A3TeRnuS Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Καλησπερα σε ολους και ολες... Αποφασισα σημερα ν αλλαξω απ το Yahoo! στο Gmail. Για να μην μπαινω σε ολα τα forums για ν αλλαξω το email που εχω δηλωσει κατεληξα στην λυση του να προωθω (forward) τα emails απ το Yahoo! Inbox μου στο αντιστοιχο Gmail Inbox μου... Θα μου πειτε απλο! Ελα ντε που δεν ειναι ομως... "Of course you can, says Yahoo!, if you sign up for Yahoo! Mail Plus." Με αλλα λογια η απλη αυτη λειτουργια χρεωνεται! Τι προτεινετε; Τελικα δεν θ αποφυγω τον κοπο ετσι;!; :evil: Ν.
x_vagos_x Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Προφανώς όχι... Ενδιαφέρουσα λειτουργία, αν και δεν χρειάζεται να αλλάξεις το Mail σου... μπορείς να τα ελέγχεις και τα δύο με 2 extensions στον Firefox... Από εδώ για το Yahoo! και από εδώ για το Gmail
A3TeRnuS Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Γαμωτο! :evil: Ευχαριστω για τα extensions φιλε μου... Ν.
x_vagos_x Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Παρακαλώ... Καλά είναι τόσο δύσκολο να αλλάξεις τα mail Σου στα forum κτλ...; Φαντάζομαι είναι καμια 10αριά, ε;
A3TeRnuS Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Ναι,αλλα βαλε και τα mail σε ολα τα contαcts και μαζευονται... Ν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.