Προς το περιεχόμενο

Windows Vista και εντυπώσεις

PeTr2oS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάει κάμποσος καιρός που τα windows vista έχουν κάνει αισθητή την παρουσία τους με τις δοκιμαστικές εκδόσεις και μπορώ να πω, πως μου έχει δημιουργήσει μία εντύπωση αρκετά καλή.

Η δική σας;;;; Θα το αγοράζατε σαν λειτουργικό???

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Χμ... πρέπει να βρεις χρήστες που έχουν αγοράσει και άλλα λειτουργικά να στο απαντήσουν....

Νομίζω ότι το 90% όσων έχουν αυθεντικό λειτουργικό ή το πήραν πακέτο με τον Η/Υ ή φορητό ή έχουν κάποια εταιρία και πρέπει...

Εσύ τι λειτουργικό έχεις τώρα? το έχεις αγοράσει μόνο του?

μου φαίνεται είναι ένα καλό θέμα για γκάλοπ.... αν επιτρέπεται βεβαίως βεβαίως...

Πάει κάμποσος καιρός που τα windows vista έχουν κάνει αισθητή την παρουσία τους με τις δοκιμαστικές εκδόσεις και μπορώ να πω, πως μου έχει δημιουργήσει μία εντύπωση αρκετά καλή.

Η δική σας;;;; Θα το αγοράζατε σαν λειτουργικό???

Δημοσ.

Windos Vista εχω αλλά δεν το αγόρασα, έχω την έκδοση την δοκιμαστική που δίνει η ίδια η Microsoft

φυσικά είναι νόμιμη

Δημοσ.

den tha to agoraza.exw xp,kathe ligo olo kai mia trypa yparxei,kai mhn moy peite oti tha tis mpalwsei h microsoft sta vista,aytoi den vazoun mualo.epishs,exw akousei oti ta vista,exoun ta pio polla nomima kena asfaleias (oi mystikes yphresies alwnizoun,kai den einai conspiracy theory ayto).epishs den mporw na katalavw giati tosoi periorismoi gia tis fores egkatastashs kai epishs to giati entos EE tha kykloforhsoun diaforopoihmena ap oti ston ypoloipo kosmo.telos,oi apaitiseis twn vista den sygkrinontai me twn ypoloipwn,toso kairo thisayrizan oi etaireies twn RAM,CPU,MOTHERBOARD,twra ypoxrewtika tha thisavrisoun kai oi etaireies kartwn grafikwn.kai fysika eis varos ths tsephs mas....giati??ase pou oi alles pleyres, MACos,linux,gelane astamathta me ta windows.kakektypo twn proanaferthentwn leitourgikwn einai..

Δημοσ.

Eidika me toys drivers kai me 32bit paixnidia kai programmata pws ta trexei? kala? stathera? h' olo provlimata opws einai ola ta windos me to poy vgainoyn kai eidika ta vista poy exoyn allaxei polla. p.x. trisdiastato perivalonm, allo sistima arxeiwn to winfs kai alla polla.

Δημοσ.

Και μένα μου άφησε καλές εντυπώσεις σίγουρα όμως δεν πρόκειται να το αγοράσω σύντομα. Πρώτον λόγω της τιμής που θα έχει στο πρώτο διάστημα τουλάχιστον, δεύτερον γιατί θα υπάρχουν σίγουρα ανωμαλίες και ασυμβατότητες με προγράμματα, hardware και ότι άλλο στην αρχή και τρίτον αφού τα XP υποστηρίζονται στο 100% για ποιο λόγο να προβώ σε άμεση αντικατάσταση λειτουργικού. Για μένα προσωπικά τα Windows είναι μονόδρομος αφού το hardware (εκτυπωτής, σκάνερ, κάρτα τηλεόρασης, δορυφορική κάρτα) αλλά και το software (για DVD authoring, gaming e.t.c.) που διαθέτω δεν υποστηρίζεται ούτε από Linux παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που έκανα, καθώς επίσης ούτε από Mac OS αφού δεν έχω τη διάθεση να αλλάξω PC εξ' ολοκλήρου.

Δημοσ.

Συμφωνώ απόλυτα με τον kastel. Εγώ πέρασα την RC1 και μου φαίνεται αρκετά σταθερή. Πάντως σαν κύριο λειτουργικό θα τα χρησιμοποιήσω σε κανα χρόνο για να έχουν λυθεί οι ασυμβατότητες. (Και φυσικά την "καλή" έκδοση που θα κυκλοφορήσει στα p2p :mrgreen: ).

Δημοσ.

Πολύς κόσμος θα μείνει στα xp sp2, γιατί έχει κουραστεί από τις δοκιμές και τις σκοτούρες. Ο ΙΕ7 έκατσε μια χαρά στα xp sp2... Άρα προσωπικά, μπορώ να περιμένω λιγάκι, να σοβαρέψουν και τα vista.

Δημοσ.

file kastel yparxoun antistoixa gia ola ta programmata se linux.ki egw winXp xrhsimopoiw mhn nomizeis,alla an to psaxeis (den exw prolavei akoma) linux einai sothria.a)OLA TSAMPA b)OLA (sxedon) douleyoun mia xara.oso gi ayto pou leei o danaos,argotera tha "anagkasteis" na valeis vista,opws egine pampolles fores paliotera,gia diaforous logous....

Δημοσ.
file kastel yparxoun antistoixa gia ola ta programmata se linux.ki egw winXp xrhsimopoiw mhn nomizeis,alla an to psaxeis (den exw prolavei akoma) linux einai sothria.a)OLA TSAMPA b)OLA (sxedon) douleyoun mia xara.oso gi ayto pou leei o danaos,argotera tha "anagkasteis" na valeis vista,opws egine pampolles fores paliotera,gia diaforous logous....

Η αλήθεια είναι ότι δεν ασχολήθηκα με το Linux περισσότερο από 1 μήνα. Στο διάστημα αυτό ούτε drivers για τους εκτυπωτή (Canon i965), scanner (Canon 8000F), TV card (PCTV Pro), DVB card (SkyStar 2) βρήκα. Ακόμα, για πες μου πως μπορώ να συγχρονίσω υποτίτλους, να τους ενσωματώσω στην ταινία και διαφορες άλλες δουλειές στο DVD Authoring. Και το σημαντικότερο όλων πως μπορώ στο Linux ή στο Mac OS να παίξω το αγαπημένο μου Pro Evolution Soccer.

Αν κάποιος μπορέσει να μου λύσει αυτά τα προβλήματα, την επόμενη μέρα θα βγώ στο δρόμο και θα διαδηλώσω εναντίον του θείου Bill. Όλα τ' άλλα περί ασφάλειας, ταχύτητας ή ότι άλλο τέλος πάντως είναι μ@@@@@ες. Τί να τα κάνω αφού δεν μπορώ να κάνω τις δουλειές που πρέπει. Και μη μου πει κανείς να χρησιμοποιήσω εξομοιωτές, να χρησιμοποιήσω 2 λειτουργικά σε ένα PC ή άλλες π@@@@@ες για να κάνω τα Linux, Windows για να κάνω τη δουλειά μου.

Για τo Mac OS δεν το συζητώ καλό, χρυσό και άγιο, αλλά αν το θες πρέπει να σκάσεις €3000 και πάνω για να πεις οτι έχεις μηχάνημα αντάξιο του ταλαίπωρου PC σου.

Sorry, αν στενοχωρώ κάποιους αλλά αυτή είναι η προσωπική μου άποψη. Όλα έχουν τα υπέρ τους αλλά έχουν και τα κατά τους.

Πάντα λέμε (κι εγώ μέσα) να μοιάσουν τα Windows στο MacOS στη λειτουργικότητα, την ευκολία, τη δύναμη ή να μοιάσουν τα Windows στo Linux στην ασφάλεια. Πότε όμως τo Linux θα φτάσει τα Windows στο 1 κλικ mode ή πότε θα πάρω Mac με €1000-1500 με τις δυνατότητες των αντίστοιχων PC.

Και το κυριότερο πότε και τα δύο θα υποστηρίζουν όλες τις συσκευές, προγράμματα και παιχνίδια;

Οτι αφορά το τσάμπα και στα Windows μπορείς να κάνεις ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΑ (για να μην παρεξηγηθώ).

Δημοσ.

γιατι τόση αρνητικότητα ρε παιδιά?Τα ίδια δεν λεγόταν και για xp?Οτι θα είναι βαριά και δεν θα είναι για παιχνίδια γιατι τρώει πολλούς πόρους?Αυτα λένε και για τα vista.

Εδώ και 10 μερες χρησιμοποιώ rc2 για main os.Δεν είναι όπως τα xp.Αυτο είναι γνωστό.Προστοπαρών οτι θέλω να κάνω,το κάνω.

Και όσα λέγονται για τα παιχνίδια,εκτος οτι στα vista είναι το directx10 και λείπουν μερικά αρχεία απτo directx 9 και γιαυτο σε μερικά παιχνίδια δεν παίζουν.Σε όλα τα άλλα μια χαρά είναι

Επίσης ότι εφαρμογή παίζει full-screen απο μόνα τους τα vista απενεργοποιουν το aero.Απο ασφάλεια δεν έχω δεί τιποτα ακόμα.

Μόνο το windows one care έχω δεν έχω δει τίποτα ύποπτο.

Δημοσ.

file kastel.exartatai panta ap'thn skopia pou to vlepeis.gia tis doulies pou les kala kaneis kai epimeneis gia windows.einai omws ektos thematos i syzhthsh mas,gia to parwn topic.an theleis anoigoume kainourio topic me ton titlo windows kai alla leitourgika etsi wste ekei na mporoume na milame oso theloume gi'ayto.anoigw topic.... http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?p=1338889#post1338889

Δημοσ.

Katarxas aemena mou ekatse mia xara to litourgiko stin RC1. oute provlimata oute tipota.

Simfwnw apolita oti einai mia antigrafi apo alla logismika alla apo tin alli tipota den proerxetai apo parthenogenesi simera, O klepsas tou klepsantos eimaste se auton ton kosmo.

Apo mia diaforetiki optiki pleura den tha me xalouse na agwrasw ena leitourgiko pou me kaliptei arketa, exw tin simbatotita pou thelw, mporw na egatastisw to megalitero pososto ton programmatwn pou xrisimopoiw alla kai na mi xriastei na kanw anabathmisi to pc mou.

Sigoura ola ta parapanw me voleuoun (an skeftite oti me cpu sta 2 Ghz kai 512 mnimi leitourgoun ikanopoiitika) alla iparxei to provlima ton xrimatwn. Epomenos erxome na simfwnisw me kapoious pou aneferan oti pros to paron den tithete thema agoras ( gia kana xrono peripou)

Δημοσ.
γιατι τόση αρνητικότητα ρε παιδιά?Τα ίδια δεν λεγόταν και για xp?Οτι θα είναι βαριά και δεν θα είναι για παιχνίδια γιατι τρώει πολλούς πόρους?Αυτα λένε και για τα vista.

Εδώ και 10 μερες χρησιμοποιώ rc2 για main os.Δεν είναι όπως τα xp.Αυτο είναι γνωστό.Προστοπαρών οτι θέλω να κάνω,το κάνω.

Και όσα λέγονται για τα παιχνίδια,εκτος οτι στα vista είναι το directx10 και λείπουν μερικά αρχεία απτo directx 9 και γιαυτο σε μερικά παιχνίδια δεν παίζουν.Σε όλα τα άλλα μια χαρά είναι

Επίσης ότι εφαρμογή παίζει full-screen απο μόνα τους τα vista απενεργοποιουν το aero.Απο ασφάλεια δεν έχω δεί τιποτα ακόμα.

Μόνο το windows one care έχω δεν έχω δει τίποτα ύποπτο.

Δεν υπάρχει αρνητικότητα αλλά τήρηση στάσης αναμονής. Κάθε τι καινούργιο φέρνει και πολλά προβλήματα που με το πέρασμα του χρόνου σιγά σιγά λύνονται.

Αυτό που είπα είναι οτι δεν χρειάζεται βιασύνη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...