johnnyestia Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Να πάνε στο αγύριστο με τις αυξήσεις :evil: Πέρυσι με γράψανε για κόκκινο με το παπάκι επειδή ήμουν σταματημένος 2 μέτρα μπροστά από το φανάρι. Η πλάκα είναι πως ο βλάκας ο αστυνομικος φορούσε πολιτικά, ήταν στημένος στην γωνία, μου έπιασε την κουβέντα και με ρώταγε γιατί πέρασα με κόκκινο. Εγώ δεν τον κατάλαβα και νόμιζα πως ήταν κανένας βλαμμένος, του απάντησα πως είμαι σταματημένος και δεν πέρασα απέναντι, μου συνέχισε τις βλακείες και εγώ τον έγραψα. Μόλις άναψε το φανάρι και έφυγα, 100 μέτρα πιο κάτω πετάχτηκε ένας άλλος με στολή, με σταμάτησε και παρά τα δικά μου μα και μου με έγραψε στεγνά. Οι κύριοι είχαν εντολές να γράψουν κόσμο και την είχαν στήσει σε ένα εντελώς άκυρο φανάρι νυχτιάτικα, όπου λόγω ερημιάς και καλής ορατότητας οι περισσότεροι οδηγοί το αγνοούν. Στα 5 λεπτά που γύρισα πίσω για να ζητήσω τα ρέστα στον άλλον με τα πολιτικά, κάρφωσε στον ασύρματο άλλους 3 οδηγούς. ΔΕΝ λέω, καλά είναι τα γραψίματα μιάς και όλοι μας είμαστε λίγο πολύ αφελείς. Αν θέλουν να προσέχουμε, τότε άς κάνουν μπλόκα ΣΥΧΝΑ και εκεί που ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ, όχι στην ζούλα για να γράψουν κόσμο και όποτε θέλει ο δήμος λεφτά ή επειδή πρέπει να πάρουν το δώρο των χριστουγέννων. Για τις αυξήσεις, το μόνο που έχω να πώ είναι πως είναι τραγικές. Αν θέλουν παραπάνω λεφτά, να επιβάλλουν πρόστιμα ανάλογα με την αξία του οχήματος. Δηλαδή τι είμαι εγώ να πληρώνω σχεδόν ένα μηνιάτικο για τον κάθε βλάκα αστυνομικό που θέλει να γράψει 30 κλήσεις για να γυρίσει γρήγορα στο γραφείο του και τον φραπέ του, και να έχω τον άλλο δίπλα με την BMW να περνάει τα κόκκινα για πλάκα γιατί μπορεί να βγάζει 700 ευρώ σε μια μέρα? Αϊ σιχτίρ πια.
geovard Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Λίγο offtopic Παιδιά δεν ξέρω αν υπάρχει thread γιά τα τροχαία ατυχήματα.Αν δεν υπάρχει λέω να ανοίξει κάποιος ένα όπου πολλά χρήσιμα μπορούν να ειπωθούν.Γιά παράδειγμα πάντα πίστευα ότι η τροχαία μετά από κάποιο σοβαρό ατύχημα πρέπει να δημισιοποιεί στον τύπο καί πιθανόν σε εκπομπή στην τηλεόραση τις λεπτομέρειες τού ατυχήματος, το μέρος κ.λ.π ώστε να λειτουργήσει διδακτικά καί αποτρεπτικά το γεγονώς. Όχι μιά απλή ανακοίνωση δηλαδή πού τίποτα δεν προσφέρει.Το είχε προτείνει νομίζω καί αυτός, πείτε τον, πού βγαίνει στην τηλεόραση καί έχει σχολή ασφαλούς οδήγησης καί πού ήταν οδηγός αγώνων?Φαλακρός?Ξεχνώ το πολύ γνωστό όνομά του.
Forensick Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Πέρυσι με γράψανε για κόκκινο με το παπάκι επειδή ήμουν σταματημένος 2 μέτρα μπροστά από το φανάρι. Η πλάκα είναι πως ο βλάκας ο αστυνομικος φορούσε πολιτικά, ήταν στημένος στην γωνία, μου έπιασε την κουβέντα και με ρώταγε γιατί πέρασα με κόκκινο. Εγώ δεν τον κατάλαβα και νόμιζα πως ήταν κανένας βλαμμένος, του απάντησα πως είμαι σταματημένος και δεν πέρασα απέναντι, μου συνέχισε τις βλακείες και εγώ τον έγραψα. Μόλις άναψε το φανάρι και έφυγα, 100 μέτρα πιο κάτω πετάχτηκε ένας άλλος με στολή, με σταμάτησε και παρά τα δικά μου μα και μου με έγραψε στεγνά. Οι κύριοι είχαν εντολές να γράψουν κόσμο και την είχαν στήσει σε ένα εντελώς άκυρο φανάρι νυχτιάτικα, όπου λόγω ερημιάς και καλής ορατότητας οι περισσότεροι οδηγοί το αγνοούν. Στα 5 λεπτά που γύρισα πίσω για να ζητήσω τα ρέστα στον άλλον με τα πολιτικά, κάρφωσε στον ασύρματο άλλους 3 οδηγούς. ΔΕΝ λέω, καλά είναι τα γραψίματα μιάς και όλοι μας είμαστε λίγο πολύ αφελείς. Αν θέλουν να προσέχουμε, τότε άς κάνουν μπλόκα ΣΥΧΝΑ και εκεί που ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ, όχι στην ζούλα για να γράψουν κόσμο και όποτε θέλει ο δήμος λεφτά ή επειδή πρέπει να πάρουν το δώρο των χριστουγέννων. και συ γιατι καθοσουνα 2 μετρα μπροστα απο το φαναρι?μαλακες ειναι οι υπολοιποι που περιμενουν πισω απο το φαναρι? και δεν φτανει οτι καθεσαι μπροστα απο το φαναρι(αληθεια, γιατι υπαρχει η διαβαση και η γραμμη που ειναι ΠΙΣΩ απο την διαβαση για να καθεσαι ΠΙΣΩ απο αυτην?), αλλα οταν αναβει πρασινο, η πλειοψηφια των δικυκλων φιλων μας, απλα κοιταει μπροστα και περιμενει να του κορναρει ο απο πισω. καλα σου εκανε και σε εγραψε. και τι σημαινει εκει που χρειαζεται? ναι οκ, δεν ειναι σωστοι αυτοι, αλλα τι σημαινει? οτι εσυ πρεπει να παρανομεις? ας μην πω για την πλειοψηφια των δικυκλων που οπου δουνε απαγορευτικο, απλα εκει πανε.
johnnyestia Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 και συ γιατι καθοσουνα 2 μετρα μπροστα απο το φαναρι?μαλακες ειναι οι υπολοιποι που περιμενουν πισω απο το φαναρι? και δεν φτανει οτι καθεσαι μπροστα απο το φαναρι(αληθεια, γιατι υπαρχει η διαβαση και η γραμμη που ειναι ΠΙΣΩ απο την διαβαση για να καθεσαι ΠΙΣΩ απο αυτην?), αλλα οταν αναβει πρασινο, η πλειοψηφια των δικυκλων φιλων μας, απλα κοιταει μπροστα και περιμενει να του κορναρει ο απο πισω. καλα σου εκανε και σε εγραψε. και τι σημαινει εκει που χρειαζεται? ναι οκ, δεν ειναι σωστοι αυτοι, αλλα τι σημαινει? οτι εσυ πρεπει να παρανομεις? ας μην πω για την πλειοψηφια των δικυκλων που οπου δουνε απαγορευτικο, απλα εκει πανε. Έκατσα μπροστά από την γραμμή για να μπώ μπροστά από το μοναδικό αυτοκίνητο που ήταν σταματημένο εκείνη την στιγμή στο φανάρι και περίμενε, μην τυχόν και έρθει κανείς και με χτυπήσει από πίσω. Το κάνω πάντα γιατί το έχω πάθει με το αμάξι και δεν θέλω βέβαια να το πάθω με το μηχανάκι.Πληροφοριακά σου αναφέρω στο συγκεκριμένο φανάρι η διάβαση πεζών ήταν από την άλλη μεριά της διασταύρωσης, αλλά και να είχε πάλι μπροστά θα καθόμουνα. Ικανοποιητική η εξήγηση ή θα παραμείνεις εμπαθής με όσους οδηγάνε μηχανάκια?
Forensick Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 μπορει στη συγκεκριμενη περιπτωση να ειχες εσυ οντως δικιο. και δεν ειναι προσωπικη επιθεση σε σενα(αν φανηκε ετσι, σορυ), αλλα γενικα προς τα μηχανακια. ειναι απιστευτα εκνευριστικο, να εισαι στο φαναρι, ξαφνικα να εμφανιζονται 10 μηχανακια, να μπαινουν μπροστα σου και μπροστα απο το φαναρι. ειναι τουλαχιστον παρανοικο. επισης εχει τυχει απειρες φορες να εχει τιγκαρει μπροστα μου απο μηχανακια(στο φαναρι) και να ειναι αλλα τοσα κολλημενα διπλα μου. οταν ξεκινησω λοιπον, πρεπει να περιμενω να ξεκινησουν οοοοοολα τα μηχανακια, γιατι αν ξεκινησω πριν ξεκινησουν αυτοι που ειναι διπλα μου, τους εχω χτυπησει. καλη φαση ε? μη πω και το αλλο κλασσικο: παω αριστερα να περασω καποιον και μετα βλεπω μηχανη να ερχεται πιο γρηγορα απο μενα. βγαζω φλας να παω δεξια ενω ειναι ακομα μακρια, αλλα φυσικα το γραφει στα παπαρια του και παει να με περασει απο δεξια κλπ κλπ. αν θες μπορω να σου περιγραψω απειρα σκηνικα με μηχανακια.τεσπα.
johnnyestia Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Οδηγώ και μηχανάκι και αυτοκίνητο, και μπορώ να πώ πως άρχισα να οδηγώ σαν άνθρωπος το μηχανάκι (οδηγώ από τα 16) μετά που έβγαλα δίπλωμα αυτοκινήτου και κατάλαβα πόσο δύσκολο είναι για ένα οδηγό αυτοκινήτου να αντιληφθεί μια μηχανή, πόσο μάλλον όταν αυτή κάνει σφήνες κτλ. Με έχουν γράψει άλλες 2 φορές, μια για παρκάρισμα και μια για κράνος, αλλά εκεί είχαν κάθε δίκιο και αποδέχτηκα την κλήση χωρίς διαμαρτυρίες και λοιπά σάλια και τις πλήρωσα χωρίς παράπονα. Στην συγκεκριμένη περίπτωση όμως μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι γιατί δεν μπορούσα να κάνω τίποτα και έδωσα 167 € που δεν μου περίσσευαν κιόλας για την ξεροκεφαλιά ενός 45 καραβανά αστυνομικού που τον χώσανε να γράψει κόσμο και ήθελε να τελιώσει μια ώρα νωρίτερα ή να δείξει πως δεν τον έξυνε. Δέν κατηγορώ τους αστυνομικούς γενικά, οι περισσότεροι την δουλειά τους κάνουν η οποία είναι να εκτελούν διαταγές. Απλά έπεσα σε μ@λ@κα. Εκεί είναι που κατηγορώ τα νέα πρόστιμα.Για το κάθε μ@λ@κα θα επιβαρυνθούν οικογένειες με κερατιάτικα επειδή κάποιοι από πάνω αδυνατούν να θεσπίσουν αποτελεσματικούς τρόπους ελέγχου και βρίσκουν ένα εύκολο για το κράτος εισόδημα στο όνομα της ασφάλειας.
joef_gr Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δέν κατηγορώ τους αστυνομικούς γενικά, οι περισσότεροι την δουλειά τους κάνουν η οποία είναι να εκτελούν διαταγές. Απλά έπεσα σε μ@λ@κα. Εκεί είναι που κατηγορώ τα νέα πρόστιμα.Για το κάθε μ@λ@κα θα επιβαρυνθούν οικογένειες με κερατιάτικα επειδή κάποιοι από πάνω αδυνατούν να θεσπίσουν αποτελεσματικούς τρόπους ελέγχου και βρίσκουν ένα εύκολο για το κράτος εισόδημα στο όνομα της ασφάλειας. φιλε μου εδω συμφωνω και μπορω να πω οτι ειναι οτι καλυτερο εχω ακουσει για την αστυνομια! και δυστυχως ειναι και αληθεια!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.