Johnny Em Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Thelo na agoraso enan laptop o opoios na mporei na trexei me efkoleia sxediastika kai grafistika programata kai spania kai kana paixnidaki!Ti einai kalo na exei apo RAM kai alla xaraktiristika? Kai poies etereies einai kales ston tomea afto apo tis etereies pou paragoun laptop?
nemesis345 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Ρε παιδιά, όποιος μπορεί να βοηθήσει το αδερφάκι μου να βρει ένα laptop για να μπορει να δουλεύει Γραφιστικά και Σχεδιαστικά Προγράμματα με υψηλές απαιτήσεις! Thanx
talikra Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Αν έλεγες και το Budget σου θα ήταν καλύτερο για να σε βοηθήσουμε.
Johnny Em Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 oxi kai pola lefta! mexri 2000 to maximum! an mporeite proteinete mou olous tous kaliterous sindiasmous apo ton pio fthino mexri to maximum tou badget mou! Euxaristo!
laptopmaniac Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Για αυτό που ζητάς και εντός Budget πάρε το HP 9420 RH457EA απλά το καλύτερο!! Κότσαρε του και έξτρα 2 GB RAM και έχεις το απόλυτο μηχάνημα σήμερα....
talikra Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Δεν διαφωνώ με την πρόταση του laptomaniac, ανήκει στα καινούργια μοντέλα με δυνατή CPU, 17 οθόνη. Γνώμη μου, ασε πρώτα 1GB memory και στην συνέχεια αν ζητας κι αλλο βαζεις και μια ακομα.
kouzoulos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 δικη μου αποψη κοιτα κατι σε 15αρα οθονη. αν τον θες για φορητο και να τον πηγαινεις δεξια και αριστερα. σχεδιαστικα προγραμματα τυπου cad τρεχουν ανετα και με ενα centrino. αν θες για photoshop κοιτα να εχει μεγαλο σκληρο και 2 partition. μια καλη μνημη του στυλ 1Gb για αρχη σου φτανει τον αναβαθμιζεις αργοτερα αναλογα με τις αναγκες σου. κοιτα αυτον http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=4_9_50&products_id=4055
kpartsi Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Σε αυτό που προτείνεις Κουζουλέ δεν νομίζω η κάρτα γραφικών να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του παιδιού...
kouzoulos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Σε αυτό που προτείνεις Κουζουλέ δεν νομίζω η κάρτα γραφικών να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του παιδιού... Η καρτα γραφικων χρειαζεται μονο στα rendering. αν καποιος θελει να κανει φωτορεαλισμο σε φορητο καλο θα ηταν να παει σε mac. για σχεδιαστικα προγραμματα στυλ cad ειναι μια χαρα και ενα απλο pc.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.