Προς το περιεχόμενο

μέτρηση ταχύτητας adsl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για παράδειγμα - πάνω σ'αυτό που λέει ο tktommytk:

TCP/Web100 Network Diagnostic Tool v5.2.1e

click START to begin

Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done

running 10s outbound test (client to server) . . . . . 171.06Kb/s

running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 661.68kb/s

Your PC is connected to a Cable/DSL modem

Ενώ με απλά ένα κατέβασμα απο τον server του Ε.Μ.Π 80 kb/sec σταθερά (όπως δείχνει και το capture) και όοοχι 66 kb/sec που λέει το περίφημο πια test της forthnet...

post-23421-129062938244_thumb.jpg

Δημοσ.

pfff... anoigw to pc kai paw edw me th mia, gia na proetoimastw gia to ti me perimenei.... Kanw ena test, mou leei:

"me to xali pou sas dernei, mexri 20Kb/s 8a katebazeis"

Wx lew... Meta apo 30sec allo ena test:

"kala krasa... mexri 13Kb/s kai polu sou einai!"

Gmt! 768 h sundesh btw...

Anoigw uTorrent kai karfwnetai sto 79ari! Katw apo 77 den exw pesei edw kai mia wra...

Re mas phre xampari kai h Lila Pause, kai mas douleuei apo .ch?!? :twisted:

Edw kai meres sernomai sto http kai petaw sta torrents... :confused:

(de me xalaei ka8olou fusika :-D )

Δημοσ.

Καλησπερα και απο εμενα και καλως σας βρηκα!

Θελω και εγω την βοηθεια σας...Ειπα και εγω λοιπον να βαλω adsl μετα απο χρονια απραξιας,επελεξα το πακετο της Forthnet 512 για 5 μηνες,με συνεδεσαν αμεσα,ολα καλα ολα ωραια μεχρι τοτε...μετα εγινε ενα μπαχαλο που εκανε η forthnet 3 εβδομαδες να το λυσει(εστειλε στον ΟΤΕ μεταφορα aDSL γραμμης χωρις να το ζητησω!!) και σημερα μου επανηλθε μετα απο σχεδον 1 μηνα χωρις συνδεση..

Ολα ωραια λοιπον,ανοιγω το PC το πρωι,κανω καφεδακι,τσουπ βλεπω το Crypto (F200) το φωτακι αναμενο,λεω "οπα,καλωστην",στρωνομαι και καθομαι να απολαυσω το 1MBps που μου ηρθε...

Ελα ομως που κατεβαζει χειροτερα και απο 384????Τι μπορει να φταιει?Εψαξα το Insomnia και βρηκα παρομοιο θεμα αλλα χωρις ουσιαστικη λυση.Μετραω την ταχυτητα με το DUmeter και ενω με την 512 μου χτυπαγε 40αρες και βαλε,τωρα 20 το πολυ....

Τι μπορει να φταιει?Εκανα και update το driver του Modem αλλα τα ιδια...

Το διαγνωστικο της forthnet δειχνει:

running 10s outbound test (client to server) . . . . . 134.86Kb/s

running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 94.77kb/s

και το http://www.speedtest.ch λεει:

28.8 kbps Analog

33.6 kbps Analog

56 kbps Analog

64 kbps ISDN

68.9 kbps YOU

128 kbps ISDN

384 kbps xDSL

768 kbps xDSL

1000 kbps xDSL

1500 kbps T1

Δηλαδη ελεος!Τι πρεπει να κανω αλλο???Ημουν 1 μηνα χωρις ιντερνετ και τωρα γινεται οτι να'ναι?

Υ.Γ:για παρηγορια οι φιλοι μου μου λενε οτι ειναι θεμα ΟΤΕ και οτι εχει "μπουκωσει" η περιοχη μου...υπαρχει περιπτωση να γινεται αυτο?Και αν ναι,τοτε γιατι εβαλα 512(και με "αναβαθμισαν" στα 1024)?

ολες οι προτασεις δεκτες :-D

ευχαριστω εκ των προτερων

Βαγγελης

Δημοσ.

Δηλαδη ελεος!Τι πρεπει να κανω αλλο???Ημουν 1 μηνα χωρις ιντερνετ και τωρα γινεται οτι να'ναι?

Υ.Γ:για παρηγορια οι φιλοι μου μου λενε οτι ειναι θεμα ΟΤΕ και οτι εχει "μπουκωσει" η περιοχη μου...υπαρχει περιπτωση να γινεται αυτο?Και αν ναι,τοτε γιατι εβαλα 512(και με "αναβαθμισαν" στα 1024)?

ς

yparxei sovarh periptwsh ta dslam na einai mpoukwmena...tpt den einai apitha no στο ΕΛΛΑΝΤΑ

Δημοσ.

δοκιμασα με pstn τα προγραμματα μετρησης ταχυτητας !δεν εχω πιασει ποτε πανω απο 5kb/s download!!!!! μου λεει τα εξης....

click START to begin

running 10s outbound test (client to server) . . . . . 188.58Kb/s

running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 175.90kb/s

click START to re-test

:)

Δημοσ.
Για παράδειγμα - πάνω σ'αυτό που λέει ο tktommytk:

click START to begin

Ενώ με απλά ένα κατέβασμα απο τον server του Ε.Μ.Π 80 kb/sec σταθερά (όπως δείχνει και το capture) και όοοχι 66 kb/sec που λέει το περίφημο πια test της forthnet...

Βασικά είναι όντως περίφημο... :roll: Τα αποτελέσματα είναι σε KiloBits και όχι σε KiloBytes... :) Εσύ θα πρέπει να διαιρείς το inbound με το 8 και είσαι οκ... 8)

Και είναι περίφημος διότι είναι στην Ελλάδα και από γνωστό ISP... Εγώ γι' αυτό τον χρησιμοποιώ τουλάχιστον... :-?

Δημοσ.

1. Επιλέγετε τον speedtest server που είναι φυσικά πιο κοντά στην γεωγραφική τοποθεσία της γραμμής σας για να είναι τα αποτελέσματα όσο το δυνατόν πιο αξιόπιστα.

2. Κλείστε όποιο πρόγραμμα χρησιμοποιεί έστω connection στο internet.

3. Θα χρειαστεί να κάνετε το όποιο test τουλάχιστον 3 φορές σε διαφορετικές ώρες της μέρας για να πάρετε ρεαλιστικά αποτελέσματα.

thes1os η διαίρεση δεν είναι διά 10.

661.68 / 8.192 => 80.77 ;)

/sc

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...