tolisargy Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Εγώ δοκίμασα με το any dvd εχθές και δεν μπόρεσε να μου ξεκλειδώσει μια ταινία. Σήμερα θα δοκιμάσω και με το RipIt4Me να δω τι θα γίνει Το παράξενο είναι ότι ανοίγω το DVDShrink διαβάζει την ταινία κανονικά αλλά οτάν πάει να την αποθηκεύσει δεν μπορεί Τι να κάνω;
tolisargy Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Ποια ταινια ειναι? Είναι η σειρά LOST η πρώτη σεζόν που έχει 5 DVD
sugaropoulos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Προσωπικά έχω ripparei πολλές καινούριες ταινίες ακόμα και με Sony Arcos. Μια ψήφος ακόμα για AnyDVD, προπάντων λόγω ευκολίας χρήσης. Απλά το τρέχεις και τα κάνει όλα μόνο του. Και το κυριότερο ίσως, ότι τραβάς κατευθείαν την ταινία στο σκληρό σε iso είτε με DVDDecrypter είτε με DVDShrink. Αν δεν μπορεσε κάποιος από σας να αντιγράψει δισκάκι, τότε είτε δεν είχε την τελευταία έκδοση, είτε ήταν γρατσουνισμένο το DVD και δεν το διάβασε ο ripper σας σε εκείνο το σημείο.
tolisargy Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Το παράξενο είναι ότι το DVDShrink το διαβάζει αντιγράφει τα μενού και όταν φτάνει στη ταινία τότε δεν μπορεί
zavlakas Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Η προστασια που εχει ο συγκεκριμενος τιτλος εχει αυτο το χαρακτηριστικο(RipGuard)... Διαβαζεται απο το Shrink αλλα δεν αντιγραφεται.... Χρησιμοποιησε το RipIt4Me...
nemos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1352195&postcount=1 Για τον συγκεκριμένο τίτλο δεν θα χρειαστείς το $4 - με τα υπόλοιπα η δουλειά σου θα γίνει μια χαρά! [...έτσι έχω κάνει αντίγραφα όλου του 1ου κύκλου...]
nemos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 ...Oσο για το κόλλημα με το RI4M... Σήμερα μου έσκασε συνάδελφος στην δουλειά που χτυπιότανε επειδή είχε αγοράσει ένα dvd region 1 (ntsc) και δεν μπορούσε να το δει. Δεν μπόρεσα να αντισταθώ στην πρόκληση: μέσα σε 30 λεπτά ο συνάδελφος είχε ένα ακριβές region-free αντίγραφο!
tolisargy Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Παιδία σας ευχαριστώ πολυ για την βοήθεια σας η δουλεία έγινε!!!
oasisAthens Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Παιδιά καλό δεν λέω το AnyDVD το χρησιμοποιώ και εγώ αλλά ARccOS δεν περνάει...To ποιο εύχριστο και πολύ καλό είναι το DVDFab Decrypter και μετά χρησιμοποιείς στο αποτέλεσμα είτε CloneDVD είτε DVD Shrink.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.