ShAd0w_z0nE Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Επειδή παρατηρώ ότι συχνά βγαίνουν τέτοια θέματα σχετικα με αυτά τα δύο θα πρότεινα να γίνουν αυτά τα 2 subforums Για την αποφυγή διπλών θεμάτων Να τα έχουμε κάπου μαζεμένα (όχι σκόρπια) (Το έχω δει και σε άλλα forums)
anthony_crete Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 gia rapidshare ok ginontai polla topics... 8a mporouse na ginei ena subforum me sxesi ta uploading sites kai pos anevazoume/katevazoume apo ayta twra gia ton firefox.....den 8a elega oti iparxoun polla topics.... den exei kapoia simasia an 8es ti gnomi mou... Enw sto webfile upload sites section 8a mporoume na grafoume tips gia to RS pos na katevazoume xoris slot limit se megaupload etc.... 8a proteina na to skeytoun oi admins/mods - whatever!!!
ShAd0w_z0nE Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 twra gia ton firefox.....den 8a elega oti iparxoun polla topics.... den exei kapoia simasia an 8es ti gnomi mou... Enw sto webfile upload sites section 8a mporoume na grafoume tips gia to RS pos na katevazoume xoris slot limit se megaupload etc.... 8a proteina na to skeytoun oi admins/mods - whatever!!! Για κάνε μια αναζήτηση να δεις αποτελέσματα!θα σου βγάλει αρκετα! τεσπα αλλάζω την πρόταση μου Subforum για Browsers(γενικότερα) Antivirus,Firewall και Anti-spy (+Rapidshare)
x_vagos_x Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Είναι δύσκολο και σχεδόν ανώφελο να δημιουργηθούν τόσα διαφορετικά subfora... Καλύτερα είναι τα sticky σε τέτοιες περιπτώσεις που θα διαλευκάνουν την υπόθεση... Βέβαια είναι και κακό από την άλλη γιατί σε ένα σημείο φτάνουν τις 60+ σελίδες και δεν μπορεί κανείς να βρει την απάντηση που θέλει... έτσι αποδεικνύεται άβολο... It's up to the Mods...
ShAd0w_z0nE Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 mods το σκέφτεστε? Για το Rapidshare στη κατηγορία ιντερνετ έχουμε 10 θέματα/ημέρα!!:???: ΕΛΕΟΣ
giankyr Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Ναι κι ένα subforum για παντζάρια κι ένα για ντομάτες! Μήπως απλά να ξεκινήσουμε να χρησιμοποιούμε το κουμπάκι με την Αναζήτηση λέω 'γω?
ShAd0w_z0nE Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Ναι κι ένα subforum για παντζάρια κι ένα για ντομάτες! Μήπως απλά να ξεκινήσουμε να χρησιμοποιούμε το κουμπάκι με την Αναζήτηση λέω 'γω? Θέλεις να σου πετάγεται κάθε λίγο και λιγάκι το θέμα περι rapidshare? όλο τα ίδια και ίδια thread απλά κάθε φορά κάθε χρήστης τα έχει αποτυπώσει διαφορετικά. Δε συμφωνείς με το να γίνουν subforum +sticky που να λεν μόνο εκεί οι users τις απορίες τους? Βέβαια είναι και κακό από την άλλη γιατί σε ένα σημείο φτάνουν τις 60+ σελίδες και δεν μπορεί κανείς να βρει την απάντηση που θέλει... έτσι αποδεικνύεται άβολο...
capthookb Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Ούτε εγώ το βλέπω σωστό να γίνουν τέτοια subforums και δε νομίζω να γίνει κιόλας.
ShAd0w_z0nE Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 αν όχι για τα υπόλοιπα για το rapidshare πρέπει οπωσδήποτε να γίνει...
x_vagos_x Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Το πρώτο βήμα πάντως έγινε εδώ Απλά δεν το βλέπω να γίνεται sticky...
LL_NEO Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 9/10 οι ερωτήσεις για το rs έχουν ως θέμα πως θα γίνει να μην πληρώνουν. Ε ΟΚ fuck it αν είναι να ανοιχτεί τέτοιο subforum, να ανοιχτεί και ένα τέτοιο μέσα στο divx "τι γίνεται και δε μου είναι συγχρονισμένοι οι υπότιτλοι". FFS. vagos well done...
asmilon Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 LL_NEO well said! Ετσι ειναι, αλλα δε ξερω τι μπορει να γινει. Πλεον εχω κουραστει να τα βλεπω τοσα καινουρια θεματα καθε μερα για το rapidshare.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.