A3TeRnuS Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Καλησπερα παιδια, μετα απο 10 χρονια με το 56κ μου αποφασησα να βαλω aDSL με την (π)ΟΤΕΝετ για ενα 6μηνο δοκιμαστικα... Με την ενεργοποιηση με καλεσαν να παρω moded (τσαμπα) ή να παρω modem/router με ενα επιπλεον 30?... Εχω εναν υπολογιστη,ενα laptop και δεν ξερω τι να διαλεξω... Δικτυο δεν μ ενδιαφερει αρχικα αλλα βλεπουμε... Τι ειναι πιο σταθερο στην συνδεση; Τι θεωρειτε καλυτερο και γιατι; Ευχαριστω οσους απαντησουν... Ν.
kosmasgr Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Μην πάρεις τιποτα απο τον Ποτέ. Τσίμπα το Usr 9107 router και είσαι έτοιμος
hexadecimal Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Modem/router μην το σκεφτεσαι (και αν δεν σου κανει η τιμη του USR παρε καποιο φθηνο alcatel/sagem)
kosmasgr Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Είναι λιγο ακριβό φίλος σε σχέση με αυτα που σου δίνει ο ΟΤΕ αλλά είναι κορυφαίο. Απο ότι βλέπω στο eshop έχει εξανληθεί. Εγώ το χω και έχω πολύ σπάνια disconnect.
A3TeRnuS Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Βασικα,δεν ημουν ξεκαθαρος...Δεν δινω ουτε δεκαρα παραπανω απ οσα δινω για την συνδρομη παιδια.Ισως μελλοντικα... Απ οσα ακουσα λεω να παρω το router για να ειναι πιο σταθερη η συνδεση σε ταχυτητα,να μην εχω dissconnects κτλ. Ισχυει αυτο; Ν.
Tythora Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Iσχύει ακριβώς αυτό, οτι ειναι πιο σταθερή η συνδεση με modem/router.
A3TeRnuS Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Iσχύει ακριβώς αυτό, οτι ειναι πιο σταθερή η συνδεση με modem/router. Ευχαριστω,αρα θα παω για modem/router ασχετα αν ειναι Β ποιοτητας... Απ το τιποτα καλο και το Sagem του ΟΤΕ τελικα...:-? Ν.
Greek-Lord Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Πάρε από το OTEshop της περιοχής σου το Speedtouch 530...Έτσι θα μπορείς με 30~ € επιπλέον να έχεις και σταθερότητα αλλά και ίντερνετ και στα 2 pc σου..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.