Προς το περιεχόμενο

Windows Vista και εντυπώσεις

PeTr2oS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δεν υπάρχει αρνητικότητα αλλά τήρηση στάσης αναμονής. Κάθε τι καινούργιο φέρνει και πολλά προβλήματα που με το πέρασμα του χρόνου σιγά σιγά λύνονται.

Αυτό που είπα είναι οτι δεν χρειάζεται βιασύνη.

Συμφωνώ, δοκιμάζουμε προς το παρόν και δεν βασιζόμαστε.

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ελπίζω τουλάχιστον να μην κρατήσει πολύ αυτή η αναμονή παιδία γιατί είμαι και λίγο περίεργός να δω την έκδοση που θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έχει αρκετές διαφορές από την RC1 που έχουμε τώρα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η διαφορές μεταξύ Beta 2 και RC1

Δημοσ.
Εγώ αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι την νύφη την πληρώνει πάντα ο τίμιος.

Den pisteuw na enoeis timia tin Micrisi@!*:confused:

Δημοσ.

Τα είδα στην dte (...έχασα την Κυριακή μου ο μλκας...) και μου άρεσαν πολύ τα 636 mb πιασμένα στην μνήμη χωρίς να τρέχει καμία εφαρμογή...

*Εννοείται* ότι είναι γρήγορα! - πώς είναι δυνατόν να μην είναι όταν όλο το OS δείχνει να φορτώνεται στην -συνήθως νεώτατη + ταχύτατη- μνήμη 1gb -τουλάχιστον- του κάθε HY???

*Φυσικά* και θα προτείνω να αντικαταστήσουν πάραυτα όλα τα winxp που έφτυσα αίμα για να στήσω στην εταιρία και βάρυνα 20 κιλά (...από το πρήξιμο κάτω από την μέση και πάνω από τα γόνατα...) μέχρι να τα αποδεχτούν οι χρήστες.....

Το κακό είναι ότι στο εταιρικό περιβάλλον των 50 ατόμων δεν υπάρχουν επιλογές, φίλοι μου... εκτός άν επιβάλλονται πολύ γενναίες αποφάσεις που έχουν να κάνουν με εκπαίδευση και πιστώσεις προς την μηχανογράφηση εφαρμογών + διαδικασιών... Μέχρι τότε... MS@work / ό,τι-γουστάρουμε@home...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...