mariner Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 παιδια καλησπερα.θα ηθελα να κανω μια ερωτηση σχετικα με το συγκεκριμενο προγραμματακι το οποιο μου προτεινε φιλος του insomnia.το προγραμμα σου δινει καποιες επιλογες απο τις οποιες οι δυο ποιο βασικες για εμενα ειναι ο εντοπισμος των ιδιων αρχειων και των μηδενικων.οταν λοιπον του ζηταω αναζητηση μηδενικων αρχειων αυτο πολυ σωστα μου βρισκει ολα τα μηδενικα.η ερωτηση μου σε αυτο το σημειο ειναι η εξης.τα περισσοτερα μηδενικα αρχεια ειναι αρχεια εφαρμογων των πραγραμματων του υπολογιστη μου.αν λοιπον εγω διαγραψω αυτα τα μηδενικα αρχεια υπαρχει κινδυνος να μην λειτουργησουν καποια προγραμματα σωστα?δηλαδη τα μηδενικα αρχεια μηπως ειναι απαραιτητα κομματια της εφαρμογης και χωρις αυτα δεν μπορει να δουλεψει?μπορω να τα διαγραφω? και το δευτερο σκελος της ερωτησης μου αφορα τα ιδια αρχεια.αυτο το χρησιμοποιω κυριως για τα mp3 που κατεβαζω.πιστευετε οτι το πραγραμμα εντοπιζει σωστα τα διπλα αρχεια η μηπως δεν πρεπει να του εχω εμπιστοσυνη.ευχαριστω και συγνωμη αν σας κουρασα.
smilefreeware Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Τα μηδενικα αρχεία συνήθως είναι άχρηστα. 100% δεν μπορεί να σου πει κανεις αν είναι ή όχι. Για το αν το πρόγραμμα δουλεύει καλά επειδή τυχαίνει να είμαι ο κατασκευαστής του προγράμματος μπορώ να σου πω ότι το έφτιαξα κάποτε που έπεσε στα χέρια μου ένας δίσκος με 80Gb mp3 και κατάφερα να πετάξω 20Gb ίδια. Φτιάχνω προγράμματα περίπου 20 χρόνια τα οποία και πούλαγα. Τώρα τελευταία φτιάχνω προγραμματάκια για χόμπι (free) και τα έχω στην σελίδα μου. Τέλος, αν οποιοδήποτε πρόγραμμα δουλεύει τέλεια ή όχι μόνο ο θεός το ξέρει. (Καλό είναι μην ανησυχείς, τό έχω τεστάρει αρκετά και το έχω συγκρίνει με αρκετά άλλα προγράμματα ίδιου τύπου). Κανονικά βέβαια για το αν δουλεύει καλά ή όχι θάπρεπε να απαντήσουν άλλοι και όχι εγώ.
atvelos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Τα μηδενικα αρχεία συνήθως είναι άχρηστα. 100% δεν μπορεί να σου πει κανεις αν είναι ή όχι. Για το αν το πρόγραμμα δουλεύει καλά επειδή τυχαίνει να είμαι ο κατασκευαστής του προγράμματος μπορώ να σου πω ότι το έφτιαξα κάποτε που έπεσε στα χέρια μου ένας δίσκος με 80Gb mp3 και κατάφερα να πετάξω 20Gb ίδια. Φτιάχνω προγράμματα περίπου 20 χρόνια τα οποία και πούλαγα. Τώρα τελευταία φτιάχνω προγραμματάκια για χόμπι (free) και τα έχω στην σελίδα μου. Τέλος, αν οποιοδήποτε πρόγραμμα δουλεύει τέλεια ή όχι μόνο ο θεός το ξέρει. (Καλό είναι μην ανησυχείς, τό έχω τεστάρει αρκετά και το έχω συγκρίνει με αρκετά άλλα προγράμματα ίδιου τύπου). Κανονικά βέβαια για το αν δουλεύει καλά ή όχι θάπρεπε να απαντήσουν άλλοι και όχι εγώ. exis arketa endiaferon programatakia sti selida sou free kai den theloun egkatastasi thanks epidi psaxno kairo ena programma gia protokollo allilografias, (ennoo na katagrafo ta iserxomena kai ekserxomena grammata sti doulia, hmerominia paralavis apostolis stoixia apostolea paralipti an exis kati sto mialo sou post it)
smilefreeware Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 @atvelos Προς το παρον όχι. Επειδή όμως μου αρέσουν αρκετά αυτά χωρίς εγκατάσταση, ψάχνομαι και εγώ με τα portable. Συνήθως είναι freeware και χωρίς εγκατάσταση. Βάλε στο google το "portable" ή "portable app" πιθανώς κάτι θα βρεις. @mariner σε περιπτωση που κατι δεν παει καλα ...... Απέφυγε τα C:\WINDOWS\ C:\Documents and Settings\ C:\Program Files\ Σε περίπτωση που δεν γνωρίζεις ακριβώς, μην χρησιμοποιήσεις τα παραπάνω. Χρησιμοποίησε το right-click στα αποτελέσματα. Edit : Βάλε σε ένα φάκελλο μερικά mp3 και κάνε δοκιμές να καταλάβεις καλύτερα το πρόγραμμα.
mariner Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 οκ smilefreeware θα το κοιταξω και αν εχω προβλημα σε ρωταω παλι.ευχαριστω
atvelos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 @atvelos Προς το παρον όχι. Επειδή όμως μου αρέσουν αρκετά αυτά χωρίς εγκατάσταση, ψάχνομαι και εγώ με τα portable. Συνήθως είναι freeware και χωρίς εγκατάσταση. Βάλε στο google το "portable" ή "portable app" πιθανώς κάτι θα βρεις. gia thn periptosi tou protokolou den me pirazi na inai kai me egkatastasi arki na inai free epidi to thelo sti doulia kai inai kati pou tha me dieukolini poli.
smilefreeware Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 @atvelos Κοίτα, και να ήταν να φτιάξω ένα τέτοιο πρόγραμμα θα ήθελα τουλάχιστον 1 μήνα μαζί με τα σχετικά test για να δουλεύει καλά. - Η πιο σύντομη κίνηση είναι να κάνεις ένα post και να περιγράψεις ακριβώς τι ζητάς. Υπάρχουν αρκετοί εδώ μέσα που ξέρουν και πιστεύω ότι θα πάρεις ικανοποιητική απάντηση. - Επίσης ψάξε στο http://sourceforge.net/ έχει πολλά και καλά freeware.
fits13 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Re pedes enswmatomeno programma poy na vriskei ta dipla arxeia exei kai to acdsee 9 kai soy exei kai tin epilogi na ta akoysis etsi. dokimaste to na deite an einai kalo. emena pantws me exei volepsei. To smile duplicate 3.3 me ti kritiria anazitaei vriskei oti ena mp3 einai diplo? me to megethos toy, to onoma toy? me ti??? an diladi ena mp3 exei diaforetiko onoma kai megethos kai einai to idio tha to vrei?
smilefreeware Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 @fits13 Η σύγκριση γίνεται byte-byte δηλαδή τα αρχεία είναι ολόιδια (φωτοτυπία) άσχετα αν έχουν ίδιο όνομα ή όχι. Επίσης υπάρχει και δεύτερο ψάξιμο όπου γίνεται σύγκριση μόνο στο καθαρό mp3 και όχι στα tags (ID3V1,ID3V2). Δηλαδή μπορεί δύο mp3 να είναι ίδια αλλά να έχουν διαφορετικά tags. To πρόγραμμα θα σου πει ότι είναι ίδια, ενώ αν κάνεις σύγκριση byte-byte θα βγουν διαφορετικά. Από κει και πέρα αν υπάρχει πρόγραμμα που να "ακούει" αν είναι ίδια δεν γνωρίζω και σίγουρα αν υπήρχε θα έκανε μπόλικες ώρες να τα συγκρίνει.
atvelos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 @atvelosΚοίτα, και να ήταν να φτιάξω ένα τέτοιο πρόγραμμα θα ήθελα τουλάχιστον 1 μήνα μαζί με τα σχετικά test για να δουλεύει καλά. - Η πιο σύντομη κίνηση είναι να κάνεις ένα post και να περιγράψεις ακριβώς τι ζητάς. Υπάρχουν αρκετοί εδώ μέσα που ξέρουν και πιστεύω ότι θα πάρεις ικανοποιητική απάντηση. - Επίσης ψάξε στο http://sourceforge.net/ έχει πολλά και καλά freeware. exo kani posty palaiotera alla tzifos vrika ena poli kalo alla den inai free
mariner Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 παιδια εγω που ανοιξα και το θεμα εφαγα ενα σαβατοκυριακο για να ελεγξω αν τελικα το προγραμμα του φιλου smilefreeware κανει σωστες επιλογες.δεν εκανε ουτε ενα λαθος σε αρκετες δοκιμες και μαλιστα πραγματι βρισκει ιδια αρχεια τα οποια συγκρινει και απο το ονομα και απο το μεγεθος.εγω αφου κρατησα ενα buck up ολα τα mp3 του σκληρου μου(περιπου 15G)εκανα το test και νομιζω οτι το προγραμματακι τα πηγε περιφημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.