manic Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 ε ρε παιδια τι ειναι αυτα δεν εχω καταλαβει????? :confused: thnx!!
Apatewna Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Εκ πρώτης όψης φαίνονται για ΧΡ. Καλύτερα όμως να ζητήσεις τη βοήθεια κάποιου admin.
manic Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Εκ πρώτης όψης φαίνονται για ΧΡ. Καλύτερα όμως να ζητήσεις τη βοήθεια κάποιου admin. αντε πουντος
punky Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Εκ πρώτης όψης φαίνονται για ΧΡ. :mrgreen: Ρε τον απατεώνα!
ShAd0w_z0nE Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 φίλε μου έχει απαντηθεί το θέμα εδώ τουλάχιστον το 1/2
ShAd0w_z0nE Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 κανείς δεν ξέρει, είναι άκρως απόρητη πληροφορία
Super Moderators paredwse Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Όσον αφορά το ένα μισό... φίλε μου έχει απαντηθεί το θέμα εδώτουλάχιστον το 1/2 Όσον αφορά το υπόλοιπο μισό: Διάφορα άλλα fora έχουν δημιουργήσει Δημόσιες Ομάδες, στις οποίες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή τα μέλη κατά βούληση. Για παράδειγμα, ομάδα overclockers, ομάδα linux users κλπ. Τα μέλη των ομάδων μπορεί να έχουν συγκεκριμένες 'διευκολύνσεις' - για παράδειγμα, μόνο τα μέλη της ομάδας linux μπορούν να γράψουν στο forum για Linux ή μόνο τα μέλη της ομάδας "πιστοποιημένα μέλη" μπορούν να δημοσιεύσουν αγγελίες πώλησης και ούτω καθ' εξής. Στο παρόν forum δεν έχει ενεργοποιηθεί η επιλογή αυτή. Έτσι, αν παρατηρήσετε στα προφίλ των μελών, κανένα μέλος δεν είναι μέλος δημόσιας ομάδας. Ακόμα και οι moderators δεν είναι μέλη δημόσιας ομάδας - αφού στην ομάδα των moderators δεν μπορεί να μετέχει δηλώνοντας συμμετοχή όποιο μέλος επιθυμεί αλλά μόνο όποιοι έχουν οριστεί από τον administrator.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.