magenta Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Αγαπητοί φίλοι και φίλες, Σας καλώ να ενημερωθείτε για το πρώτο ηλεκτρονικό λεξικό ΜΑΤΖΕΝΤΑ για υπολογιστές με Mac OS X και, εάν δεν έχετε αντίρρηση, να διαδώσετε την είδηση στον κόσμο των χειριστών Apple Mac. Σε Mac OS X θα μεταφερθούν και άλλα λεξικά, τουλάχιστον όλα τα λεξικά ΜΑΤΖΕΝΤΑ, αλλά θα αναπτυχθεί και νέο λογισμικό. Πιστεύω ότι δεν θα διαφωνήσει κανένας με την άποψη ότι αυτή η κίνηση χρειάζεται στήριξη για να συνεχιστεί, υπό το κοινό συμφέρον με την κοινότητα των χειριστών Apple Mac. Η σελίδα του Λεξικού: http://www.magenta.gr/gr/lexicon_gold_mac/'>http://www.magenta.gr/gr/lexicon_gold_mac/ Δοκιμαστική έκδοση: http://www.magenta.gr/ftp/demo/golden-macosx.dmg (61 ΜΒ) Το δελτίο τύπου για το Λεξικό: http://www.magenta.gr/ftp/press/macosx-golden2007-dt.pdf Μία εικόνα της συσκευασίας σε υψηλή ανάλυση: http://www.magenta.gr/ftp/press/macosx-golden2007-dvd-box.tif Μία εικόνα από το λογισμικό: http://www.magenta.gr/ftp/press/macosx-golden2007-mainmask.tif Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή συμπληρωματική πληροφορία, στείλτε η-μήνυμα ή τηλεφωνήστε. Φιλικά Παναγιώτης Σιδηρόπουλος --------------------------------------------- ΜΑΤΖΕΝΤΑ Ε.Π.Ε. Μεθώνης 47-51 - 106 81 Αθήνα Τηλέφωνα (+30) 210-33.03.920, 33.03.965, 801-11.711.711 Τηλεομοιότυπο (Φαξ) (+30) 210-33.03.216 Προφίλ εταιρείας: http://www.magenta.gr/gr/profile.htm --------------------------------------------- http://www.magenta.gr [email protected] ---------------------------------------------
georgeadams Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Μπράβο σας! Μια μικρούλα παρατήρηση μόνο: οι εικόνες στο παραπάνω μύνημα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ (η μία 1.9ΜΒ και η άλλη 600ΚΒ). Δεν μπορούσατε να κάνετε ένα απλό save as JPG να μην ταλαιπωρούμαστε κι εμείς;
Thresher Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Νομιζω οτι πρεπει να ΔΙΑΓΡΑΦΗ το ποστ γιατι ειναι καθαρα διαφημιση.
Snolly Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Και εμένα μου έκανε εντύπωση που υπάρχει ακόμα. Θα μπορούσε κάλλιστα να μας ενημερώσει αλλά αυτό είναι λίγο πριν το spam.
Thresher Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Ελπιζω να μην εδωσε σε καποιους Full το Λεξικο γι αυτο να υπαρχει ακομη
georgeadams Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Κι αν έδωσε, ελπίζω να δώσει και σε μας
magenta Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 >Μια μικρούλα παρατήρηση μόνο: >οι εικόνες στο παραπάνω μύνημα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ >(η μία 1.9ΜΒ και η άλλη 600ΚΒ). Δεν μπορούσατε >να κάνετε ένα απλό save as JPG να μην ταλαιπωρούμαστε >κι εμείς; Στη σελίδα του λογισμικού υπάρχουν εικόνες σε χαμηλή ανάλυση οθόνης. Οι συνδέσεις για τα μεγάλα αρχεία παρέχονται εάν θέλει κάποιος να τις εκτυπώσει. Στις ετικέτες δε αναφέρεται ότι είναι υψηλής ανάλυσης. >Νομιζω οτι πρεπει να ΔΙΑΓΡΑΦΗ το ποστ γιατι ειναι >καθαρα διαφημιση. >Και εμένα μου έκανε εντύπωση που υπάρχει ακόμα. >Θα μπορούσε κάλλιστα να μας ενημερώσει αλλά αυτό >είναι λίγο πριν το spam. Έκρινα ότι η είδηση ενδιαφέρει την κοινότητα χρηστών Apple Mac. Άλλωστε η εγγραφή έχει υπογραφή. Τα παραπάνω σχόλια δείχνουν μία αρνητική αντιμετώπιση την οποία ειλικρινά δεν κατανοώ. Είναι διαφήμιση; Είναι spam; Έχει σημασία πως θα χαρακτηριστεί; Εάν σχετίζεται με τους ανθρώπους που συζητούν εδώ είναι αυτό που έχει σημασία νομίζω. Από την άλη, και σε άλλες εγγραφές του forum αναφέρονται και προγράμματα και προτάσεις. Το ίδιο το σύστημα Mac OS X και οι υπολογιστές Apple είναι εμπορικό προϊόν από το οποίο επωφελούνται άνθρωποι και εταιρείες. Συγνώμη εάν σας κούρασα. Παναγιώτης Σιδηρόπουλος
asmilon Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 magenta καλα κανεις και ενημερωνεις για το νεο αυτο προγραμμα, απλα εχω δει και φανταζομαι και τα παιδια πολλους "αλεξιπτωτιστες" που κανουν εγγραφη και εχουν 1 ποστ μονο που λεει "Αυτο ειναι το καλυτερο" απλα και μονο για να διαφημισουν κατι δικο τους. Ελπιζω να μην εισαι και εσυ μια τετοια περιπτωση και συμμετεχεις ενεργα στη κοινοτητα του Insomnia. Σιγουρα τα προιοντα της Magenta ενδιαφερουν αρκετο κοσμο, οποτε ειναι θετικη η οποια υποστηριξη απο μερους σας ;-).
magenta Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Αγαπητέ, Δεν μπορώ να ισχυριστώ πράγματα που δεν είναι αλήθεια, γνωρίζετε και εσείς ότι μέχρι τώρα δεν είχα κάποια συνδρομή σε αυτή την κοινότητα. Η πρώτη συνδρομή μου είναι αυτή η ενημέρωση. Δεν ξέρω πότε και για ποιό λόγο θα επαναληφθεί, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είμαι περαστικός. Ως εταιρεία συμμετέχουμε και στηρίζουμε την κοινότητα από μία άλλη πλευρά, επενδύουμε χρόνο και χρήμα αναπτύσσοντας χρήσιμο λογισμικό που μπορούν πλέον να χρησιμοποιήσουν και οι χειριστές υπολογιστών με Mac OS X, αναιρώντας πιστεύουμε ακόμα μία δυσκολία για αυτούς. Για αυτό το λόγο ζητούμε την ανοχή σας... Φιλικά Παναγιώτης Σιδηρόπουλος
xalia Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Το μόνο που έχω να πω είναι συγχαρητήρια! Μακάρι και άλλες εταιρείες να καταλάβουν ότι υπάρχουν αρκετοί χρήστες mac και να προβούν σε παρόμοιες ενέργειες... το συγκεκριμένο thread πιστεύω έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και προσωπικά δε μπορώ να το θεωρήσω spam...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Ευχαριστούμε τον κ. Σιδηρόπουλο για την ενημέρωση. Πράγματι, ελάχιστες εταιρείες έχουν τα "κότσια" να κυκλοφορήσουν ελληνικό λογισμικό για MacOS και η Magenta αξίζει συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία της.
firewalker Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Ελπίζω η έκδοση για Mac να είναι καλύτερη από αυτή για το Linux. Να προτείνω να γίνει έκπτωση στους Χρήστες του Insomnia; (50 % καλά είναι ;) )
magenta Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 >Ελπίζω η έκδοση για Mac να είναι καλύτερη από >αυτή για το Linux. Το περιεχόμενο είναι ακριβώς το ίδιο σε όλες τις πλατφόρμες: Windows, Mac OS X, Linux, PDA. Αυτό που διαφέρει είναι το λογισμικό. Στα Windows το λογισμικό έχει ιστορία αρκετών ετών. Στις άλλες πλατφόρμες είναι σχετικά νέο. Παρέχει όμως όλες τις λειτουργίες αξιοποίησης του περιεχομένου, αναζητήσεις, εκτυπώσεις, αποθηκεύσεις κ.λπ. Στις επόμενες εκδόσεις θα γίνουν προσθήκες, βελτιώσεις με σκοπό να καλύψουμε τις ανάγκες των χειριστών. Οι ίδιοι είναι βέβαια αυτοί που καθορίζουν την πορεία του λογισμικού με τις προτάσεις τους. Για να είμαστε εντάξει απέναντί σας, το λογισμικό είναι διαθέσιμο για δοκιμή, μπορείτε να απαντήσετε μόνος σας στο ερώτημα λαμβάνοντάς και δοκιμάζοντάς το στον υπολογιστή σας. Εγώ είμαι σίγουρος ότι θα σας ικανοποιήσει. >Να προτείνω να γίνει έκπτωση >στους Χρήστες του Insomnia; >(50 % καλά είναι) Υπάρχουν κανόνες που δεν πρέπει να παραβούμε. Το λογισμικό πωλείται από συνεργάτες μας και καταστήματα τα οποία μας τιμούν με την εμπιστοσύνη τους. Η εκπτώσεις τους είναι σίγουρα μικρότερες από την προτεινόμενη. Δεν μπορούμε να αξιοποιήσουμε τη δυνατότητά μας για μεγάλες εκπτώσεις θέτοντάς τους σε εμπορικά μειονεκτική θέση, είναι ηθικός κανόνας για καλές σχέσεις. Είμαι σίγουρος ότι απευθυνόμενοι στα καταστήματα θα έχετε μία έκπτωση, δεν μπορώ να ξέρω όμως ποιά. Μεγάλες εκπτώσεις μπορείτε να πετύχετε με την προμήθεια μεγάλων ποσοτήτων. Προτείνω, με το θάρρος της επικοινωνίας μας, να συγκεντρώσετε το ενδιαφέρον από τα μέλη της κοινότητας (πιστεύω ότι θα συγκεντρωθεί μεγάλος αριθμός ενδιαφερομένων) και να συμφωνήσετε με ένα κατάστημα μία ειδική τιμή. Πηγαίνοντας τα μέλη της κοινότητας σε αυτό το κατάστημα θα αποκτούν το λεξικό (και τα άλλα που προετοιμάζονται) στην ειδική τιμή της συμφωνίας. Εάν ενδιαφέρεστε, εγώ μπορώ να σας αναφέρω τα καταστήματα και τις αλυσίδες που διαθέτουν τα λεξικά ΜΑΤΖΕΝΤΑ. Φιλικά Παναγιώτης Σιδηρόπουλος
firewalker Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Το περιεχόμενο είναι ακριβώς το ίδιο σε όλες τις πλατφόρμες: Windows, Mac OS X, Linux, PDA. Αυτό που διαφέρει είναι το λογισμικό. Στα Windows το λογισμικό έχει ιστορία αρκετών ετών. Στις άλλες πλατφόρμες είναι σχετικά νέο. Παρέχει όμως όλες τις λειτουργίες αξιοποίησης του περιεχομένου, αναζητήσεις, εκτυπώσεις, αποθηκεύσεις κ.λπ. Στις επόμενες εκδόσεις θα γίνουν προσθήκες, βελτιώσεις με σκοπό να καλύψουμε τις ανάγκες των χειριστών. Οι ίδιοι είναι βέβαια αυτοί που καθορίζουν την πορεία του λογισμικού με τις προτάσεις τους. Για να είμαστε εντάξει απέναντί σας, το λογισμικό είναι διαθέσιμο για δοκιμή, μπορείτε να απαντήσετε μόνος σας στο ερώτημα λαμβάνοντάς και δοκιμάζοντάς το στον υπολογιστή σας. Εγώ είμαι σίγουρος ότι θα σας ικανοποιήσει. Το περιεχόμενο το είδα ότι είναι ίδιο. Αναφερόμουν στο GUI και σε κάποια άλλα προβλήματα που παρουσιάζουν όλες οι εφαρμογές κλειστού τύπου που διατίθενται σαν binaries για Linux. Ελπίζω οι μελλοντικές εκδόσεις για Linux να βελτιωθούν και να αναπτυχθούν ακόμη περισσότερο (και σε γλώσσες και σε χαρακτηριστικά). Θα χαιρόμουν πάρα πολύ αν κάποτε έβλεπα το προϊόν σας για Linux "κάτω" από GPL και Open Source.
LordArthas Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Καλη προσπαθεια και περιμενουμε να συμπληρωθει και με λεξικα αλλων γλωσσων, πχ. ιταλικα (προσωπικα πηγα στο site για να κανω την αγορα, αλλα δυστυχως ειδα οτι υπαρχει μονο αγγλικη εκδοση )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.