yotopia Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Καλησπερα και καλώς σας βρηκα (καινούργια ντε :oops: ), επειδη δεν θελω να φορτωνω τον Η/Υ με "πολλα" θα ηθελα να μου πειτε σας παρακαλώ αν το QuickTimePlayer και το winamp κανουν την ιδια δουλεια και αν ναι πιο να κρατησω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντησεις σας
Members gsarig Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Members Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Το quicktime παίζει κάποια αρχεία που δεν μπορεί να ανοίξει το winamp και όλο και κάπου θα σου χρειαστεί. Κατά τη γνώμη μου, κράτησέ τα και τα δύο.
x_vagos_x Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Κατά τη γνώμη μου βγάλτα και τα δυο γιατί είναι σχεδόν άχρηστα... Κατέβασε τον Windows Media Player 10 και μετά βάλε κάποια codecs... Αν είσαι αρχάρια, πες μας να σου δώσουμε links και μερικές οδηγίες...
Petza Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Κατά τη γνώμη μου βγάλτα και τα δυο γιατί είναι σχεδόν άχρηστα... Κατέβασε τον Windows Media Player 10 και μετά βάλε κάποια codecs... Αν είσαι αρχάρια, πες μας να σου δώσουμε links και μερικές οδηγίες... ανοίγει ο ΜP 10 αρχεία με κατάληξη .mov ????? για δώσε τα links αν είναι για το QuickTimeAlternative άστο
yotopia Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Σας ευχαριστω για τις απαντησεις αλλα τι απο τα δυο να κανω? Λοιπόν, επειδη ήδη εχω τον Windows Media Player10 θα ακολουθησω τη συμβουλη του x_vagos_x και αν εχω απορίες εδω είμαστε..οκ? Σας ευχαριστω και τους δυο.......φιλια
SCidER Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 sosto playback mov mesa apo media player den tha deis... to quicktime na to egatastiseis.. tora to winamp pu ine gia musiki kirios einai analoga ta gusta.. tin doulia su tin kaneis ke me to media player kai me to winamp..emena prosopika maresei to winamp logo plugins, shoutcast.. e to xo sinithisei re pedaki mou xexe EDIT: me ta codecs na prosexeis ti katevazeis mi gemiseis to sistima me ena soro axrista codec kai faei kana kolima ...
Members gsarig Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Members Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 αν θες να έχεις όσο το δυνατόν λιγότερα προγράμματα, ο mediaplayer παίζει ό,τι και το winamp, οπότε κράτησε αυτόν. Το quicktime όμως έχε το έτσι κι αλλιώς εγκατεστημένο, όλο και κάπου θα σου χρειαστεί. Απλώς προσωπικά προτιμώ να έχω και το winamp επάνω γιατί μου φαίνεται πιο βολικό. Συνοψίζοντας: με mediaplayer (αυτόν που έχουν ήδη τα ΧΡ) και quicktime θα είσαι οκ.
greeneye Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 yotopia katarxin kalosirthes sthn trelh parea mas Oso gia ta 2 pou anaferis asfalos kai tha krathseis ton winamp ! Pezei ta panta sxedon kai eidika sxedon apolita ola osa xreiazese. To quick time spania tha to xreiasteis.Ego prosopika pou kano tosa pragmata me to pc 1 fora to xreiastika. Apla me to winamp tha apofeygis na pezis video.Tha to exis mono gia music. Gia video mono to windows media player an kai tha sou protina gia kalitera na to apofigis kai na katebasis to VLC player ! ine apla super. just google it. elpizo na boithisa mats mouts
x_vagos_x Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Βασικά ο μόνος λόγος για να έχεις το QuickTime είναι τα .mov αρχεία... Εγώ [ προσωπικά το λέω, ίσως και να μην αντιπροσωπεύει τους πάντες, αλλά σόρρυ... ] δεν χρησιμοποιώ ποτέ .mov αρχεία... Και να χρειαστεί ίσως και να βρω κάποιο portable prog που να κάνει αυτό που θέλω... Και μην δοκιμάσεις να κατεβάσεις το VLC, Θα χαθείς στην ρύθμιση... Πολλά πολλά φιλιά [ και καλώς ήρθες... ετεροχρονισμένα μεν, καλοπροαίρετα δε ]
SCidER Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 elpizo na boithisa mats mouts erotiariii xaxaxaxa:mrgreen:
_BASSstarlet_ Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Το Winamp είναι καλύτερος player για audio αρχεία από τον WindowsMP,ποιό εύχρηστος και με εκπληκτική database. Τα αρχεία .mov τα συναντώ ελάχιστα στο ίντερνετ πάντως,και δεν μου λείπει το QT.
greeneye Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 erotiariii xaxaxaxa:mrgreen: giati vre erotiarhs ? epeidh dosame 2 filakia sta magoulakia ? kala ine ta pc xrysa alla as prosexoume kai kamia gynaika den kanei kako eidika tora pou bgike to Football Manager 2007 pou den exome xrono na tis blepoume ekso
x_vagos_x Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Ε, και στο κάτω κάτω δεν νομίζω να χρησιμοποιούν όλοι τις προηγμένες δυνατότητες του Winamp... Κάποιοι χρειάζονται απλά έναν player που να υποστηρίζει πολλά format [ αρκετά... ] και να είναι προσωποποιήσιμος... [ skins ντε.. ]
nontasg Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Καλησπερα και καλώς σας βρηκα (καινούργια ντε :oops: ), επειδη δεν θελω να φορτωνω τον Η/Υ με "πολλα" θα ηθελα να μου πειτε σας παρακαλώ αν το QuickTimePlayer και το winamp κανουν την ιδια δουλεια και αν ναι πιο να κρατησω.Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντησεις σας Βάλε το K-Lite Codec pack και καθάρισες...... Εμένα δε μου έχει προκαλέσει το παραμικρό πρόβλημα από όταν το έβαλα ούτε έχει βαρύνει το σύστημα καθόλου.Και παίζει σχεδόν τα πάντα.Ψάξε με google να το βρεις και εγκατέστησέ το.Επίσης μια άλλη καλή επιλογή αν δεν θες να φορτώσεις πολλά codecs στο pc σου είναι και ο VLC player.:wink: Το μόνο κακό είναι ότι έχει κάποια δυσκολία στην εγκατάσταση...
SCidER Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 daxi stin teliki milame gia programatakia pu pianun mideniko xoro ston skliro...den tha se enoxlisei puthena stin teliki na exeis to winamp kai to quicktime stin akri gia opote ta xreiasteis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.