Προς το περιεχόμενο

Hp Pavilion 2018ea

kirimis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Και μιας η νεα μου δουλεια απαιτει laptop, και γω βαριομουν να περιμενω 1-2 μηνες για να μου παρουν απο εκει... πηγα και πηρα εγω ενα.

HP Pavilion 2018EA.

Το ειχα βαλει εδω και καποιο καιρο στο ματι....

Λίγα specs:

CORE DUO 1,83GHz

1GB RAM DDR2

GeForce 7200GO 128MB

100GB 5400rpm

DVD Dual Layer + Lightscribe

14,1 Widescreen 1280x800

Βαρος στα 2.4 κιλα...

Wifi A/B/G, BLUETOOTH 2 EDR, LAN, Modem 56k

Videocamera 1.3MP + Microphone

1x Expresscard 34/54

1x remote control

3χ USB

1x Firewire

VGA + S Video

Το λαπτοπ αυτο επιλεχθηκε γιατι 1) ηταν μαζεμενο στο μεγεθος (αισθητα μικροτερο απο τα 15αρια) και κατα συνεπεια αρκετα φορητο και χρηστικο παντου 2) ηταν αρκετα ελαφρυ 3) ειχε τα πάντα απο specs που αφορουν ασυρματα δυκτυα, καμερες, μπλα μπλα μπλα... 4) εβγαζε πολλες εισοδους-εξοδους κλπ κλπ...

Και εφτασε σπιτι...

dsc00006iw4.th.jpg

Το γενικο πακετο: φορτιστης, πανακι, τηλεκοντρολ, μπαταρια και φυσικα το laptopι...

dsc00011tx2.th.jpg

Tουμπα... πληρως προσβασιμο και στην minipci, και στον σκληρο, αλλα και στην μνημη...

dsc00012of2.th.jpg

Απο τα πλαγια...

dsc00014gd8.th.jpg

dsc00015cs5.th.jpg

Απο μπροστα...

dsc00017bo5.th.jpg

Ανοιχτο...

dsc00024yz0.th.jpg

και αναμεννο...

dsc00025hv6.th.jpg

dsc00026fv9.th.jpg

Εντυπώσεις λοιπον...

Ο φορητος χαρακτηριζετε απο την καλη ποιοτητα των υλικων, και το πολυ ακαμπτο σασι του (το περασα κατι μπακαλικα τεστ κρατωντας απο την μια του γωνια...) Η οθονη αν και γυαλιστερου τυπου, τελικα δεν με προβληματισε οπως περιμενα... αααα και κανενα καμμενο pixel. To πληκτρολογιο καλο σε αισθηση και τα πληκτρα... δεν "παιζουν".... πολυ καλα βαλμενα, καλυτερα απο παλιοτερο toshiba που ειχα. Το καπακι του φορητου ειναι γυαλιστερο με καποιο pattern... πολυ ωραιο οπτικα εφε, γεμιζει ομως λιγες δαχτυλιες παραπανω γι αυτο και δινει πανακι.

Ανοιγωντας το PC... βγαινεις στο αθλιο installation της HP Hellas με διαφημιστικα promotion της Otenet... (μαλακες). Επιπροσθετα, το Bluetooth αναγνωρισμενο μεν... δεν δουλευε ομως... δεν υπηρχε software. Κατεβασα τους drivers απο HP και ολα καλα... RESTORE CD δεν δινουν, εχει restore partition και σου λεει να το καψεις σε DVD με το που ξεκινησεις το μπρικι.

Τα Windows δουλευουν γρηγορα... και σε αυτο συνηγορει και ο σκληρος δισκος. Σε High Definition video 720p και 1080p δεν καταλαβε τιποτα... ο Core Duo δεν εριξε ουτε frame, ανελπιστο. Σε οτι αφορα την αυτονομια... με ανοιχτο το wireless για να παιρνω internet απο τον ρουτερ, την οθονη σε full brightness, με usb dongle για το ασυρματο ποντικι, και στα windows ανοιχτη η Opera, o Media Player που εκανε stream media files απο αλλο PC και μπολικο voice chat στον MSN...

... κρατησε 2 ωρες και 5 λεπτα... not bad at all. Με κλειστα wireless και χαμηλοτερη φωτεινοτητα στην οθονη πιστευω πως θα εφτανε ακομα 20-30 λεπτα.

Αν εχει ανεμιστηρα.... τοτε δεν ακουγεται καθολου... εχει βγαλει τον σκασμο. Οι θερμοκρασιες ειναι φυσιολογικες. Δεν ζεματαει τιποτα, ολα δειχνουν οκ, ακομα και μετα απο 8 συνεχομενες ωρες χρησης.

Αααα επισης ο φορητος ειναι Vista READY... ετσι λεει ενα αυτοκολλητακι πανω του.

Σε γενικες γραμμες πολυ ευχαριστημενος...

* Λιγα λογια για το HP customer service. Πηρα μεν το laptop, το οποιο ερχετε με 1 χρονο εγγυηση. Ομως, επειδη ειναι εργαλειο πηρα ενα Carepack για επεκταση της εγγυησης για τρια χρονια στα οποια περιλαμβανονται τα εξοδα αποστολης-παραλαβης. Ελα ντε ομως που το carepack δεν μπορουσα να το ενεργοποιησω μεσω net. Μου εβγαζε λαθος serial number για τον φορητο. Ενα τηλεφωνακι στην HP, μιλησα με μια ευγεναστατη κυρια... μου ζητησε να της στειλω συμπληρωμενη και σκαναρισμενη την registration card μεσω e-mail (ευελιξια εεε... οχι μαλακιες). Την επομενη μερα το απογευμα με πηρε στο κινητο η ιδια και μου επιβεβαιωσε πως ολα ειναι οκ... Οποτε +1 και στο CS τους...

** Ο φορητος πηγε στα 1200 ευρω απο τα Multirama (μπορουσα να τον βρω και φτηνοτερα, αλλα εξαντληθηκε το στοκ... και πηρα οτι βρηκα) Το Carepack πηγε στα 200 ευρω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...