Προς το περιεχόμενο

Kainourios Laptop!

Johnny Em

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Thelo na agoraso enan laptop o opoios na mporei na trexei me efkoleia sxediastika kai grafistika programata kai spania kai kana paixnidaki!Ti einai kalo na exei apo RAM kai alla xaraktiristika?

Kai poies etereies einai kales ston tomea afto apo tis etereies pou paragoun laptop?

Δημοσ.

Ρε παιδιά, όποιος μπορεί να βοηθήσει το αδερφάκι μου να βρει ένα laptop για να μπορει να δουλεύει Γραφιστικά και Σχεδιαστικά Προγράμματα με υψηλές απαιτήσεις!

Thanx

Δημοσ.

Δεν διαφωνώ με την πρόταση του laptomaniac, ανήκει στα καινούργια μοντέλα με δυνατή CPU, 17 οθόνη. Γνώμη μου, ασε πρώτα 1GB memory και στην συνέχεια αν ζητας κι αλλο βαζεις και μια ακομα.

Δημοσ.

δικη μου αποψη κοιτα κατι σε 15αρα οθονη. αν τον θες για φορητο και να τον πηγαινεις δεξια και αριστερα. σχεδιαστικα προγραμματα τυπου cad τρεχουν ανετα και με ενα centrino. αν θες για photoshop κοιτα να εχει μεγαλο σκληρο και 2 partition. μια καλη μνημη του στυλ 1Gb για αρχη σου φτανει τον αναβαθμιζεις αργοτερα αναλογα με τις αναγκες σου.

κοιτα αυτον

http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=4_9_50&products_id=4055

Δημοσ.
Σε αυτό που προτείνεις Κουζουλέ δεν νομίζω η κάρτα γραφικών να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του παιδιού...

Η καρτα γραφικων χρειαζεται μονο στα rendering. αν καποιος θελει να κανει φωτορεαλισμο σε φορητο καλο θα ηταν να παει σε mac. για σχεδιαστικα προγραμματα στυλ cad ειναι μια χαρα και ενα απλο pc.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...