Προς το περιεχόμενο

P5B "vanilla" + SuperTalent DDR2/800

vask

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ελπίζω να έχεις πρόχειρο κάνα dimmάκι "απλή" ddr2/533 . Ώστε να κάνεις έστω post με αυτό και να δώσεις ρεύμα (σε περίπτωση που δεν βλέπει τις "Υπερ Ταλαντούχες"..)

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λοιπόν, οι Supertalent 6400C4 δουλεύουν κανονικά με το Gigabyte 965P-DS4.

Η motherboard ήρθε με το F3 Bios εγκατεστημένο και δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα με τις Supertalent :)

Δημοσ.
Λοιπόν, οι Supertalent 6400C4 δουλεύουν κανονικά με το Gigabyte 965P-DS4.

Η motherboard ήρθε με το F3 Bios εγκατεστημένο και δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα με τις Supertalent :)

Cartman (I respect your authoritah!), καλορίζικο κ από μένα!

Αυτές οι Supertalent 6400C4 είναι 800άρες? Πόσο κ από πού, αν επιτρέπεται? Από timings τί λένε?

(Άντε, να αλλάζουμε κ οι υπόλοιποι sig σιγά-σιγά!!!)

Δημοσ.

Καταρχήν ευχαριστώ παιδιά για τις ευχές :)

Οι Supertalent είναι οι T800UX2GC4 και αγοράστηκαν από το Plaisio 329€.

Αυτή τη στιγμή τις έχω στα 1.9v να δουλεύουν στα 800Mhz, 1:1, με timings 4-4-3-8 (τα default που δίνει ο κατασκευαστής στα 2.2v!!). Δεν μπόρεσα να "παίξω" παραπάνω με τις μνήμες μια και ο αρχικός στόχος των 3.2GHZ stable φαίνεται να έχει επιτευχθεί :mrgreen: αλλά έχω σχετικά ανεβασμένη (?) θερμοκρασία στη cpu ([email protected] , 1,30v -> 49-50 idle, 54-55 full load) με την stock ψύκτρα....

Δημοσ.

Παιδιά coolάρετε!!! Και εμένα με ασημένιες μου ήρθαν. Και στο net έχουν γίνει reviews και οι μνήμες φορούσαν κάποιες φορές τις ασημένιες ψήκτρες!..

Πέσαμε στην πολιτική των εταιριών ότι "Οι προδιαγραφές ενδέχεται να αλλάξουν δίχως προειδοποίηση."

Δημοσ.
xmmm an einai mple oi psiktres tsekare ligo tous xronismous sou pali. mia partida me mple psiktres eixe erthei me xronismo sta 533 anti sta 800. gia tsekare tes an douleveis standar sosta.

Τις έκανα check με το cpu-z και μου βγάζει στην καρτέλα SPD, PC2-5300 (333 MHZ).... Άρα έγινε μ@#$κία? Κανένα άλλο prog για ckeck? Και αν όντως μου στείλανε λάθος που τους το αποδεικνύω;

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες!!!Ενδιαφέρομαι να πάρω την mobo ASUS P5B και είδα τις προτεινόμενες μνήμες που λέει η εταιρία.Δεν ξέρψ τι να βάλω και ψάχνω μια βοήθεια.Μιλάω για 1GB RAM με 2x512mb.Έχει δοκιμάσει κανείς άλλος μνημες πέρα των προτεινόμενων?????Any HELP????

Δημοσ.

Να σου πω αυτό σκεφτομαι τωρα.Απλά δεν είχε βγεί στην κυκλοφορία παντού.Ποια απο τις δύο λες??DS4 ή DS3?Mενδιαφέρουν απλά πραματα.Μάλλον την DS3.Απο μνήμες???OCZ????

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...