Προς το περιεχόμενο

erotisi gia dvd tenia

cyberstorm

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ δοκίμασα με το any dvd εχθές και δεν μπόρεσε να μου ξεκλειδώσει μια ταινία. Σήμερα θα δοκιμάσω και με το RipIt4Me να δω τι θα γίνει

Το παράξενο είναι ότι ανοίγω το DVDShrink διαβάζει την ταινία κανονικά αλλά οτάν πάει να την αποθηκεύσει δεν μπορεί

Τι να κάνω;

Δημοσ.

Προσωπικά έχω ripparei πολλές καινούριες ταινίες ακόμα και με Sony Arcos. Μια ψήφος ακόμα για AnyDVD, προπάντων λόγω ευκολίας χρήσης. Απλά το τρέχεις και τα κάνει όλα μόνο του. Και το κυριότερο ίσως, ότι τραβάς κατευθείαν την ταινία στο σκληρό σε iso είτε με DVDDecrypter είτε με DVDShrink. Αν δεν μπορεσε κάποιος από σας να αντιγράψει δισκάκι, τότε είτε δεν είχε την τελευταία έκδοση, είτε ήταν γρατσουνισμένο το DVD και δεν το διάβασε ο ripper σας σε εκείνο το σημείο.

Δημοσ.

Η προστασια που εχει ο συγκεκριμενος τιτλος εχει αυτο το χαρακτηριστικο(RipGuard)...

Διαβαζεται απο το Shrink αλλα δεν αντιγραφεται....

Χρησιμοποιησε το RipIt4Me...

Δημοσ.

...Oσο για το κόλλημα με το RI4M... Σήμερα μου έσκασε συνάδελφος στην δουλειά που χτυπιότανε επειδή είχε αγοράσει ένα dvd region 1 (ntsc) και δεν μπορούσε να το δει. Δεν μπόρεσα να αντισταθώ στην πρόκληση: μέσα σε 30 λεπτά ο συνάδελφος είχε ένα ακριβές region-free αντίγραφο!

Δημοσ.

Παιδιά καλό δεν λέω το AnyDVD το χρησιμοποιώ και εγώ αλλά ARccOS δεν περνάει...To ποιο εύχριστο και πολύ καλό είναι το DVDFab Decrypter και μετά χρησιμοποιείς στο αποτέλεσμα είτε CloneDVD είτε DVD Shrink.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...