theo33 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Τις τελευταιες μερες οταν ανοιγω σελιδες με ραδιοφωνικους σταθμους βγαζει την ενδειξη buffering, το ολοκληρωνει, μετα βγαζει ready και μετα μενει ετσι χωρις να ακουγετε τιποτα. Το ιδιο συμβαινει και με διαφορα βιντεακια απο το νετ. Μπορει να με βοηθησει καποιος??
fads Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Μην ανησυχεις δεν εισαι ο μονος..Το παθαινουν πολλοι. Ειναι βλεπεις που εχουμε καλες υπηρεσιες .
sato_gtd_pro Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα. Μου είπαν ότι μπορεί να φταίει το ότι έχω χαμηλή σύνδεση(50,6kbps). Μπορεί ακόμη να φταίει η εταιρία για την παροχή ιντερνετ ή η περιοχή σου να μην έχει καλές γραμμές τηλεφώνου(ένας φίλος μου εμπαινε με 16kbps περιπου) Απ' ότι ξέρω το buffering το βγάζει όταν έχεις πολύ χαμηλή σύνδεση
thes1os Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Το buffering είναι ας πούμε το "προ-φόρτωμα". Για να γίνω γλαφυρός, ας πούμε ότι ανοίγεις την βρύση και έχεις ένα λάστιχο 10 μέτρα. Μέχρι να έρθει το νερό απο την βρύση στην άλλη άκρη του λάστιχου, αυτό είναι το buffering. Αν ένας σταθμός μεταδίδει στα 64 kbps μέχρι να φορτώσει με τα π.χ 50 kbps που έχεις εσύ, θα κάνει αρκετή ώρα και θα κάνει συνέχεια διακοπές. Το θέμα είναι ότι δεν φταίει μόνο το μικρό bandwidth που έχεις εσύ, αλλά πολλές φορές ο σταθμός που μεταδίδει έχει "στερέψει" γιατί π.χ τον ακούνε πολλοί οπότε ή θα σου πεί να διοκιμάσεις αργότερα ή θα κάνει και καλά buffering ες αεί... Πάτα stop, ξανά play ή καλύτερα άλλαξε σταθμό. Στην χειρότερη άνοιξε το ραδιοφωνάκι σου...
theo33 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Το προβλημα ειναι οτι καποιους σταθμους δεν τους ακουω ποτε ενω αλλους τους ανοιγει κανονικα. Εχω δοκιμασει να τους ανοιξω με πολλους τρπους αλλα δε γινετε κατι. Προβλημα συνδεσης δεν υπαρχει γιατι τρεχω στα 4.8 Μbs. θα ανοιγα το ραδιοφωνο αλλα ειμαι στο εξωτερικο...
thes1os Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Στα 4,8 Mbps και μας το λές 'ετσι κατάμουτρα? Ντροπή σου ιερόσυλε! Και τί να πεί και ο sato_gtp_pro με τα 50,6 Kbps ??? (κόμμα 6 παρακαλώ, εδώ μετράει και αυτό...). Μιας λοιπόν και παρακάμπτονται θέματα κακών υπηρεσιών απο ελλάδα και χαμηλού bandwidth εγώ είμαι σίγουρος ότι φταίει ο κακός server που παρέχει το stream των συγκεκριμένων σταθμών. Ανάλογα τα site που δίνουν τα link, μερικές φορές όπως είπα γράφει "server exceeded its bandwidth limit. Please try later" ενώ άλλες φορές κάνει buffering και αφού δεν βρεί κάτι απλά σταματάει.
2arkoudi Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Pantos pezi rolo kai to posoi taytoxrona akoune ton stathmo ekeini tin ora. P.x tin ora pou metadidonte simantikoi agones i ERA Sport sernete kai ton akouo apo sportfm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.