Lucifer Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Αν πηγαίνεις με 40 και χτυπήσεις κάποιον στο φανάρι μπροστά σου χωρίς ζώνη και του σπάσεις το σβέρκο, τι λέει? Αν φορούσε τη ζώνη, θα του πλήρωνε η ασφάλειά σου έναν προφυλακτήρα.
Forensick Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 δεν το θετω στη βαση των προστιμων, αλλα στην ηθικη.
alexb_10 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Ρε παιδιά με έγραψαν για παράνομο παρκαρισμα 65,5 ευρώ, δεν είναι υπερβολικό το ποσό; Με έχουν ξαναγράψει αλλά ποτέ τόσο πολύ. Ελπίζω να καταφέρω να την σβήσω :evil: εμένα στο παρελθόν με είχαν γράψει για παράνομο παρκάρισμα. έξω απο το σπίτι μου (μπροστά σε μια πλατεία που είχε απαγορευτικά )πρόστιμο 65 Ε και αφαίρεση πινακίδων για τρεις βδομάδες. Αν τις ήθελα άμεσα τις πινακίδες, έπρεπε να πληρώσω το τριπλάσιο ποσό. Καταλαβαίνετε ότι για τις επόμενες τρεις βδομάδες το αυτοκίνητο κυκλοφορούσε κανονικά (έστω και χωρίς πινακίδες)
Deathstar Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Θα έπρεπε να σου πάρουν και το αμάξι για 3 εβδομάδες μου κυκλοφορούσες χωρίς πινακίδες
Super Moderators paredwse Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Θα έπρεπε να σου πάρουν και το αμάξι για 3 εβδομάδες μου κυκλοφορούσες χωρίς πινακίδες Γιατί, είναι επικίνδυνος χωρίς πινακίδες; Τα νέα πρόστιμα δεν έχουν να κάνουν με την προστασία με την οποία (υποτίθεται ότι) περιβάλλει το Κράτος τους πολίτες/υπηκόους, έχουν να κάνουν με φοροεισπρακτική πολιτική. Αν το Κράτος ενδιαφερόταν τόοοοσο πολύ για τους πολίτες/υπηκόους: Ας έφτιαχνε πέντε δρόμους της προκοπής (η Κορίνθου-Πατρών, η διαδρομή Θήβα-Κατερίνη και η Τριπόλεως-Καλαμάτας έρχονται έτσι πρόχειρα στο μυαλό). Ας έδινε παιδεία στους οδηγούς κι όχι οδηγούς-υποψήφιους δολοφόνους Ας ηλεκτροφωτούσε επιτέλους τις εθνικές οδούς. και άλλα ων ουκ έστι αριθμός...
Highlander Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 εμένα στο παρελθόν με είχαν γράψει για παράνομο παρκάρισμα. έξω απο το σπίτι μου (μπροστά σε μια πλατεία που είχε απαγορευτικά )πρόστιμο 65 Ε και αφαίρεση πινακίδων για τρεις βδομάδες. Αν τις ήθελα άμεσα τις πινακίδες, έπρεπε να πληρώσω το τριπλάσιο ποσό. Καταλαβαίνετε ότι για τις επόμενες τρεις βδομάδες το αυτοκίνητο κυκλοφορούσε κανονικά (έστω και χωρίς πινακίδες) Το ρεκόρ μου είναι 4 μήνες χωρίς πινακίδες. Δεν σε ενοχλεί κανείς αφού έτσι κι αλλιώς κανείς δεν ενδιαφέρεται για τίποτα, παρά μόνο τις εισπράξεις. Τις είχα βγάλει απο αγανάκτιση μετά από μία κλήση. Τις έβαλα κάποια στιγμή μόνο και μόνο επειδή έπρεπε να ταξιδέψω με την οικογένεια.
alexb_10 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Θα έπρεπε να σου πάρουν και το αμάξι για 3 εβδομάδες μου κυκλοφορούσες χωρίς πινακίδες και για ποιό λόγο να μου πάρουν το αμάξι? Δηλαδή τόσο μεγάλη "τιμωρία" που πάρκαρα μπροστά απο το σπίτι μου, έτσι ώστε ούτε εγώ, ούτε οι γονείς μου να μπορέσουμε να πάμε στις δουλειές μας? Τόσο μεγάλη παράβαση είναι???? Όχι δα....
Deathstar Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δεν είπα ότι είναι έγκλημα που πάρκαρες και εγώ το έχω κάνει και μου έχων πάρει τις πινακίδες για 18 μέρες εκ των οποίων δεν κίνησα καθόλου το αμάξι αλλά με την ίδια λογική που κυκλοφορεί ο καθένας χωρίς πινακίδες επειδή του τις πήραν να της βγάλω και εγώ να πηγαίνω με 200 μέσα στην Αθήνα να κλίσω κάποιον και να τον στείλω στις μπαριερες και να φύγω ατσαλάκωτος ( άπειρα παραδείγματα στον Κηφισό ) και χωρίς άγχος να με βρουν…..να περάσω έξω από κάποιο σχολείο και να σηκώσω κάποιο μαθητή στον αέρα που θα τυχαίνει να πέρνα το δρόμο και πάλι να μην έχω άγχος μήπως με πιάσουν……αλλά φυσικά όλα αυτά δεν μας προβληματίζουν γιατί πρέπει να πάμε με το αμάξι μας στην δουλεία……Και για να στο κάνω πιω προσωπικό έρχομαι και πέφτω επάνω στο αμάξι σου ενώ είσαι στο πεζοδρόμιο και φεύγω πώς θα με έβρισκες ?
alexb_10 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δεν είπα ότι είναι έγκλημα που πάρκαρες και εγώ το έχω κάνει και μου έχων πάρει τις πινακίδες για 18 μέρες εκ των οποίων δεν κίνησα καθόλου το αμάξι αλλά με την ίδια λογική που κυκλοφορεί ο καθένας χωρίς πινακίδες επειδή του τις πήραν να της βγάλω και εγώ να πηγαίνω με 200 μέσα στην Αθήνα να κλίσω κάποιον και να τον στείλω στις μπαριερες και να φύγω ατσαλάκωτος ( άπειρα παραδείγματα στον Κηφισό ) και χωρίς άγχος να με βρουν…..να περάσω έξω από κάποιο σχολείο και να σηκώσω κάποιο μαθητή στον αέρα που θα τυχαίνει να πέρνα το δρόμο και πάλι να μην έχω άγχος μήπως με πιάσουν……αλλά φυσικά όλα αυτά δεν μας προβληματίζουν γιατί πρέπει να πάμε με το αμάξι μας στην δουλεία……Και για να στο κάνω πιω προσωπικό έρχομαι και πέφτω επάνω στο αμάξι σου ενώ είσαι στο πεζοδρόμιο και φεύγω πώς θα με έβρισκες ? συμφωνώ μαζί σου έτσι όπως το θέτεις, αλλα εγώ τα βλέπω απο την πιο λογική πλευρά τα πράγματα και με βάση τον χαρακτήρα μου. Δεν πατάμε ανθρώπους/παιδάκια στις διαβάσεις, δεν κλείνουμε τον κόσμο στον δρόμο, και φυσικά δεν πέφτουμε πάνω σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα. Και βέβαια, επειδή άνθρωποι είμαστε, και γίνονται μ@λ@κίες, αν γίνει κάτι τέτοιο, καθόμαστε και τα πληρώνουμε, όπως θα θέλαμε να κάνουν και σε μας.
spirosta Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Ρε αντί να κοιτάτε την ακεραιότητα σας και την ασφάλεια σας και τον απέναντι φυσικά που άμα πέσετε πάνω του χωρίς ζώνη και σκωτωθείτε θα πεθάνει από τις τύψεις και ας μην φταίει... Κάθεστε και ασχολείστε με το ποιος κερδίζει και ποιος χάνει αν εγώ δεν φοράω ζώνη... Μου φαίνεται είμαστε πολύ πίσω ακόμη στην οδική συμπεριφορά μας αν δεν κοιτάμε ούτε τη ζωή μας...
Deathstar Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 συμφωνώ μαζί σου έτσι όπως το θέτεις, αλλα εγώ τα βλέπω απο την πιο λογική πλευρά τα πράγματα και με βάση τον χαρακτήρα μου. Δεν πατάμε ανθρώπους/παιδάκια στις διαβάσεις, δεν κλείνουμε τον κόσμο στον δρόμο, και φυσικά δεν πέφτουμε πάνω σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα. Και βέβαια, επειδή άνθρωποι είμαστε, και γίνονται μ@λ@κίες, αν γίνει κάτι τέτοιο, καθόμαστε και τα πληρώνουμε, όπως θα θέλαμε να κάνουν και σε μας. Εσύ , εγώ και κάποιοι άλλοι μπορεί να σταμάταγαν άλλοι όμως όχι και επειδή οι νόμοι δεν βγαίνουν για αυτούς που δεν τα κάνουν …….το να κυκλοφορούμε χωρίς πινακίδες είναι παράνομο είτε θέλουμε είτε όχι. Με την ασφαλιστική σας αν τρακάρετε ενώ σας έχουν αφαιρεθεί οι πινακίδες γνωρίζετε τι παίζει???
papabiris Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 δηλαδη απο ολους εσας κανεις μα κανεις δεν μπορει να φανταστει τι ζημια μπορει να κανει στους συνεπιβατες του αμα δεν φοραει ζωνη???νταξει αμα ειναι μονος του.οταν εχει αλλους μεσα ειναι απλα εγκληματικο ειχα κανει ποστ εδω ενα βιντεο αλλα ο μοντ το εσβησε.καλα εκανε δεν σκεφτηκα εκεινη τη στιγμη οτι δεν ηταν σωστο να βαλω ενα τετοιο λινκ με τετοιο προσβλητικο/ενοχλητικο υλικο και ζητω συγγνωμη. με λιγα λογια σε ενα ασχημο τρακαρισμα το ατομο που δεν φοραει ζωνη εκτοξευτεται μεσα στο αυτοκινητο και χτυπιεται σαν παγακι μεσα σε σεικερ και χτυπαει πανω σε οτι βρει μπροστα του.εχω δει να γινεται σε μπροστινο μου αυτοκινητο. εχετε δικιο το κρατος πιο πολυ νοιαζεται για τα λεφτα και που τα παιρνει δεν τα αξιοποιει αλλα προσωρινα καποια πραματα πρεπει να μπουν στο μυαλο των οδηγων με το ζορι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.