lefi Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δεν υπάρχει αρνητικότητα αλλά τήρηση στάσης αναμονής. Κάθε τι καινούργιο φέρνει και πολλά προβλήματα που με το πέρασμα του χρόνου σιγά σιγά λύνονται.Αυτό που είπα είναι οτι δεν χρειάζεται βιασύνη. Συμφωνώ, δοκιμάζουμε προς το παρόν και δεν βασιζόμαστε.
PeTr2oS Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Ελπίζω τουλάχιστον να μην κρατήσει πολύ αυτή η αναμονή παιδία γιατί είμαι και λίγο περίεργός να δω την έκδοση που θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έχει αρκετές διαφορές από την RC1 που έχουμε τώρα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η διαφορές μεταξύ Beta 2 και RC1
PATRINOS06 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 perimene xristoygenna...kai prosexe poses fores tha to kaneis egkatastash...
Meraklis56 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 PATRINOS06 γιατι το λες αυτό? αν το λες για τα κλειδιά,εντάξει,σιγά
PATRINOS06 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 twra to les...o aplos kosmakhs omws tha pathei megalh nila....ekatontades formaroun kai xanasthnoun gia psylou phdhma
PeTr2oS Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Kala egw pisteuw pos tha valoun kapoia ipiresia mesw tilefonou se periptwsi pou kaneis polles fores egatastasi kai akirothei o kodikos na sou ton ksanaenergopoioun.
PATRINOS06 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 o xronos tha deixei,exw thn entypwsh omws oti ta spasmena tha kanoun thrafsi,pros apogohteysh ths mamas microsoft....
PeTr2oS Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 kala auto einai sigouro Edw eixan spasei ta XP prin kala kala kikloforisoun
lefi Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Εγώ αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι την νύφη την πληρώνει πάντα ο τίμιος.
PATRINOS06 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 logiko einai na thn plhrwnei o timios.an den thn plhrwne tha yphrxan polloi perissoteroi,pistepse me...
PeTr2oS Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Εγώ αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι την νύφη την πληρώνει πάντα ο τίμιος. Den pisteuw na enoeis timia tin Micrisi@!*
PATRINOS06 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 timio ennow ton eysinidito xrhsth pou thelei na agorasei ta programmata pou thelei na xrhsimopoihsei
nemos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Τα είδα στην dte (...έχασα την Κυριακή μου ο μλκας...) και μου άρεσαν πολύ τα 636 mb πιασμένα στην μνήμη χωρίς να τρέχει καμία εφαρμογή... *Εννοείται* ότι είναι γρήγορα! - πώς είναι δυνατόν να μην είναι όταν όλο το OS δείχνει να φορτώνεται στην -συνήθως νεώτατη + ταχύτατη- μνήμη 1gb -τουλάχιστον- του κάθε HY??? *Φυσικά* και θα προτείνω να αντικαταστήσουν πάραυτα όλα τα winxp που έφτυσα αίμα για να στήσω στην εταιρία και βάρυνα 20 κιλά (...από το πρήξιμο κάτω από την μέση και πάνω από τα γόνατα...) μέχρι να τα αποδεχτούν οι χρήστες..... Το κακό είναι ότι στο εταιρικό περιβάλλον των 50 ατόμων δεν υπάρχουν επιλογές, φίλοι μου... εκτός άν επιβάλλονται πολύ γενναίες αποφάσεις που έχουν να κάνουν με εκπαίδευση και πιστώσεις προς την μηχανογράφηση εφαρμογών + διαδικασιών... Μέχρι τότε... MS@work / ό,τι-γουστάρουμε@home...
PeTr2oS Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 twra prepei na doume kai tin ekdosi RC2 Ematha oti einai etoimi gia katevasma (opou nane)
PeTr2oS Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 kai mias kai milame gia tis entiposeos pou mas dimiourgise to neo leitourgiko windows vista rikste kai mia matia se auto kai auto gia na min ksexname http://www.youtube.com/watch?v=vzFUcDKC64E&mode=related&search=
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.