Προς το περιεχόμενο

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ Motherboard?

karfakia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα αγορασα μια motherboard gigabyte GA-945PL-S3 και εναν επεξεργαστη PENTIUM 4 D830 μια καρτα γραφικων CP GF7600 GT 256 DD PCIE16 VO DVI το τροφοδοτικο μου ειναι 450w η οθονη μια phillips 107E και η μνημη 1G DDR2 στα 533. τα συνδεω και δεν γινετε τιποτα δεν περνει μπρος. βγαζω τους δισκους και μενει μονο η καρτα γραφικων αλλα και παλι τιποτα. οταν αναβει δεν κανει μπιπ οπως επρεπε να κανει. η καρτα γραφικων δεν δινει σημα σημα στην οθονη. τι μπορει να συμβενει?

Δημοσ.

δεν εχει πανω κατι η καρτα που να δινχνει οτι περνει εξτρα τροφοδοσια ενω το τροφοδοτικο εχει εξτρα τροφοδοσια για pci τωρα εβγαλα και την καρτα τον εβαλα μπροστα αλλα δεν κανει μπιπ μηπως σημενει κατι αυτο?

Δημοσ.

το ανεμιστηρακι της καρτας γυρναει ο ανεμιστηρας της cpu γυρναει το λαμπακι μπροστα αναβει που πατας να κανεις εκινηση το restart δεν λειτουργει

Δημοσ.

Δε θέλω να σε αγχώσω αλλά μου μοιάζει για καμμένη mobo ή CPU. Κάνε ένα reset στο bios με το jumperάκι της μπαταρίας, μήπως έχει "κολλήσει" κάτι, και αν δε δουλέψει πάρτα και πήγαινέ τα πίσω στο μαγαζί.

Δημοσ.

Να κανω μια ερωτηση??

εχεις συνδεσει ολες τις παροχες ρευματος επανω στην mobo?

δηλαδη εχει με απλα ελληνικα ενα μεγαλο νομιζο 24πινο βισμα

(εξαρταται το τροφοδοτικο) και ενα 4πινο βισμα πισω απο τον επεξεργαστη.

ειναι και τα δυο συνδεδεμενα?στο λεω διοτι το 24πινο δινει ρευμα στην mobo και

στα slots ισως γιαυτο περνει ρευμα και η καρτα γραφικων και γυρναει το ανεμιστηρακι.

και το 4πινο νομιζο δινει στον επεξεργαστη.χωρις ρευμα ο επεξεργαστης

νομιζω οτι θα σου παρουσιαζει οτι ακριβως λες.ακομα και συνδεδεμενα να ειναι πατα τα λιγο καλα..

το τροφοδοτικο σου ειναι οκ???για τσεκαρισε το.

Δημοσ.

τα εκανα ολα αυτα που λες αλλα τιποτα οαπου τα εστειλα απο εκει που τα πηρα και θα δουμε. εθχαριστω παντως για της απαντησεις

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...