Προς το περιεχόμενο

σφυριγμα..υπολογιστη?

mithrid

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια θελω τη βοηθεια σας..!!!ο υπολογιστης μου στα καλα καθουμενα αρχισε να σφυριζει και να εμφανιζει κατι φλασ σε κλασματα δευτερολεπτου στα πλαινα της οθονης.τι εγινε?φοβαμαι μην παρει καμια φωτια το σπιτι.τι να κανω????

Δημοσ.

Πολύ απλά, κλείστον, άνοιξε το πλαϊνό κάλυμα του κουτιού, άναψε το πάλι και παρακολούθα από εύλογη απόσταση τι πετάει φλας

Δημοσ.

Anoikse to case kai des ti einai auto pou prokalei ton thorivo...Twra auto pou eipes oti petaei kati stigmiaia flas sta plaina tis othonis ises na einai kata 80% h karta grafikwn....Opws kai na exei reikse mia matia kai se skones klp..

PS: Mporei etsi sta ksafnika na apofasise na kanei kana partaki kai na vgazan merikes fotografioules metaksu tous...Sfuriktres flash klp mallon kana House party paizete..Xexe kai Lol

Δημοσ.

Ρε παιδιά εγώ γιατί νομίζω ότι 99% η οθόνη του είναι crt και ότι τα έχει παίξει ο μετασχηατιστής υψηλής?

Μου είχε συμβεί κάποτε και είχα δει το χρηστό φαντάρο από την τρομάρα μου. Νόμιζα ότι ήταν πολύ ρεαλιστικοί οι πυροβολισμοί που έριχνα και τελικά ήταν η οθόνη.. Αλλά δεν είχα περάσει το στάδιο του σφυρίγματος. Κατευθείαν μπαμ μπαμ.

Ας το μετακινίσει κάποιος και στις οθόνες..

Δημοσ.

Έχει πλάκα να σκάσει λέει καμιά οθόνη και να έχουμε και θύματα.

Πάντως είναι πολύ πιθανό αυτό με το μετασχηματιστή. Πιστεύω κάποια στιγμή ίσως από σκόνες και υγρασία να έχει μαζευτεί εκρηκτικό υλικό εκεί.

Ίσως μια προσπάθεια καθαρισμού να σώσει την κατάσταση.

Δημοσ.

Σωστός!! spirosta

συμφωνώ κι εγώ

όσο πιο πολύ αφήνεις να σκαει τόσο πιο πολλές πιθανότητες έχεις να δημιουργηθούν και άλλες βλάβες στην οθόνη αλλά όπως και να έχει αν είναι ο μ/στης δεν συμφέρει η επισκευή

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...