Προς το περιεχόμενο

Ubuntu και αναβαθμιση Mboard,Cpu


makiaveli83

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μεσα στη βδομαδα θα κανω αναβαθμιση στα βασικα parts του συστηματος (core duo ktl)

Εδω κ κανα μηνα εχω κανει την πληρη σχεδον μεταβαση σε Linux και ειμαι πολυ ικανοποιημενος και επειδη εχω φερει το συστηματακι στα μετρα μου αναρωτιεμαι αν μετα την αναβαθμιση θα κανει recognize ta nea parts η' να περιμενω συμπεριφορα α λα XP που σε αναλογη περιπτωση πιο παλια μονο που δεν βγαλανε καπνους.

Αν ειναι να κανω Backup parts του λειτουργικου (π.χ. fstab και διαφορα confs, πανελς για το windowmanager κτλ) υπαρχει κανενα δοκιμασμενο backup Tool gia Gnome ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το μόνο που χρειάζεται να κοιτάξεις είναι οι ρυθμίσεις του πυρήνα. Αν έχεις το default πυρήνα κάποιας διανομής λογικά δε θα έχεις κανένα πρόβλημα αρκεί να φορτωθούν οι απαραίτητοι drivers. Π.χ αν οι οδηγοί για το νέο controller για το σκληρό δίσκο δεν φορτωθούν, δε θα ξεκινήσει καν το λειτουργικό.

 

Τις προάλλες ήθελα να βάλω linux σε ένα υπολογιστή ενός γνωστού μου, και επειδή βαριόμουν να κάνω εγκαταστάσεις από την αρχή, πήρα backup του συστήματός μου, το έριξα στο σκληρό του δίσκο, έτρεξα το lilo και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα (αν εξαιρέσεις τις αλλαγές που χρειάστηκε να κάνω στις ρυθμίσεις των συσκευών (hda,hdb κτλ)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επειδη αναγκαστηκα προσωρινα να δουλευω το συστημα μου στο παλιο PC (celeron 700 k αλλη μητρικη) πρεπει να πω οτι δουλευουν αψογα τα ubuntu!αντιθετα οταν πηγα να bootarω τα XP εμεινα στο splashscreen :->

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...