Προς το περιεχόμενο

ερώτηση από μια τελείως ασχετη (?)

yotopia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Members
Δημοσ.

Όπως και να το κάνουμε όμως, καλό είναι να υπάρχει και το quicktime. Άσε που mov αρχεία, αν και όχι τόσο συχνά, μπορείς να τα συναντήσεις σε διάφορες περιπτώσεις. Π.χ. το έχω συναντήσει σε sites, σε CD περιοδικών, άσε που τα βιντεάκια που τραβάει η μηχανή μου χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο φορμάτ.

Μπορεί να αργήσεις να το χρησιμοποιήσεις, αλλά, κατά τη γνώμη μου, κάποια στιγμή είναι σίγουρο ότι θα το χρειαστείς.

Δημοσ.
Ε, και στο κάτω κάτω δεν νομίζω να χρησιμοποιούν όλοι τις προηγμένες δυνατότητες του Winamp...

Κάποιοι χρειάζονται απλά έναν player που να υποστηρίζει πολλά format [ αρκετά... ] και να είναι προσωποποιήσιμος... [ skins ντε.. ]

Mπορεί όχι,αλλά και μόνο η database αρκεί.

Δημοσ.

Βασικά αν ακούς μόνο music είναι καλό να έχεις ένα portable player, πχ ο Billy είναι πολύ καλός, και μπορείς και να κάνεις μέσα από το interface του τα mp3 να παίζουν προεπιλεγμένα με αυτόν...

Δημοσ.

(off-topic) απλά ασυναίσθητα, έθεσα στον εαυτό μου μια ερώτηση: "αν έκανα εγώ αυτό το post, και ρωτούσα αυτό, θα έπαιρνα άραγε 20 reply posts μέσα στην ίδια μέρα:?: :?: :?: " :mrgreen: HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

:-D :-D :-D :-D :-D

(topic) ψηφίζω winamp για audio, WMP gia video, και Quick Time alternative για τα σπάνια (πλέον) .mov files

Δημοσ.

Quicktime alternative δεν έχω βρει μέχρι στιγμής και για όσους λένε ότι δεν το χρειάστηκαν... όντως δεν το χρειάζομαι συχνά αλλά για δύο λόγους πρέπει να υπάρχει:1. Για τα trailers ταινιών (που βγαίνουν σε mov πρώτα) και για άλλα... :)

Για videos προτείνω ανεπιφύλακτα το VLC player παίζει σχεδόν τα πάντα και δε χρειάζεται ούτε εγκατάσταση.

Οπότε άσε το quicktime βγάλε το winamp και βάλε το vlc. Βέβαια περί ορεξέως , μπορει να σου αρέσουν και όλα. Tέλος για audio ψηφίζω foobar2000.

• Members
Δημοσ.
(off-topic) απλά ασυναίσθητα, έθεσα στον εαυτό μου μια ερώτηση: "αν έκανα εγώ αυτό το post, και ρωτούσα αυτό, θα έπαιρνα άραγε 20 reply posts μέσα στην ίδια μέρα:?: :?: :?: " :mrgreen: HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

:-D :-D :-D :-D :-D

Εγώ πάλι θυμήθηκα ένα topic που είχα ανοίξει και ρωτούσα κάτι για ένα πρόβλημα που είχα με τον opera και δεν έλαβα ποτέ καμία απάντηση... ίσως έπρεπε να είχα κάνει τον τίτλο: "βοήθεια με opera σε ψηλή, ξανθιά, μόνη και άσχετη με υπολογιστές" :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ΥΓ: Στο μεταξύ, αν η yotopia ήταν μια φορά μπερδεμένη για το ποιο πρόγραμμα να βάλει, τώρα, με τόσες διαφορετικές γνώμες που ακούστηκαν και τόσα νέα προγράμματα που προτάθηκαν, θα πρέπει να έχει χάσει εντελώς τον μπούσουλα.

Δημοσ.

Πραγματικα εχασα τον μπουσουλα με τοσες απαντησεις και επειδή ειμαι τελειως ασχετη με ολους αυτους τους ορους - λεξεις που αναφερετε, λεω να αφησω μονο τον MP10.

• Members
Δημοσ.

Και καλά θα κάνεις... έχε όμως και το setup του quicktime κάπου πρόχειρο έτσι ώστε αν ποτέ χρειαστεί (υπάρχουν αρχεία που ανοίγουν μόνο με αυτό - είτε στο web είτε σε CD περιοδικών) να μην το ψάχνεις.

Για όλα τα υπόλοιπα, ο Media Player σε καλύπτει.

Δημοσ.

eeeeeeee lol ti allo na po ksefigame telios apofasiste pios einai o kaliteros 200 players akousa

vale to reAL PLAYER KAI OLOUS TOUS ALLOUS POU ANAFERAN TA PEDIA

kai kaltses na valis tha tis peksi meta a0x0x0ax0ax0ax:P

vale kai enan 160ari skilo gia na exeis xoro na fortosis kai kanena allo programma

:P

Δημοσ.

Βάλε το QuickTime Alternative, το οποίο περιέχει και το

Media Player Classic

Θα παίζεις σχεδόν τα πάντα. Για να παίζει και εξωτερικούς υπότιτλους πήγαινε στο media player classic, View-->Options-->Playback-->Output και επέλεξε κάποιο με **, κατά προτίμηση το VMR9 (renderless). Αν βρει αρχείο υποτίτλων με ίδιο όνομα με το αρχείο της ταινίας το αναγνωρίζει αυτόματα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...