mikelamar Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Παω να παιξω Lineage2 και μολις μπαινει (βλεπεις το χαρακτηρα σου) με πεταει εξω και μου βγαζει το εξης μηνημα:Critical Error OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600) CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 3203 MHz with 1023MB RAM Video: NVIDIA GeForce 6600 GT (7777) General protection fault! History: ATerrainInfo::UpdateVTGroup <- ATerrainInfo::PostLoad <- UObject::ConditionalPostLoad <- (TerrainInfo 24_13.TerrainInfo0) <- ULevel::PostloadObjects <- ULevel::Load <- Load_Level <- UGameEngine::AdjustTerrain <- L2Seamless <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop Εκανα απεγκαταστηση & επανεγκατασταση του παιχνιδιου αλλα παλι τα ιδια. Τι μπορει να φταιει?
mikelamar Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Επαιξα ενα ημηχρονο PES 5 ολα κανονικα!!
mohic4n Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Teleutaia fora pou ekanes log-out? An ekanes se perioxh ektos kapoias polhs tote polu pi8ano na exei problhma to geodata ekei pera. Kane kai auto: kane delete MONO ton "System" folder kai tre3e to update tou server sou.
mikelamar Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Εκανα log out με εναν χαρακτηρα εκτος πολης....αλλα και ο αλλος χαρακτηρας εντος πολης που εχω κανει το ιδιο!
alexikakos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 file epidei eixa paromio problem ekana to ekseis: pigene sto system TOY LINEAGE , OXI TWN WINDOWS, kai svise o,ti uparxei mesa! prosexe oxi ton fakelo tou system alla mono ta periexomena tou kai meta trexe to update tou server sou. tha argisei vevaia ligo alla tha sunelthei. an den diorthwthei to provlima, kanakane reinstall kai kai ksanakane ta proigoumena vimata. se poion server paizeis?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.