ειπα δε το έκαψα το ISO σε DVD, αλλα το εκανα mount με daemon tools και έκανε αντιγραφή από σκληρό σε raptor
Sorath Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Ναι, ναι το κατάλαβα. Αλλά και πάλι ρε γαμώτο.... Αν είναι έτσι... δίνω τους IDE μου και πάω για Raptors.... lol....
LEFteriz Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 μαλλον η λίγη RAM κανει την δουλειά! μου στελνει τωρα ο θείος την pre-RTM, να την δουμε κι αυτήν...
PeTr2oS Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 LEFteriz PRE-RTM poia einai auti miops einai i rc2??????
LEFteriz Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 όχι φίλε, χτες βγήκε αυτή το αρχείο είναι αυτό vista_5840.16384.061018-1900_x86fre_client-LRMCFRE_EN_DVD.iso
PeTr2oS Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Twra oso anafora tin egatastasi pou egine se 2.5 wres eimai 1200% sigouros pws ama trekseis ena memory test tha breis provlimatakia stin ram sou. Apo oso kserw ta Vista gia tin egatastasi tous theloun ta mnimakia na einai se apsogi katastasi.(emena me to kainourio 512 pou koumpwsa ekana 30-40 lepta sta 2 Ghz)
Typhoon Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Εμένα οι εντυπώσεις είναι θετικές γενικά, το λειτουργικό είναι πολύ πολύ σταθερό, η εμφάνιση καλύτερη από τα XP αλλά υπάρχουν κάποια προβλήματα: - Μέχρι & την RC-2 έπιαναν πολύ μνήμη (όπως είπε και ο φίλος παραπάνω γύρω στα 600ΜΒ με το Aero ανοιχτό σε Idle). Δεν υπήρχε θέμα επίδοσης, στο PC με 1 GB RAM πήγαιναν αέρα αλλά και πάλι 600ΜΒ για OS μόνο είναι πολλά. - Δεν βλέπω και τίποτα φοβερό που θα με κάνει να τα βάλω γρήγορα. Το Office 07 είναι πολύ πιο innovative. Τα Vista θα τα βάλω αναγκαστικά λόγω DX10 αλλά δεν βλέπω το φοβερό νέο feature που θα με τρελάνει.
Meraklis56 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 όχι ρε παιδιά.Vista rc-2 μέσα σε 30 λεπτά εγκαταστάθηκαν(clear install σε καθαρό δίσκο)Μια χαρά όλα δουλεύουν. Βέβαια όλες αυτες οι αυξομοιώσεις στην χρήση της cpu καθιστουν τα vista μη έτοιμα για final.Τουλάχιστον έτσι δείχνει η rc2. btw lefteriz μήπως είσαι tap member?Γτ δεν βλέπω πουθενά κανα λινκ
The_Mentor Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Προσωπικά σε ένα Pentium [email protected] 1gb RAM DDR400 6600GT AGP και IDE 80Gb έκανε εγκατάσταση περίπου 30min... (μπορεί και λιγότερο αλλά πες 30 να είσαι μέσα). Μέχρι στιγμής (έχω ενεργοποιημένο το aero όλα πάνε καλά (ο υπολογιστής δεν έτρεξε και τίποτε σοβαρό) και από ταχύτητα είναι μέτρια προς το καλό τα πράγματα.
Sorath Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Κατάλαβα... για τα μπάζα είναι τα Lenovo τελικώς δηλαδή. Σε καινούγιο μηχάνημα της δουλειάς έκανα την εγκατάσταση. Είχε ήδη XP το μηχάνημα, έτρεξα το setup απο μέσα αλλά δεν έκανα upgrade, επέλεξα το Clean Install.
21century Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 H PR2 ειναι σαφως ανωτερη και καλυτερη αλλα η μΣ δεν διαθετει ολα τα χαρακτηριστικα των Βιστα σε αυτες τις εκδσοσεις και περιμενει να τα διαθεσει μονο στην τελικη εκδοση..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.