Προς το περιεχόμενο

SMS σε σταθερό τηλέφωνο

pusher

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έλαβα μία κλήση ειδοποίησης από τον ΟΤΕ στο σταθερό μου ότι έχω γραπτό μήνυμα SMS από κάποιον αριθμό (αν θυμάμαι καλά ο αριθμός άρχιζε από 695) και για να το λάβω έπρεπε να πατήσω το 0. Νέα υπηρεσία του ΟΤΕ για μηνύματα σε σταθερά ή κομπίνα; Φοβάμαι μάλλον το δεύτερο!

Δημοσ.

υπαρχει ενα μικρο gadgetaki σαν κομπιουτερακι ειναι και συνδεεται με το σταθερο(πως δεν ξερω) και επιτρεπει την αποστολη γραπτων μηνυματων απο σταθερο σε σταθερο αρκει και οι δυο συσκευες να ειναι εξοπλισμενες με το συγκεκριμενο μαραφετι!!! κοστιζει 30 ευρω αν θυμαμαι καλα!

Δημοσ.

Δυνατότητα αποστολής sms από σταθερό σε σταθερό υπάρχει! Εμείς πχ έχουμε ένα ασύρματο που το υποστηρίζει, αλλά μέχρι τώρα δεν το υποστήριζε ο ΟΤΕ αυτό, νομίζω μόνο η teledome :S στο δικό της δίκτυο όμως! Ίσως έβαλε κ ο ΟΤΕ αυτή την υπηρεσία! Καλιο αργά....;)

Δημοσ.

Επίσης κάποιες συσκευές τηλεφωνικών κέντρων υποστηρίζουν sms. Το θέμα είναι αν το έχει ενεργοποιήσει ο οτε

Δημοσ.

Ακόμη και αν ο ΟΤΕ υιοθέτησε αυτή την τεχνολογία τι νόημα έχει να γίνεται τηλεφωνική κλήση για την ενημέρωση του συνδρομητή. Αφού ο τελευταίος θα μπορεί να βλέπει τα μηνύματά του από τη συσκευή του. Αφήστε που εγώ δεν είμαι συνδρομητής σε καμία τέτοια υπηρεσία. Γι' αυτό και γω σκέφτομαι μήπως η κλήση ειδοποίησης για τα SMS δεν έχει καμία σχέση με τον OTE αλλά με απατεώνες που προσπαθούν να φουσκώσουν τους λογαριασμούς μας!

Δημοσ.

Οχι ισχυει κανονικα.

Τον Απριλη αγορασα μια dect συσκευη τηλεφωνου με δυνατοτητα αποστολης sms και δωρο 1 καρτα (δεν θυμαμαι ποιας εταιρειας) με δωρο 500 sms μεσω σταθερου.

Το ενεργοποιησα κανονικα και μπορω και στελνω sms απο το σταθερο μου σε οποιοδηποτε τηλεφωνο.

Απλα αν στειλω sms σε κινητο του το εμφανιζει κανονικα ως μηνυμα ενω αν στειλω μηνυμα σε σταθερο επειδη τα κεντρα του ΟΤΕ δεν εχουν ακομα ενεργοποιημενη τη δυνατοτητα λαμβανουν μια κληση οτι εχουν φωνητικο μηνυμα και μια ρομποτικη φωνη τους διαβαζει το μηνυμα που εστειλα.

Δουλευει κανονικα μην το φοβασαι δεν ειναι κομπινα ή κατι αλλο.Και αν τελειωσουν τα μηνυματα υπαρχουν καρτες-ξυστο στα περιπτερα για ανανεωση (σαν τα αλα καρτ ενα πραγμα).

Edit: Εψαξα και βρηκα την ξυστο-καρτα.Ειναι της Lannet και γραφει "Καρτα SMS για Σταθερο Τηλεφωνο" .Λογικα αν ψαξεις στο site της Λανετ ισως να βρεις κατι σχετικο.

Δημοσ.

Den einai kompina file mou...

Den 3erw an to xrisimopoiei o OTE pantos h LANET pou einai o enalaktikos foreas pou xrisimopoiw sto spiti to exei auto to sistima(na stelneis SMS) toulaxiston ena xrono(ekei konta)

Prepei na exeis kai to analogo e3oplismo den 3erw an uparxoun analoga gudgetakia opos eipe enas filos pio panw.. alla prepei na to upostirizei i siskeuh sou

Egw exw mia tis panasonic montelo 3eton(kapou ekei) kai to upostirizei

Malista otan to eixa protoparei eixa rotisei ston OTE an mporw na stilw minimata meso tou diktiou kai h kopela mou eixe pei pos den ginete akoma einai se piramatiko stadio kai pos sto mellon toulaxiston stin arxh 8a stelnane osoi eixan isdn...

Egw pantos stelnw apo to tilefonaki me xreosi 0.06 lepta

Episis otan stelnw mou erxete kai anafora paradosis

kai xtipaei to til mou oti exw ena kainourio minima

ta leme

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...