Προς το περιεχόμενο

NOD32 ΤΗΕ ΒΕST για μια φορά ακόμα!!!

cger

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχετε δοκιμάσει και άλλα antivirus πριν το πείτε αυτό; Υπάρχει κάποια ιστοσελίδα επίσημη που αναφέρει κάτι τέτοιο ή απλά έτυχε να έχετε πολλά αντιβιωτικά στο πισι σας και το μόνο που το έπιασε ήτο το νοντ32? (ωράιο είναι στα ελληνικά....:) ). Όχι τπτ να ξέρω αν είναι να κάνω καμια αλλαγή σε αντιβιωτικό αν και ποτέ δεν μου έχει χρησιμεύσει μέχρι τώρα...

Δημοσ.
apto e-shop sto dinun dorean me kathe agora :P xeaexexeaexa

Έχετε δοκιμάσει και άλλα antivirus πριν το πείτε αυτό; Υπάρχει κάποια ιστοσελίδα επίσημη που αναφέρει κάτι τέτοιο ή απλά έτυχε να έχετε πολλά αντιβιωτικά στο πισι σας και το μόνο που το έπιασε ήτο το νοντ32? (ωράιο είναι στα ελληνικά....:) ). Όχι τπτ να ξέρω αν είναι να κάνω καμια αλλαγή σε αντιβιωτικό αν και ποτέ δεν μου έχει χρησιμεύσει μέχρι τώρα...

@ SCidER : Αποκλείεται να το δίνουν από το e-shop... :mrgreen: To router μου το πήρα πριν μια εβδομάδα και δεν είχε τπτ μέσα... :???: Αν πάρω από το κοντινότερο ψιλικατζίδικο κανένα [ πολύ ] μεγαλύτερο και το κόψω καλά θα είναι, ε...; :mrgreen: :twisted: :mrgreen:

@ mihalakis : Δεν υπάρχει κανένας τρόπος να δεις συγκριτικά antivirus... Πολύ απλά, γιατί το καθένα βλέπει περισσότερους ιούς από ένα άλλο την ώρα που το άλλο βλέπει περισσότερους ιούς από ένα άλλο... Και ούτω κάθ' εξής... :-|

Δημοσ.

Εγώ βασικά είμαι μόνο με NOD32 και Spybot Search & Destroy διότι απλά δεν έχω ανάγκη το firewall :mrgreen:

Και αυτά τα δύο είναι ικανοποιητικώς αποτελεσματικά για την δουλειά που κάνω... Άρα γιατί να φορτώσω το PC μου με πολλά προγράμματα για την ασφάλειά μου όταν μου την εγγυάται ένα ή 2 προγράμματα...; :confused:

Και το ξαναείπα ένα 2-3 μηνύματα πιο πάνω...

Δεν μπορείς να πεις ότι ένα antivirus x έπιασε 90.2% στο test και ένα antivirus y έπιασε 96.3%, άρα είναι και καλύτερο...

Είναι και άλλοι παράγοντες όπως

• Πόσο συχνά ανανεώνεται η Virus Database τους [ κοινώς πόσο συχνά κάνει update... :mrgreen: ]
  • Πόσο ''μεγάλο όνομα'' έχει... [ Άλλο Copernic και άλλο Kaspersky και NOD32 ή ακόμη και το Avast και το Antivir... ] :-D

Υ/Γ : Σχετικά με το Norton φίλε SCidER, το αφήνω ασχολίαστο [ πασίβαρο απ' ότι ακούγεται... ]

• Members
Δημοσ.

Βρήκα αυτή τη σελίδα: http://www.wilderssecurity.com/archive/index.php/t-53248.html όπου αναφέρει τα εξής:

- Υπάρχει μια Administrator version του προγράμματος που επιτρέπει τη δημιουργία mirrors για τα updates που κατεβάζει.

- Διαφορετικά, αν δεν έχεις την συγκεκριμένη έκδοση, κάποιος υποστηρίζει πως μπορείς να κάνεις backup τα περιεχόμενα του φακέλου Program Files\ESET\updfiles. Ιδού και η ακριβής παράθεση:

"right click at start go to program files find the Eset folder open it inside copy the 'updfiles' and paste where ever you want to store them. When you re install Nod don't re boot straight away find where ever you stored the 'updfiles' copy them and then go to program files back to Eset folder open it and paste it will ask if you want to over write say yes.

Then re boot it will still say your signatures are out of date so the next time you are on line it will update but only a small amount or so depending on how long you have not used Nod the updates could be larger".

Δεν το έχω δοκιμάσει γιατί πλέον έχω dsl και δεν με απασχολεί :-D. Ακούγεται λογικό πάντως.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...